Şimdi Ara

kpss matematik soruları kazıkmıydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    matematik soruları epey kazık gibi geldi heleki geometri hiç yapamadım3 tane vardı 3 de kazıktı
    diğer bölümler basitti türkçe tarih falan basitti

• up
  • çok basitti bence. ben 4 boş bıraktım geri kalan 26 sorunun 25'i dogrudur. bi o mavi-kırmızı bilye olasılık sorusunu salladım yanlıs cıkarsa o cıkar. 6/35'mi ne vardı onu yaptım geometri sorularında zarf sorusu vardı alanını soruyodu. dikdörtgen kenarları 10x20 idi.. zarf kapagında ücgen yüksekligi 6 birim idi. dikdörtgen alanı 10x20=200, kapak alanıda (20x6)/2= 60... toplam alan = 200+60 = 260 olacak cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

çok basitti bence. ben 4 boş bıraktım geri kalan 26 sorunun 25'i dogrudur. bi o mavi-kırmızı bilye olasılık sorusunu salladım yanlıs cıkarsa o cıkar. 6/35'mi ne vardı onu yaptım geometri sorularında zarf sorusu vardı alanını soruyodu. dikdörtgen kenarları 10x20 idi.. zarf kapagında ücgen yüksekligi 6 birim idi. dikdörtgen alanı 10x20=200, kapak alanıda (20x6)/2= 60... toplam alan = 200+60 = 260 olacak cevap

260 yapacaktım.. ama kendimden emin olamadım.. keşke yapsaymışım zaten matematikçi değilimdir.. ama gene de çalıştım biraz.. sanırım 10 tane civarı anca yapabildim.. zaman da yetmedi oda ayrı bir mevzu..

• Ben de ortaöğretim düzeyinde gireceğim.Bakalım ne olacak.En cok korktuğum sorular genel kültür soruları.Hayırlısı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.