Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TüysüzGoril

quote:

Orijinalden alıntı: alcngn,

ösym nin sitesinden kredi kartınızla da yatırabilirsiniz.

Lise bu yıl bitti hocam kredi kartım yok malesef.Bankamatik var burs aldığım onu deniyim bir.Olmazsa akşam babamın kartıyla yaparım teşekkürler bilgilendirme için

Bankamatik kartını 3d güvenlik sistemine kayıt ettirir isen büyük ihtimal olur.
  • Halkbankı deneyin başka bankalara bakın illaki ziraatte kalmayın. Ben yatırdım başvurumuda yaptım şu anda neyse kafam rahat kafama takılan tek sorun bende 2 şık vardı bir önlisansdanmı başvuru yapsaydım yoksa ortaöğretimmi orda kaldım.

Sonucunda Önlisansı seçtim bundan önceki 2 sene önce Ortaöğretimde herhalde bu sefer bitirdiğim için önlisans yaptım inşallah zor olmaz sorular.
  • bankanız reddeddi dedi malesef kayıtlı değil demek ki.

@farti sıcakta ziraat yakındı ona baktım gezmeyi gözüm kesmedi açıkçası :) hayırlı olsun sizinki ortaöğretimden bir gün önce sanırım.
  • Merhaba Arkadaşlar...

Bende bugün harcımı yatırdım. Sistemden önlisans olarak başvuru yapmak istiyorum ama eğitim bilgilerimde sadece lise mezunu olduğum yazıyor.

Halbuki ben önlisans mezunu oldum. Büroya gitmeden evden önlisans kayıdı olsam sorun olur mu ?

Sistemde fotoğrafım filan var. Sadece Lise mezunu yazıyor.

Şimdiden teşekkürler
  • evet ortaögretimden girebilir.
  • casper5353 kullanıcısına yanıt
    önlisastan kayıt olman için sistemde önlisans mezunu yazan yeri seçmen gerekicek oda yazmadıgını için evde kayıt yapamazsın ösym sınav merkezlerine gidiceksin
  • Cevabınız için çok teşekkür ederim. Yarın sabah ÖSYM sınav koordinatörlüğüne gideyim o zaman.

Liselerde eğitim bilgilerini değiştiremiyormuş çünkü
  • Tüm üniversite gençliğine girmelerini öneririm. Ben 94 ile atandım 2009da hazırlıktaydım o zaman. Bu sene mezun oldum 4,5 yıldır hem çalıştım hem okudum. Ne ailemi zorladım nede kendim sıkıntı çektim. Mezun oldum elimin altında iş var zaten rahat rahat iş arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 mayıstan önce mezun olduysan giremezsin. Bu sene lisansa girdiysen yine giremezsin

• Kpss lisans sınavına girdim,lisans mezunu değilim fakat lisans okuyorum.Ortaöğretim sınavınada girebilir miyim?

• Internetten ödeme yapıp başvurdum ben de.
  • Bende gireceğim hadi hayırlısı
  • Ya kolay gelsin arkadaşlar.Aynı hatayı bende aldım ve korkum şu.Ben universite 1.sınıf okuyorum ikinci öğretim.Bi yandan kpss çalışıyorum ataırsam hem calısır hem okurum diye.Acaba oyle bi imkan yokmu.Bana hata veriyo kayıt olurken "ortaöğretim (Lise) Eğitim Bilgisinde "KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Programı" alanı zorunludur." diye.Bilgisi olan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaöğretime gireceğim bu arada

• Ben şimdi lisans 2.sınıfa geçtim ortaöğretim sınavına giremiyor muyum kafam karıştı?

• Kardeşim en yakın liseden yada ösym merkezinden gidip kayıt yaptırabilirsin bir sıkıntı olmaz
  • çiçek nergis Ç kullanıcısına yanıt
    girebiliyorsun herhangi bir sıkıntı yok.
  • eyw sağolasın :) bide ortaöğretimden 90 almak cokmu zor:)

• :) Zorluk göreceli bir kavramdır.
  • benim sayısal iyidir ygs de iyiydi ygs ile aşağı yukarı aynımı kpss ortaöğretim.benim tarih 0 suan basladim tarihe işte.(

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.