Şimdi Ara

kpss kaldırılıyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bazı gazetelerde ve internet sitelerinde kpss'nin kaldirilacagina dair haberler var
    http://www.aksam.com.tr/yasam/kpss-kalkiyor/haber-302564 bu konuda fikirlerimizi paylaşalım istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tayyip bey emir vermiş kalkacakmış.
    Merkezi atamayı bitirecekler,mülakatlar akp binalarında yapılır artık.
    Vay bizim halimize 90 puanla atanamayız artık.
  • arkadaşlar özel sektörde çalışıpta asgari ücrete çalışan ve yükselemeyen insanlar için bir ümit olmuştu kpss çünkü yükselemeyen kişiler hep aynı maaşla çalışmak zorundaydı bu ise insanları kpss ye çalışmak zorunda bırakıyordu eğer bu sınavda kaldırılırsa özel sektörde üniversite mezunu olarak yine asgari ücretle çalışmak zorunda kalıcam veya hiç çalışmayacam bu da işsizliğin artmasına neden olucak sırf tepki olsun diye özel sektörde çalısmıycam neden ben hayatım boyunca asgari ücrete çalışmak zorundamıyım özel sektörde girdiğim işlerden hep çıkarıldım kpss den başka şansım kalmadı bu şansımda mı elimden alınacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ere2013

arkadaşlar özel sektörde çalışıpta asgari ücrete çalışan ve yükselemeyen insanlar için bir ümit olmuştu kpss çünkü yükselemeyen kişiler hep aynı maaşla çalışmak zorundaydı bu ise insanları kpss ye çalışmak zorunda bırakıyordu eğer bu sınavda kaldırılırsa özel sektörde üniversite mezunu olarak yine asgari ücretle çalışmak zorunda kalıcam veya hiç çalışmayacam bu da işsizliğin artmasına neden olucak sırf tepki olsun diye özel sektörde çalısmıycam neden ben hayatım boyunca asgari ücrete çalışmak zorundamıyım özel sektörde girdiğim işlerden hep çıkarıldım kpss den başka şansım kalmadı bu şansımda mı elimden alınacak

Valla kardeş aylardır ders çalışıyorum.
    Kaç kez dediler gel seni sözleşmeli işe koyalım, sonra kadroya geçersin diye.Hep reddettim adamları,milyonların beklediği işe torpille giremem,kul hakkı yiyemem diye.
    Torpille girecek arkadaşlar akp binalarında zaman geçirsin biraz,balkona çıkıp hamdolsun diye halka seslensinler,camiye gitsinler namaz kılsınlar ama bilsinler ki benim hakkıma giren herkesin birgün yakasına yapışırım bu dünya olmadı öbür dünya.

• akpss geliyormuş. Sınava hazırlık da kpss ilçe binalarında olacakmış.

• ön lisans ve lisans da kalkacak mı
  • topyekün kalkıyor diyolar bu ülkede ekmek yok yemin ederim gider başka ülkeye sığınır mülteci olurum daha iyi bi iş imkanı vardı onuda devlet yok ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

topyekün kalkıyor diyolar bu ülkede ekmek yok yemin ederim gider başka ülkeye sığınır mülteci olurum daha iyi bi iş imkanı vardı onuda devlet yok ediyor

yazık vallahi. sanırım bu sene bütün kpssler son olur. sağlam çalışmak gerekiyor ortaöğretimden girecekler varsa benim gibi iyi hazırlanın arkadaşlar son fırsatımızı değerlendireceğiz.
  • ayrıca amaçları dersaneciliği bitirmek olduğu için bence bole bir uygulama yapiyorlar çünkü insanlar kpss için dersaneye gidiyorlarlar ne demişlerdi kökünü kazıycaz olan sizin benim gibi garibanlara oluyor iki kurumun çekişmesi bizi etkiliyor dersane ve hükümet çatışması yakında ingilizce kurslarını aklımıza gelebilecek bütün dersaneleri kapatılarak imam hatip yapılır kim ne derse desin ülkenin hali içler acısı Ölmüşüz aglayanımız yok

• bu sene son kez sinav yapilir gibi.

o degil aldigimiz puanla 4 alima da insallah basvurabiliriz.

ne hallere dustuk.

• 2016 olmaz yani ? Şu ana kadar hep söylnti çıktı habrlr çıktı kalkacak diye ? Belki bu da söylentidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 25 Nisan 2014; 22:17:45 >
  • Ogretmenlik alan bilgisi de soylenti idi ama 2012 kpss'den sonra hemen devreye soktular. Bu ulkede ne olacagi belli degil. En gec 2 yila sinavi kaldirip.kurum sinav sistemi getirir bu serefsizler.

• arkadaşlar hepsini imam hatip yapacaklar yakında imam hatip bitirmeyenleri toplumdan dışlıyacaklar dini sömürünün bu kadarı her toplantısında imam hatipli kızları topluyor hepsinin beynini yıkamış insanlar resmen tapıyorlar haşa ben allahım dese hepsi secde edecek

• yazık vallaha yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferx01

yazık vallaha yazık

yazık ne yazık olan bizim gibi garibanlara oluyor adam imam hatiplilere diyorki toplantıda katsayı uygulamasını kaldırdık sizi üniversiteye soktuk adam imam hatipte atatürk düşmanı gençlik yetiştiriyor kendine asker yetiştiriyor

• böyle acı çektirmeseler daha iyi. Açık açık söylesinler arkadaş, hükümetten, imam hatipten değilseniz ...... gidin.

• bütün devlet kadrosuna imam hatiplileri dolduracaklar insanların çalışarak bi yere gelmeleri torpilin islememesi bazılarını rahatsız ediyor bu yuzden merkezi atama yani herkesin bir puan alıpta hakkı olan yere atanması sistemini kaldırıyorlar

• quote:

bütün devlet kadrosuna imam hatiplileri dolduracaklar insanların çalışarak bi yere gelmeleri torpilin islememesi bazılarını rahatsız ediyor bu yuzden merkezi atama yani herkesin bir puan alıpta hakkı olan yere atanması sistemini kaldırıyorlar

benim anlamadığım nokta şu 1 ay öncesine kadar bu konulardan bahsetmiyorlar bile bir gün çıkıp diyorlar ki KPSS'yi kaldırıyoruz. tamam o zaman diyoruz bizde. niye kaldırıyorsun diye soran bile yok arkadaş cemaat kavgası mı, dersaheneciliği bitirmek mi, yatarak kazanan memurlarımı bitirmek için yoksa başka sebepleri mi var. bizde bu soruların cevabını bilmeden bu alınan kararlara razı alıyoruz. Sonra da diyorlar ki Başbakan birşey dediyse en fazla seneye gerçekleşir. Çok iyiye gidiyor sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: melbur44

quote:

bütün devlet kadrosuna imam hatiplileri dolduracaklar insanların çalışarak bi yere gelmeleri torpilin islememesi bazılarını rahatsız ediyor bu yuzden merkezi atama yani herkesin bir puan alıpta hakkı olan yere atanması sistemini kaldırıyorlar

benim anlamadığım nokta şu 1 ay öncesine kadar bu konulardan bahsetmiyorlar bile bir gün çıkıp diyorlar ki KPSS'yi kaldırıyoruz. tamam o zaman diyoruz bizde. niye kaldırıyorsun diye soran bile yok arkadaş cemaat kavgası mı, dersaheneciliği bitirmek mi, yatarak kazanan memurlarımı bitirmek için yoksa başka sebepleri mi var. bizde bu soruların cevabını bilmeden bu alınan kararlara razı alıyoruz. Sonra da diyorlar ki Başbakan birşey dediyse en fazla seneye gerçekleşir. Çok iyiye gidiyor sistem

hocam üniversiteliler olarak daha düne kadar iktisadi idari bilimler mezunlarına neden kpssde kadro yetersiz diye tartışırken şimdi gelinen noktada iktisadi idari bilimler mezunları ve diğer üniversite mezunları hiç bi kadroya yerleşemeyecekler sağcı iktidarlardan almanya ve italya ne fayda gördüki biz fayda görelim unutmayalım kpss yi getiren ecevit yani dsp idi eskiden amcası dayısı olan lise mezunu bile olsa memur oluyidu simdi ayni sistem geri geliyor

• Seneye KPSS ye girecektim. Lan daha dün izmir kitap fuarından 64 tl ye 4 tane KPSS kitabı aldım ben. Geçen yıl öğretmenlik alan sınavı geldi hadi ona çalışalım derken şimdi sınavı kökten kaldırıyorlar. Yemin ediyorum neye çalışacağımı şaşırdım ben. KPSS de en azından çalışan atanıyordu. Bi nebze de olsa adalet vardı. Adım gibi eminim şimdi hep torpil dönecek. Dayısı olanlar yaşadı desenize!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.