2014-Temmuz ayındaki (19 ay sonraki) KPSS-LİSANS GK-GY sınavına şimdiden yavaş yavaş hazırlanmak istiyorum. (Malum iş güç anca(:)
İHTİYAÇ(moduler set)+YARGI(5555 soru bankası)+YAN KAYNAK(hemen hemen her yayının soru kitapları ve deneme testleri)
İLE evde akşamları hazırlanmak istiyorum. Hedefim İZMİR ve çevresini kazanmak. Amacım sınavda gk-gy=+93 puan almak ve VHKİ olmak istiyorum.
Sizce bu kombinasyon nasıldır?
Önerebileceğiniz başka lisans için moduler set ve soru bankası varmı ?(yan kaynaklar ve sorular bolca var)
Kısa kısa görüşlerinizi rica etsem. Şimdiden teşekkürler
Moduler set : İHTİYAÇ Soru bankası: YARGI
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
standart sapması çok olan soruların geldiği dersleri analiz edin. hangi dersten eksiğiniz çok ise şimdiden sindire sindire çalışın. bol soru çözün. piyasada test bırakmayın. kendinize bir soru defteri yapın. çözümlerde yeni bilgi olursa yazarsınız. haftalık tekrar edin. bir de ben soru dosyası yaptım yapamadıklarımı kesip oraya koyuyrum daha sonra tekrar bakmak üzere.
şimdi gelelim asıl soruya; tarih data kasar onu en sona atın ama mutlaka çözün derim. yediklim modüler set gk-gy iyidir. yargının kozmik odasına bakın. ilk aylar için mutlaka çözümlü setler kullanın.