Şimdi Ara

Kpss ile polis alımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar aranızda yeniyim. Sizlere sormak istedigim bir bilgi var Ege üniversitesinde yüksekokul okuyorum önlisans artık iki yıllık mezunlarında polislik ataması kpss ile oluyor. Ancak myo mezunu olmana ragmen sana bir yararı olmuyor yine pmyo da 2 yıl okuyorsun.Pomem e geçiş şansım yok. Vede rütbe atlama olayı 5 yılda bir oluyor. Seneye jandarma astsubay temel egitim kursuna da girmek istiyorum orda 6 ay egitim meslege başlangıç size kalırsa tercihiniz hangisinden yana olurdu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Tekin

İyi akşamlar arkadaşlar aranızda yeniyim. Sizlere sormak istedigim bir bilgi var Ege üniversitesinde yüksekokul okuyorum önlisans artık iki yıllık mezunlarında polislik ataması kpss ile oluyor. Ancak myo mezunu olmana ragmen sana bir yararı olmuyor yine pmyo da 2 yıl okuyorsun.Pomem e geçiş şansım yok. Vede rütbe atlama olayı 5 yılda bir oluyor. Seneye jandarma astsubay temel egitim kursuna da girmek istiyorum orda 6 ay egitim meslege başlangıç size kalırsa tercihiniz hangisinden yana olurdu ?

Bende 2 yıllık okudum bu sene mezun oldum eğer ki pomeme girmek istiyorsan açıköğretim 3. Sınıftan işletmeyi oku lisans mezunu olur kpss den polis olabilirsin ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum
  • Haklısınız yapmalıyım. Birdaha pmyo da 2 yıl kaybetmekten daha ıyıdır ancak şuan kpss ile 60 barajını geçersek tabi 60 yetersiz olacagı için biraz yüksek almalıyız pmyo ya girebiliriz.Yani artık 2 yıllıklaraya kpss hakkı tanındı ancak sizin düşünceniz le 1 yıl acıktan 6 ay pomem aynı hesaba gelır pmyo ıle
  • quote:

İyi akşamlar arkadaşlar aranızda yeniyim. Sizlere sormak istedigim bir bilgi var Ege üniversitesinde yüksekokul okuyorum önlisans artık iki yıllık mezunlarında polislik ataması kpss ile oluyor. Ancak myo mezunu olmana ragmen sana bir yararı olmuyor yine pmyo da 2 yıl okuyorsun.Pomem e geçiş şansım yok. Vede rütbe atlama olayı 5 yılda bir oluyor. Seneye jandarma astsubay temel egitim kursuna da girmek istiyorum orda 6 ay egitim meslege başlangıç size kalırsa tercihiniz hangisinden yana olurdu ?

2 yıllık okuyanlar kpss ile polis olamıyo ki sen 4 yıllıklarla karıştırdın galiba ben öyle bişey bilmiyom. jand. ast. da bu sene 290 kontejan açtı seneye onu da kaldırırlar uzman jandarma gibi.
  • Bende 2 yıllıklar kpss ile atanamıyor diye biliyorum. Eğer değişti ise bu durum güzel olur tabi.
  • quote:

Haklısınız yapmalıyım. Birdaha pmyo da 2 yıl kaybetmekten daha ıyıdır ancak şuan kpss ile 60 barajını geçersek tabi 60 yetersiz olacagı için biraz yüksek almalıyız pmyo ya girebiliriz.Yani artık 2 yıllıklaraya kpss hakkı tanındı ancak sizin düşünceniz le 1 yıl acıktan 6 ay pomem aynı hesaba gelır pmyo ıle

Liseli ile 2 yilliklar pmyo girebilirler pomem e sadece lisans ve üstü girebilir doğrusu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_-_ -- 12 Mart 2012; 20:16:07 >
  • 2 yilda disaridan bitirip pomeme başvurur 6 ay eğitim görürsün.yada pmyo sinavina hemen girip 2 sene yatili okursun, seçim senin.yatili ortama alisiksan pmyo guzel olabilir, arkadaş ortami cok iyidir.arti eksileri karsilastr.meslekte pmyolu pomemli aynidir fark yoktur.bu arada kararini iyi ver bu meslek zordur.meslek degil yasam tarzidir.arka sokaklari izleyip silaha kimlige ozenerek geleceksen kararini tekrar gozden gecir.seversen cok guzel meslektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

Haklısınız yapmalıyım. Birdaha pmyo da 2 yıl kaybetmekten daha ıyıdır ancak şuan kpss ile 60 barajını geçersek tabi 60 yetersiz olacagı için biraz yüksek almalıyız pmyo ya girebiliriz.Yani artık 2 yıllıklaraya kpss hakkı tanındı ancak sizin düşünceniz le 1 yıl acıktan 6 ay pomem aynı hesaba gelır pmyo ıle

Liseli ile 2 yilliklar pmyo girebilirler pomem e sadece lisans ve üstü girebilir doğrusu bu

Biraz arastırırsanız 2 yıllıkların kpss ile polislige girebildigini ögrenebilirsiniz.Ancak 6 ay okuma söz konusu degil yine pmyoda 2 yıl okuyorsunuz keskin ifadelerle konuşacagınıza emin kaynaklardan bilgi alın

• quote:

Orijinalden alıntı: 4540Merkez

2 yilda disaridan bitirip pomeme başvurur 6 ay eğitim görürsün.yada pmyo sinavina hemen girip 2 sene yatili okursun, seçim senin.yatili ortama alisiksan pmyo guzel olabilir, arkadaş ortami cok iyidir.arti eksileri karsilastr.meslekte pmyolu pomemli aynidir fark yoktur.bu arada kararini iyi ver bu meslek zordur.meslek degil yasam tarzidir.arka sokaklari izleyip silaha kimlige ozenerek geleceksen kararini tekrar gozden gecir.seversen cok guzel meslektir.

Arka sokaklar ? Yanlış anlamada benim babam jandarma komando astsubay her an nerede görev cıkıcagı belli olmazdı gecenın 3 unde evınden aldıkları olurdu bana basit örnekler verme senin yaşayamadıgın zorlukları ben 10 yasında yasamaya basladım .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

Biraz arastırırsanız 2 yıllıkların kpss ile polislige girebildigini ögrenebilirsiniz.Ancak 6 ay okuma söz konusu degil yine pmyoda 2 yıl okuyorsunuz keskin ifadelerle konuşacagınıza emin kaynaklardan bilgi alın

Peki o zman link verde 2 yilliklarin kpss ile polis olabildiklerini bizde görelim

• Verebilicegim bir link yok o kadar cok ögrenmek istersen kpss ye yönelik dershanelerin numaralarını alırsın ararsın onlar seni aydınlatır.
  • quote:

Verebilicegim bir link yok o kadar cok ögrenmek istersen kpss ye yönelik dershanelerin numaralarını alırsın ararsın onlar seni aydınlatır.

Vereceğin bir link yoksa demek daha yürürlüge geçmemiş en kötü pomem sitesinde yazardı ordada olmadığı için henüz böyle birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_-_ -- 15 Mart 2012; 0:09:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4540Merkez

2 yilda disaridan bitirip pomeme başvurur 6 ay eğitim görürsün.yada pmyo sinavina hemen girip 2 sene yatili okursun, seçim senin.yatili ortama alisiksan pmyo guzel olabilir, arkadaş ortami cok iyidir.arti eksileri karsilastr.meslekte pmyolu pomemli aynidir fark yoktur.bu arada kararini iyi ver bu meslek zordur.meslek degil yasam tarzidir.arka sokaklari izleyip silaha kimlige ozenerek geleceksen kararini tekrar gozden gecir.seversen cok guzel meslektir.

Arka sokaklar ? Yanlış anlamada benim babam jandarma komando astsubay her an nerede görev cıkıcagı belli olmazdı gecenın 3 unde evınden aldıkları olurdu bana basit örnekler verme senin yaşayamadıgın zorlukları ben 10 yasında yasamaya basladım .

Kardeş soyledigimi anlayamadin herhalde, bana alakasiz bir cevap veriyorsun.Demek istediğim,dizilerdeki polisliğin abarti olduğudur.dizilerde sivil polisleri hep one cikarirlar,uniformali poliside ayak işi yapan işçi gibi gosterirler.Turkiyenin neresinde komiserlerden kurulu bir ekibin olaydan olaya atladigi veya vatandan beykoza 5 dk.da gittigi gorulmus.neyse asil demek istedigim polis oldugunda dizideki gibi asayisci ordan oraya ziplayan tabancayla maddi guc kullanan polis olmayacaksin, bayrampaşa cevikte mp5 le nobet tutar veya onleyici ekip olursun,operasyonel birimlerde de elbet bir gun gorev alabilirsin yoksa senin neler yasadigindan banane.yada yasadiklarinla yazdigimin alakasi nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.