Bakalım sınavda da hayırlısı olacak. En azından kendi adıma şunu diyebilirim: Temmuz sabahı Genel Yetenek Kültüre girip akşama doğru Eğitime giriyordum. Okulda bekleyip yaz öğlesinde güneş başımıza geçiyordu. O açıdan eylüle alınması bence iyi oldu.
Kendi açımdan değerlendirecek olursam düzenli çalışan birisiyim. Ancak hedefim devlet memurluğundan ziyade 2021 yılı hava kuvvetleri subay alımı idi. Sınav Temmuz'da yapılsaydı nispeten kolay bir sınav olacaktı diye düşünüyorum lakin sınav ertelenince sınav bayağı zorlu olacaktır. Çalışan tabii yine farkını ortaya koyacaktır ama dediğim gibi benim gibi subaylık düşünen biri için kötü :)
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FABA16B0B
Kendi açımdan değerlendirecek olursam düzenli çalışan birisiyim. Ancak hedefim devlet memurluğundan ziyade 2021 yılı hava kuvvetleri subay alımı idi. Sınav Temmuz'da yapılsaydı nispeten kolay bir sınav olacaktı diye düşünüyorum lakin sınav ertelenince sınav bayağı zorlu olacaktır. Çalışan tabii yine farkını ortaya koyacaktır ama dediğim gibi benim gibi subaylık düşünen biri için kötü :)
Neye göre zor olacak hocam? Öğrenci aynı öğrenci, malzeme aynı malzeme. Sınav zor olursa 83 ile aldığı öğretmenlikler 75 ile memurluğa alır. Yine bir şey değişmez. Yani bir şey değişmeyecek. Çalışan açısından da, yerinde sayan açısından da...