Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başvuru formunuzda eksik veya yanlış bilgiler mevcuttur. Lütfen aşağıda berlirtilen alanlar ile ilgili kontrol ve düzeltmeleri yapınız.
    Ortaöğretim (Lise) Eğitim Bilgisinde "KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Programı" alanı zorunludur.

onay kısmında böyle bir hata alıyorum arkadaşlar. sistemden kaynaklı bir sorun mu yoksa sınava girmek için gerekli koşulları sağlamıyor muyum?
    liseden mezun olmam yetmiyor mu ortaöğretim sınavına girebilmem için?
  • bende çıktı dostum nasıl halledeceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcngn,

Hocam bende o kısım hiç açılmıyor hangi tarayıcıdan giriyorsun

Chromedan giriyorum hocam
  • genel yetenek ve genel kültür için oturum sayısını 1 mi seçmeliyiz
  • bu sorunla ilgili ösym yi arıyorum ama düşüremedim bi türlü
  • Eksik bilgilerimiz var ama google da bu konuya çözüm yok. Kitapçığa baktığımda lise de ki bölümlerle ilgili sayfalar var...

http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/KPSS/ort-onlisans/2014-KPSSORTAOGRETiM-ONLiSANSKILAVUZU08072014.pdf

sayfa 32 den başlıyor esas ortaöğretim alan zamazingosu düzeltilmesi için talepte bulunacağız sanırım
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Aynen öyleymiş dostum Din kültürü öğretmenliği falan filan için 2 oturum.
  • evet 1. oturum @axelfoly

Bada öyle geliyor önlisans okuyor görünüyorum şuan birde enteresan bi düşüremedim ösym yi zaten @adonise
  • Bekleme sıram 38 beyler
  • Sen başardım ama ben hala ösym ile savaş içerisindeyim
  • hadi dostum sendeyiz öğren neymiş şu esas ortaöğretim programı olayı 40 tl boşa gidecek diye korkuyorum
  • :D haha 444 lü numara kol gibi girecek fatura :)

25 kişi kaldı

Bu yeni sistem sanırım tamam mı o yüzden mezun olduğun lisenin zamazingosunu değiştirtmen lazım. Nüfus bilgilerini ev adresini her şeyi sen değiştirebiliyorsun ama lise bilgilerini değiştiremiyorsun...

7 yıl olmuş mezun olalı :(

bu kadar kişi aramaz yoksa ne var yani git hallet değil mi

@hamit

23 kaldı dostum soracağım :D herkeste çıktığına göre düzeltilmesi gereken bir şey bizlik değil mecburen sonra sizde arayacaksınız :) daha önce osym sitesinden başka yerlere kayıt olan kişiler bunu düzeltmişlerdir ondan sormuyordur...

22 kaldı :D paranı da alırsın merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 8 Temmuz 2014; 12:10:00 >
  • hamitrf1 kullanıcısına yanıt
    seninde benim gibi aklına gelen ilk şey para :D
  • yemin ediyorum bütün bu yeni sistemler liseye başladıgım günden itibaren beni buluyor 4 sene oldu lise biteli şu sistemlerin yenilenmesi bi bitmedi
  • Lan bunlar ne biçim iş yapıyorlar ya.

Aynı hata mesajını da bende alıyorum.

Ortaöğretim (Lise) Eğitim Bilgisinde "KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Programı" alanı zorunludur.

Şimdi işin yoksa git ÖSYM bilmemne merkezlerinde sürün.

Böyle şerefsizlik olmaz kardeşim.

Bu ülkede ne düzgün yapılmış ki bu yapılacak.
  • İşin kötü yanı sıra gelmiyor dostum :(
  • gelir gelir bizi unutma :D bu sorun liseden hallolurmu yoksa ösym merkezlerine mi gitmek lazım iyice ögren
  • başvuru merkezine gitsek sonuç ne olur acaba bende arıyorum arıyorum düşmüyor meşgul sürekli.

@alcngn,

neyi düşüneyim hocam başka öylesine gireceğim zaten
  • klavuzda tablo 5 den bakıp kodu giriyormuşuz arkadaşlar önlisans mezunlarının ortaöğretim kısmını doldurmasına gerek yokmuş
  • İşte tek derse kaldım aof te bitseydi bende uğraşmayacaktım...

30 dk hatta bekledim en az 10 lira yazmıştır vicdansızlar...

ÖSYM başvuru yerlerine gideceksiniz mecbur. Onlar düzeltecekmiş. Diploma falan lazım mı diye sormadım ama değildir ya da varsa fotokopisi falan alın işte.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.