Şimdi Ara

KPSS Ortaöğretim Makine ( Kadro azlığı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ortaöğretim makine(2061) alımlarına baktım kırklareli 1 kişi itü 1 kişi derken 1-2 yerle daha toplam 5 kişi.

Bu biraz saçmalık değil mi ? Yani alımın bu kadar az olması anormal birşey değil mi ?

Yada ben yanlış mı gördüm ya lütfen yardımcı olun

• Eşi, dostu, yandaşı kurumlara doldurmaktan vericek kadro mu kaldı millete. Devlet kadroları adamların babalarının çiftliğine döndü.
  • Bak sana kendi olayimi anlatim ben 4 yil teknik makine 2 yil onlisans makine okudum dayim vardi guvenlik karti al belediye sokim dedi aldim basaksehirde guvenligim yanimdaki teknisyen iklimlendirme okumus makine muabeti aciyorum bisey bilmiyo o kadar beles staj gordum o kadar egitim son asamam yatarak hicbisey vasifsiz guvenlicilik yapiyom ben ulkeye kufur etmim kime edim ki kpss sinavina kac kere girdim kadro yok hic kimse kusura bakmasin hayatiniz bu ulkede istediginiz gibi gitmiyo bunu kafaniza yazin....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • game-thrones kullanıcısına yanıt
    mesleğinle ilgili işe girmiyorsun sonra ülkeye küfür etme hakkını kendinde görüyorsun!! Herkes devlette çalışmak zorunda mı! Bu ne kendini beğenmişlik.ülkeme küfredemezsin terbiyesizlik yapma!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik ve KPSS
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.