Şimdi Ara

2024 YKS için dershane tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, 2024 YKS için Ankara’da bir dershane arıyorum. Dershaneler hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa mutlu olurum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gitme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Gitmem gerekiyor

• 2024 yks olmayacak maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt
    Olduğu kadar artık.

• Arkadaşlar ben liseden mezun olalı neredeyse 10 sene oluyor, konu eksiği olarak 0 noktasındayım eczacılık hedefliyorum bu nedenle her ne kadar YouTube da gerçekten kaliteli konu anlatım ders videoları olsa da konsantre olamıyorum bi ders programı oluşturamıyorum bu nedenle ilk etapta dershaneyi düşünüyorum tekrar konulara alışma ve disiplin kazandırması adına. Ek olarak Ankara’da hangi dershanelerin deneme sınavları kaliteli ve geniş çaplı oluyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3Rayy

2024 yks olmayacak maalesef

açıklama falan mı oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    LGS MATEMATİK KAYNAK ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim fikrim eğer kendini disipline edebiliyorsan youtube dan her dersten düzenli bir kaç kanalı konu sırasına göre notlar alarak takip edin. Bu noktada özellikle YKS soru tarzlarına birebir uyumlu konu anlatımı yapan kanalları tercih edin. Sormanız gereken sorular için de herhangi bir soru uygulamasına üye olmanız yeterli. Dershane git gel ayrıca zaman kaybı. Eğer bir de ev-dershane arası uzaksa saatler yollarda heba olacak. İşin para boyutuna girmiyorum bile...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.