Şimdi Ara

KPSS 2014 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul üni.. Muhasebe ve vergi uygulamarı mezunuyum. Bir sene DGS hazırlandığım için matematiğim,Türkçem fena değil. Diğer dersler için hangi kaynaklardan çalışmalıyım yada dershaneye gitmelimiyim istanbul içinde memur olarak atanmam çok zormu? hangi meslek dallarını seçebilirim? hiç bir mevzuatı bilmiyorum ufak bir yardımcı olurmusunuz? bilgisi olanlar?

• istanbul içi atanman doğal olarak tabiki diğer illere göre daha zor ama ygs ve dgs'den daha çok ihtimali var. DGS için türkçe ve matematik çalıştıysan kpss genel yetenek konularını rahat yaparsın.

Tek yapman gereken benim gibi genel kültür derslerini en ince ayrıntısına kadar çalışmak. Genel kültür ve matematik çok belirleyici sınavda. Yorum ve bilgi ikisi birlikte gerekiyor.
    Dersler tarih,coğrafya ve vatandaşlık. Vatandaşlıkta hukuk, anayasa, sosyoekonomik olaylar, güncel olaylar ve gelişmeler soruluyor.

Tek bir kaynak kurtarmaz bu genel kültürde. Bende hazırlanıyorum, genel kültür konu anlatım olarak en iyi kaynaklar ihtiyaç,fem,yediiiklim ve data. Bende 5-6 kaynaktan hazırlanıcam. 2014 kitapları daha çıkmadı. Eylül,ekim gibi yaygınlaşmaya başlar.
  • Teşekkürler hocam cevaplar için matematikte geometri bölümü sıkıntı cebirde problem yok bu sene matematiği dahada kasmışlar daha iyi elenmeler olacaktır. Dershaneye gitmeyi şimdi düşünmüyorum berki eksiklerim olursa ocak ayından sonra gideceğim. Üniversite planlarını yarıda kesip işe atılmak lazım. Kaynak araştırma sürecine gireyim bende.
  • kpss matematiği zor değil kolaylıkla çözülüyor sorular ama kpss adayları arasında matematik yapamayan çok kişi var o yüzden çoğu kişiye zor geliyor. Kaynak açısından fazla araştırmaya gerek yok aslında belli başlı yayınlar var en kalitelileri bunlar. Kime sorsan bu yayınları sayar. İhtiyaç,fem,yediiklim,yargı ve data yayınları iyidir.

Genel yetenek konularına ygs kaynaklarından çalışsanda sorun olmaz hatta daha iyi olur. Böylelikle kpss sorularını daha hızlı çözersin. KPSS kitapları çok basit anlatıyor ki sorularda zaten öyle

Genel kültür çok belirleycii işte. O yüzden kapsamlı çalışmak gerekiyor genel kültür derslerine. KPSS için a grubu ve öğretmenlik değilsen dershane zaman kaybı. Kendin çalışmaya başlayıp belli bir süreden sonra hızlandırılmış tekrar ve soru çözüm kurslarına açılıyor bu kurslara gidebilirsin.

• KPSS 2014 ELİT YAYINLARI GK GY SETİNİ VE EGİTİM BİLİMLERİ SETİNİ SATIYORUM YENİ MÜFREDAT 1 HAFTA ÖNCE ALDIM İSTEYEN ARKADAŞLAR ARASIN 05055837388 AYRICA ATLAS YAYINLARI VE GÖRÜNTÜLÜ DERSANE DE VAR ELİNİ ÇABUK TUTAN ALIR SETİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toefl sınavı 2013
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.