Şimdi Ara

KPSS 2020 lisans gy-gy kaynak önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
47.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konu anlatımı olarak youtube de "Benim Hocam"ın ders videolarını izlemeye başlıcam soru bankası içinse kararsız kaldım pegem, benim hocam,yediiklim gibi alternatifler ve bunların dışında önerilen bir sürü eğitmenin yayınları var çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim

• başlangıç için saydıklarının hepsini al.

tek 1 soru bankayla bu iş olmaz. çok yoğun ve planlı bir şekilde soru çözmemiz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

başlangıç için saydıklarının hepsini al.

tek 1 soru bankayla bu iş olmaz. çok yoğun ve planlı bir şekilde soru çözmemiz gerekiyor.
    Hocam hepsini alacak maddi gücüm yok şu an ilk etapta birini alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    anladım. o zaman yediiklim derim ben ilk olarak. sonraki dönemlerde pegem, murat, benim hocam vs alabilirsin.

data yayınları da güzeldir fakat gitmişler tüm çözümleri en sona atmışlar kitabın. çevir çevir dur çözümü bulmak için. bunun dışında sorularını beğendim.
  • Konuyu canlandıralım biraz kpss ye girecek arkadaşlar hangi kaynaklardan hazırlanıyosunuz?

• Yukarı diyeyim benden 2 ay geçmiş ama belki yardımcı olur bazı arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandalyeayağı

Yukarı diyeyim benden 2 ay geçmiş ama belki yardımcı olur bazı arkadaşlar.
    soru bankası mı konu anlatımlı mı arıyosun veya hangi derslerden alcaksın. her farklı dersin ayrı olarak yayını iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LGS MATEMATİK KAYNAK ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • derslika kullanıcısına yanıt
    Hocam genel manada hangi yayın evini öneriyorsunuz adam gibi kitap yok piyasada, üniversiteye hazırlık kitaplarına bakıyorum bir de kpss arada uçurum fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacob Snell -- 22 Ocak 2020; 23:52:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacob Snell

Hocam genel manada hangi yayın evini öneriyorsunuz adam gibi kitap yok piyasada, üniversiteye hazırlık kitaplarına bakıyorum bir de kpss arada uçurum fark var.
    genel manada pegem hocam.aynen kpss biraz daha genele kaçıyor sınav konusunda da kitap konusunda da
    Teşekkürler hocam. Onca kişi giriyor bu kpssye neden bu kadar sınırlı kaynak var ona şaşırdım.

hocam pegem dışında çözümlü kitap olarak isem, benim hocam nasıl kitaplar yada başka tavsiyeniz var mı iki soru bankası çözmek istiyorum, çözümlü olması iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: derslika

soru bankası mı konu anlatımlı mı arıyosun veya hangi derslerden alcaksın. her farklı dersin ayrı olarak yayını iyi

Alıntıları Göster
    Hocam soru bankası yeterli olacaktır diye düşünüyorum. 2016 kpssyi öylesine çözeyim dedim baya bi süre sıkıntısı yaşadım, genel kültüre hiç geçemedim matematik bitti süre de bitti.

Genel kültür 0 neredeyse her derse sıfırdan başlayacağım ancak benim hocam YouTube kanalı konu anlatım videoları yeterli olacaktır diye düşünüyorum? Sizce yeterli olur mu soru bankası alıp biraz süre üzerine odaklanayım diyorum.

Yani bir yandan Türkçe matematik soru bankası çözerken diğer yandan tarih coğrafya konularına çalışmak istiyorum. Aydınlatırsanız güzel olur. Teşekürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: sandalyeayağı

Hocam soru bankası yeterli olacaktır diye düşünüyorum. 2016 kpssyi öylesine çözeyim dedim baya bi süre sıkıntısı yaşadım, genel kültüre hiç geçemedim matematik bitti süre de bitti.

Genel kültür 0 neredeyse her derse sıfırdan başlayacağım ancak benim hocam YouTube kanalı konu anlatım videoları yeterli olacaktır diye düşünüyorum? Sizce yeterli olur mu soru bankası alıp biraz süre üzerine odaklanayım diyorum.

Yani bir yandan Türkçe matematik soru bankası çözerken diğer yandan tarih coğrafya konularına çalışmak istiyorum. Aydınlatırsanız güzel olur. Teşekürler..

Alıntıları Göster
    başta kısa bi konu özeti çalışma sonra bencede bol bol soru çözmek en mantıklısı soru üzerinden hem hız kazanırız hemde daha rahat yapamadığımız yerleri tespit edebiliriz.sürekli konu çalışmaya takılmamak gerekiyor bencedee

• quote:

Orijinalden alıntı: kötü kız

hocam pegem dışında çözümlü kitap olarak isem, benim hocam nasıl kitaplar yada başka tavsiyeniz var mı iki soru bankası çözmek istiyorum, çözümlü olması iyi oluyor.
    tarih konu anlatımlı olarak TARİHİN PUSULASI güzel kitap, görsel kitapları seviyosanız İDEAL TARİH kitabına bakabilirsiniz. Elinizde konu anlatımlı kitap varsa soru çözümüne, kitaplarına odaklanmak daha iyi olur bence. AŞİNA(İSEM) sorubankası güzel yorum soruları çoğunlukta kısa özet notlarda var sayfa başında. soru sayısı az ama kaliteli kitap.TARİHİN PUSULASIve PEGEMİN 30lu branş denemesi güzel.alabilenler TARİHİN KARAKUTUSU da alabilir güzel.

coğrafya için COĞRAFYANIN PUSULASI nı kullandım.PEGEMİN 30 lu denemesi güzel bunda da.

TÜRKÇEDE DE pEGEMİN 30LU DENEMESİ + TüRKÇENİN KARAKUTUSU(İNFORMAL) soru bankası. sözel mantık olarakta RÜŞTÜ BAYINDIR

MAT bundada matematiğin karakutusu yani informal yayınları+ pegemin 30 lu denemesi

vatandaşlık konu anlatımlı olarak BENİM HOCAM VATANDAşlik soru bankası olarakta ALİ KOÇ

sadece öneri arkadaşlar belki sizlere kötü de gelebilir tavsiyeler bana göre bunlar

• Tarih soru bankası ücretsiz baya güzel
    play.google.com
    2020 KPSS Tarih Deneme Sınavları - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kpsstarihdeneme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.