Bildirim
KPSS 2020 lisans gy-gy kaynak önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
başlangıç için saydıklarının hepsini al.
tek 1 soru bankayla bu iş olmaz. çok yoğun ve planlı bir şekilde soru çözmemiz gerekiyor. -
Hocam hepsini alacak maddi gücüm yok şu an ilk etapta birini alabilirimquote:
Orijinalden alıntı: bcan402
başlangıç için saydıklarının hepsini al.
tek 1 soru bankayla bu iş olmaz. çok yoğun ve planlı bir şekilde soru çözmemiz gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım. o zaman yediiklim derim ben ilk olarak. sonraki dönemlerde pegem, murat, benim hocam vs alabilirsin.
data yayınları da güzeldir fakat gitmişler tüm çözümleri en sona atmışlar kitabın. çevir çevir dur çözümü bulmak için. bunun dışında sorularını beğendim. -
Konuyu canlandıralım biraz kpss ye girecek arkadaşlar hangi kaynaklardan hazırlanıyosunuz?
Yukarı diyeyim benden 2 ay geçmiş ama belki yardımcı olur bazı arkadaşlar. -
soru bankası mı konu anlatımlı mı arıyosun veya hangi derslerden alcaksın. her farklı dersin ayrı olarak yayını iyiquote:
Orijinalden alıntı: sandalyeayağı
Yukarı diyeyim benden 2 ay geçmiş ama belki yardımcı olur bazı arkadaşlar. -
Hocam genel manada hangi yayın evini öneriyorsunuz adam gibi kitap yok piyasada, üniversiteye hazırlık kitaplarına bakıyorum bir de kpss arada uçurum fark var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacob Snell -- 22 Ocak 2020; 23:52:44 >
genel manada pegem hocam.aynen kpss biraz daha genele kaçıyor sınav konusunda da kitap konusunda daquote:
Orijinalden alıntı: Jacob Snell
Hocam genel manada hangi yayın evini öneriyorsunuz adam gibi kitap yok piyasada, üniversiteye hazırlık kitaplarına bakıyorum bir de kpss arada uçurum fark var. -
Teşekkürler hocam. Onca kişi giriyor bu kpssye neden bu kadar sınırlı kaynak var ona şaşırdım.
hocam pegem dışında çözümlü kitap olarak isem, benim hocam nasıl kitaplar yada başka tavsiyeniz var mı iki soru bankası çözmek istiyorum, çözümlü olması iyi oluyor.
Hocam soru bankası yeterli olacaktır diye düşünüyorum. 2016 kpssyi öylesine çözeyim dedim baya bi süre sıkıntısı yaşadım, genel kültüre hiç geçemedim matematik bitti süre de bitti.quote:
Orijinalden alıntı: derslika
soru bankası mı konu anlatımlı mı arıyosun veya hangi derslerden alcaksın. her farklı dersin ayrı olarak yayını iyi
Alıntıları Göster
Genel kültür 0 neredeyse her derse sıfırdan başlayacağım ancak benim hocam YouTube kanalı konu anlatım videoları yeterli olacaktır diye düşünüyorum? Sizce yeterli olur mu soru bankası alıp biraz süre üzerine odaklanayım diyorum.
Yani bir yandan Türkçe matematik soru bankası çözerken diğer yandan tarih coğrafya konularına çalışmak istiyorum. Aydınlatırsanız güzel olur. Teşekürler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
başta kısa bi konu özeti çalışma sonra bencede bol bol soru çözmek en mantıklısı soru üzerinden hem hız kazanırız hemde daha rahat yapamadığımız yerleri tespit edebiliriz.sürekli konu çalışmaya takılmamak gerekiyor bencedeequote:
Orijinalden alıntı: sandalyeayağı
Hocam soru bankası yeterli olacaktır diye düşünüyorum. 2016 kpssyi öylesine çözeyim dedim baya bi süre sıkıntısı yaşadım, genel kültüre hiç geçemedim matematik bitti süre de bitti.
Genel kültür 0 neredeyse her derse sıfırdan başlayacağım ancak benim hocam YouTube kanalı konu anlatım videoları yeterli olacaktır diye düşünüyorum? Sizce yeterli olur mu soru bankası alıp biraz süre üzerine odaklanayım diyorum.
Yani bir yandan Türkçe matematik soru bankası çözerken diğer yandan tarih coğrafya konularına çalışmak istiyorum. Aydınlatırsanız güzel olur. Teşekürler..
Alıntıları Göster
-
tarih konu anlatımlı olarak TARİHİN PUSULASI güzel kitap, görsel kitapları seviyosanız İDEAL TARİH kitabına bakabilirsiniz. Elinizde konu anlatımlı kitap varsa soru çözümüne, kitaplarına odaklanmak daha iyi olur bence. AŞİNA(İSEM) sorubankası güzel yorum soruları çoğunlukta kısa özet notlarda var sayfa başında. soru sayısı az ama kaliteli kitap.TARİHİN PUSULASIve PEGEMİN 30lu branş denemesi güzel.alabilenler TARİHİN KARAKUTUSU da alabilir güzel.quote:
Orijinalden alıntı: kötü kız
hocam pegem dışında çözümlü kitap olarak isem, benim hocam nasıl kitaplar yada başka tavsiyeniz var mı iki soru bankası çözmek istiyorum, çözümlü olması iyi oluyor.
coğrafya için COĞRAFYANIN PUSULASI nı kullandım.PEGEMİN 30 lu denemesi güzel bunda da.
TÜRKÇEDE DE pEGEMİN 30LU DENEMESİ + TüRKÇENİN KARAKUTUSU(İNFORMAL) soru bankası. sözel mantık olarakta RÜŞTÜ BAYINDIR
MAT bundada matematiğin karakutusu yani informal yayınları+ pegemin 30 lu denemesi
vatandaşlık konu anlatımlı olarak BENİM HOCAM VATANDAşlik soru bankası olarakta ALİ KOÇ
sadece öneri arkadaşlar belki sizlere kötü de gelebilir tavsiyeler bana göre bunlar
-
Tarih soru bankası ücretsiz baya güzel play.google.com2020 KPSS Tarih Deneme Sınavları - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.kpsstarihdeneme
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X