Şimdi Ara

Kpss lisans soru bankası öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru bankası konusunda kararsız kaldım konu anlatımı olarak ihtiyaç yayınları "sihirbaz" setini kullanıyorum ama soru bankasında kararsız kaldım ihtiyaç uzman kariyer yargı pegem sizce hangisi yargı ile pegemi kullanmadım daha önce uzman kariyer kolayda zora doğru gidiyomuş ama kolayı çok kolay zoruda çok abartılı zor diyolar ihtiyacında "komisyon" seti var uzman kariyer in öğreten setleri ve profesyonel seti var diğerlerini pek bilmiyorum varmı yardımcı olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benim gk gy seti pegem . Ama yediiklimin sorularini daha cok sevdim.

Ayni sekilde egitim bilimleri icinde cok orjinal sorular var soru bankasi setinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasada o kadar çok soru bankası var ki hangi birini alıcaz hadi diyeliml aldık nası bitirecez zor dostum zor ama ben bi kaç tane set aldım evveliyat,pusula tarih için bunlar şart havalı kitaplar kuzey akademinin soru bankası setini aldım yedi iklim den de ğitim bilimleri seti aldım bakalım bnlar bitsin biseyler daha almak lazım
  • Hocam ben de Kuzey Akademi'yi almayı düşünüyodum araştırdım iyi bi kaynak diyolar falan nedir durum? çzömeye başlayabildiniz mi önerir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Kpss kaynak önerileri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.