Şimdi Ara

Kpss ortaöğretim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kpss sınavına girmek istiyorum hazırlanmak için internetten test arıyorum, kpss oraöğretim deneme pdf yazıyorum ama çoğu sitede kpss ortaöğretim - yüksek lisans diyor bunlar farklı olması gerekmez mi ? KPSS ortaöğretime çalışanla KPSS lisansa çalışan aynı şeyleri mi çalışıyor ?

• lisans-önlisans-lise hepsi de kpss b sınıfına girer soru sayıları 120 dir. tr mat coğ tarih vatandaşlık sorulur. sınavlar farklıdır lisans en zor önlisans orta lise en kolay diye kabaca bi tahmin yapabiliriz ama arada dağlar yoktur sorumlu oldukları konular aynıdır vs. hepsinden çalışabilrsinz sorun yok. hattta youtube tarih videolarında falan hangi alan olduğu yazmaz. bütün alanlar hatta öss ye girecekler falan bile aynı yerlerden sorumludur çoğunlukla.
  • yüksek lisans değil önlisanstır o. ve evet ikisi yakındır birbirine genelde de kitapları aynı olur.
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    Aynen ön lisans o zaman çalışırken ikisine de çalışsam olur değil mi ?
    Mantığıma yatmayan eğer ikisi de aynıysa sınav neden farklı ?
  • TheHarunUysal T kullanıcısına yanıt
    lisans-önlisans-lise hepsi de kpss b sınıfına girer soru sayıları 120 dir. tr mat coğ tarih vatandaşlık sorulur. sınavlar farklıdır lisans en zor önlisans orta lise en kolay diye kabaca bi tahmin yapabiliriz ama arada dağlar yoktur sorumlu oldukları konular aynıdır vs. hepsinden çalışabilrsinz sorun yok. hattta youtube tarih videolarında falan hangi alan olduğu yazmaz. bütün alanlar hatta öss ye girecekler falan bile aynı yerlerden sorumludur çoğunlukla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortaokul mezunu KPSS?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.