Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler kardeşim.liseden başvuru yapılıyorsa şifre almaya gitmeden bankaya parayı yatırıp kaydımı dediğin gibi lisede yaptırayım o zaman.
    sağolasın.
  • Şuan önlisans 1. sınıfı bitirdim önlisanstan girmek istiyorum sınava.Ücreti online ödedim,aday işlemleri sisteminden başvuru ekranına girdim,kimlik adres vb bilgileri girdikten sonra eğitim bilgilerinde sadece lise bilgim var ve bunu kullanarak başvuru yap var ben nasıl önlisans başvurusu yapacağım
  • konu takip
  • bende KPSS Y. E. Program kısmı - boş gözüküyor anadolu teknik lisesi mezunuyum aynı hatayı bende alıyorum illa liseyemi gidicez şimdi
  • önlisans mezunları başvuru formunun sadece ön lisans bilgileri kısmını dolduruyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

önlisans mezunları başvuru formunun sadece ön lisans bilgileri kısmını dolduruyor değil mi?

Evet sadece girmek istediginiz bölümü dolduruyorsunuz.
  • şipidik terlik kullanıcısına yanıt
    En yakın başvuru merkezine gitmen gerekiyor.
  • kpss önlisansa başvuracağım önlisans 1. sınıfı bitirdim aday işlemleri sistemindeki eğitim bilgilerimde mezun olduğum lise var ama önlisans programında okumaktadır gibi bir bilgi yok bu bir sorun yaratır mı ?
  • Junior Wells kullanıcısına yanıt
    Önlisans seçeneği yoksa zaten başvuramazsın en yakın liseye gidip orada yaptır kaydını
  • Yarın tekrar deniyicem internet üzerinden olmazsa büroya gideceğim giderken götürmem gereken birşey varmı acaba ? banada meşhur hatayı verdi
  • kılavuzda yazana göre okuduğum üniversiteden aldığım eğitim durumunu gösteren belgeyle başvurmam isteniyor bu belge öğrenci belgesimidir veya transcript olur mu öğrenci belgesi için Ankara dan İstanbul a gidip gelmem gerekiyor da o yüzden soruyorum transcripti çıktı alabilirim bilgisayardan
  • kimliğini alman yeterli 3tl de işlem ücreti.
  • Teşekkürler hocam cevaplarınız baya yardımcı oldu bana
  • Acayip bir kalabalık var ziraat atmlerinde.Yatıramadım parayı henüz
  • Junior Wells kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim ben gittim hiçbirşey istemediler sadece kimlik yetiyor yeni sistemde dediler istersem ösymyi arayıp kendın sor yada en yakın liseye gidip sor
  • ösym nin sitesinden kredi kartınızla da yatırabilirsiniz.
  • sendeki sorunda benimkiyle aynımıydı en yakın lisedekiler başvuru almadığı için bilgileri yok ösym yide aradım 3-4 defa hep 37-38 kişi var dedi bende gece arayacağım ösymyi sıra olmaz belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcngn,

ösym nin sitesinden kredi kartınızla da yatırabilirsiniz.

Lise bu yıl bitti hocam kredi kartım yok malesef.Bankamatik var burs aldığım onu deniyim bir.Olmazsa akşam babamın kartıyla yaparım teşekkürler bilgilendirme için
  • Kpss sınavına ilk kez girecek adaylardan noterden onaylı diploma sureti ve transkipt isteniyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde istemiyorlar diye biliyorum kimliğinle yapıcaksın başvurunu. Ama yinede eğer ilk defa giren varsa başka birir yapmışsa ondan öğrenebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.