Şimdi Ara

KPSS için Tarih Kaynağı Arayanlar Müjde! Son Şans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 KPSS’de 27 sorudan 21 tanesini yakaladık. Yani soruların %78’ini yakaladık
    2015 YGS’de 15 sorudan 11 tanesini yakaladık. Yani %70’sini yakaladık.
    2015 LYS’de 44 sorudan 34 tanesini yakaladık. Yani %77’ini yakaladık.

Diğer sınavlarda da bu başarıyı tekrarladık ve tekrarlayacağımızdan inşallah eminiz.

Bildiğiniz gibi ülkemizde çeşitli alanlarda sınavlar yapılmakta bu sınavların sonuçları da çoğu zaman geleceğimizi şekillendirmektedir. İşte bu hazırlık sürecinde ciddi hazırlanmış dokümanlara ihtiyaç duyulmaktadır. En büyük farkımız 33 farklı kurumun tüm sorularını derledik… Yani ÖSYM’nin arşivini size sunmuş oluyoruz. Bununla da yetinmedik tüm soruları sınav sınav dizmedik, yıl yıl dizmedik. Siz değerli adaylarımızın konuyu en iyi şekilde kavraması için konu anlatım sırasına göre soru bankası oluşturduk. Birçok kaynak arasında elinizde ki bu kaynak siz değerli öğrencilerimizin kısa sürede birçok konuyu gerçek sınav konularıyla pekiştirmesi amacıyla derlenmiş ve size son tekrar yaptırarak başarıya ulaşmanızı hedeflemiştir.

Bu kitabımızda informal (kendi kendine öğrenme) eğitim sistemi gözetilerek sorular düzenlenmiştir.

Bu kitap hazırlanırken;
    1- Tüm sorular konu anlatım sırasına göre dizdik.
    2- Benzer ve aynı sorular alt alta getirdik.
    3- Sorular hazırlanırken kolaydan zora doğru sıralamaya çalıştık.
    4- ÖSYM’nin mantığı kavratmaya çalıştık.
    5- Tüm sorulara yer verdik. (ÖSYM’nin yarım asırlık arşivi)
    6- Güncelliğini yitirmiş, müfredattan çıkartılmış konu ve sorulara yer vermedik.
    7- Soruların hangi sınavlarda çıktığı altlarına yazdık.
    8- Soruların hangi yıllarda çıktığı belirttik.
    9- Soruları İnformal sistemde (kendi kendine öğrenme sistemi) dizdik. Yani çözemediğiniz bir sorunun cevabını bir sonraki sorunun içinde olacak şekilde dizdik.

Böylece öğrencilerimizin konuyu sıkılmadan, zevkli bir şekilde öğrenmesine gayret ettik.
    Tarihin Kara Kutusundan çalışan öğrenciler, gerçek sınav sorularıyla konuyu en iyi şekilde öğrendiklerini, ÖSYM’NİN MANTIĞINI KAVRADIĞINI, soruları çözdükçe yapabilmenin heyecanı ve sevinciyle tarihe daha fazla çalıştıklarını ve başarılarının farkına vardıklarının belirtmişlerdir.

Bu kaynağımız KPSS (Lisans, Ön lisans, Ortaöğretim), YGS, LYS, PMYO (Polis Meslek Yüksek Okulu), EKPSS (ÖMSS-EMSS- Engelli Memur Seçme Sınavı), ALS (Askeri Lise Sınavları), JATEK (Jandarma Temel Kursu), İcra Müd. Kaymakamlık, Hâkimlik ve diğer kurum sınavları için %100 uyumlu bir kaynaktır.

Kaynağımızın tüm aday ve öğretmenlerimize hayırlı olması, mutlu ve başarılı bir hayata adım atmanızda yardımcı olması temennisiyle, fotokopiye yönelmeyerek, kul hakkına girmeyerek, emeğe saygı gösteren öğrencilere ve öğretmen adaylarına başarılar dileriz.
    KARA KUTU KİTAPLARI SİZE YETER… KPSS için Tarih Kaynağı Arayanlar Müjde! Son Şans

kitabı incelemek isteyen arkadaşlarım var ise kitappatik ten bakabilirsiniz detaylı bilgi için 05514409999 arayabilirsiniz arkadaslar

• Ösym soruları 2006 dan sonra açıklanmaya başlandı. O kitap 1986 yılının bilmem ne sorusu var. Gereksiz kitap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.