Şimdi Ara

Yds den 70 üstü almak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
11
Favori
37.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni paylaşımlarda bulundum. bakmak isteyen arkadaşlar http://www.sinavingilizce.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinavingilizce -- 16 Ekim 2014; 16:43:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinavingilizce

up

Hocam merhaba bi sorum olacakti. Daha once ydsye girmedim ama 2012 uds cozdum ve 25 puan etti. Yani durumum berbat... hic degilse 50-55 olur mu bu puan nisana kadar :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmalina

quote:

up

Hocam merhaba bi sorum olacakti. Daha once ydsye girmedim ama 2012 uds cozdum ve 25 puan etti. Yani durumum berbat... hic degilse 50-55 olur mu bu puan nisana kadar :(

hocam kesinlikle olur ama sıkı bir çalışma yapman lazım. günde 4 saatini bu işe ayır, 60 ı da geçersin inşallah.
  • Okumanın yanında altyazılı dizi ve filmler de çok yardımcı olur. Lise bilgilerimle girdim dizi ve filmler de etkili tabi 3 yanlışım vardı son sınavda
  • sinavingilizce S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben redhouse 160 bin kelimelik Sözlük sipariş verdim işime yarar mı zamanla sorularım olucak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redhouse'un applicationlarını kullanın. Sözlük geçmişte kaldı

• gncl
  • gncl
  • gncl
  • nisan 2015 yds de hedefim 60 almak şuan kursa gidiyorum ama dil öğrenmeye yönelik bir kurs. ekstra çalışmalar şart sanırım
  • konu güncel kalsın, daha önce not düştüğüm gibi eylülde 60 aldım okulum başladı ingilizce eğitim bakalım 6 ayda okul bana ne katmış görücez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elmalina

quote:

up

hocam kesinlikle olur ama sıkı bir çalışma yapman lazım. günde 4 saatini bu işe ayır, 60 ı da geçersin inşallah.

sagolun hocam insallah...

• gncl
  • gncl
  • gncl
  • Bu sene hazırlıkta devamsızlıktan kalırsam YDS'den 75 üzeri alırsam bölümüme geçebiliyormuşum. Geçen sene LYS-5'te 70 doğru yapmıştım, çok fark var mı iki sınav arasında? Çünkü İngilizce olarak ciddi manada daha iyiyim LYS'ye girdiğim zamana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Bu sene hazırlıkta devamsızlıktan kalırsam YDS'den 75 üzeri alırsam bölümüme geçebiliyormuşum. Geçen sene LYS-5'te 70 doğru yapmıştım, çok fark var mı iki sınav arasında? Çünkü İngilizce olarak ciddi manada daha iyiyim LYS'ye girdiğim zamana göre.

çok farklılık var (soru tarzı bakımından değil zaten tüm ösym dil sınavları benziyor kelime bilgisi bakımından ) yds çok daha ağır ama 80'de 70 yapmışssan ve üstüne de şu ana dek bir şeyler eklemişsen 75 puan rahat yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianuzzi Yarımayı -- 9 Aralık 2014; 2:26:11 >
  • gncl
  • Bbc, national g. falan okuyalimda bazen bi cumlede 2 3 tane bilmedigim kelime cikiyo mesela o zaman ne cumleyi cikarabiliyorum ne de kelimeleri boyle durumlarda bile sozluge hic bakmadan devam mi edelim? Hic anlamasak mesela

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.