Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başvurunu yaparken önlisans veya ortaöğretim diye çıkıyor karşına sende ordan önlisansı seçcen ondan sonra adımları takip etceksin başvurun tamamlancak. Ama büyük ihtimal sende Ortaöğretim olarak yapmışsın Ösym merkezine gidip düzeltebilirsin Önlisans olarak yapabilirsin.
  • beyler sizce hangisinden girmeliyiz şuan önlisans 2.sınıfa geçtim ortalamam 3.80 kpss ye önlisansdanmı ortaöğretimdenmi girsem karar veremedim yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcngn,

sınav merkezine gitmenize gerek yok hocam evden herşeyi hallebiliyorsunuz benim gibi bikaç arkadaş sorun yaşadı onuda en yakın lisede hallettik.

Teşekkür ederim cevap için.

Bir sorum daha olacak;
    AIS ekranında fotoğrafım için geçerlilik tarihi 10.09.2014 yazıyor. Sınav tarihinde bu fotoğraf geçersiz olacak öyleyse. Fotoğrafımı nasıl yenileyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler sizce hangisinden girmeliyiz şuan önlisans 2.sınıfa geçtim ortalamam 3.80 kpss ye önlisansdanmı ortaöğretimdenmi girsem karar veremedim yardımcı olurmusunuz

yüksek yaparsan önlisans düşük yaparsan lise
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Ozaman kayıt merkezine gidip bir sorun gerekliyse yeniden çekerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi-

quote:

beyler sizce hangisinden girmeliyiz şuan önlisans 2.sınıfa geçtim ortalamam 3.80 kpss ye önlisansdanmı ortaöğretimdenmi girsem karar veremedim yardımcı olurmusunuz

yüksek yaparsan önlisans düşük yaparsan lise

hocam bi kaç yere baktım lisede 85 ve üstü almazsan düzgün bir yere giremezsin diyorlar önlisans da 75-80 alsak ne yapabiliriz
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    bölümün ne lise ve önlisans
  • Teknik Lise Bilgisayar Web Tasarımı.
    Ön lisans Bilgisayar Programcılığı.
    @Muhibbi-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 9 Temmuz 2014; 2:19:47 >
  • quote:

Teknik Lise Bilgisayar Web Tasarımı.
    @Muhibbi-

80 üzeri yaparım diyorsan önlisans gir ama 80altı olursa lise gir çünkü açıktan atamaları liseden yapıyorlar taban puan 60 olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi-

quote:

Teknik Lise Bilgisayar Web Tasarımı.
    @Muhibbi-

80 üzeri yaparım diyorsan önlisans gir ama 80altı olursa lise gir çünkü açıktan atamaları liseden yapıyorlar taban puan 60 olarak

hocam 70'i geçersem atanırmıyım liseden birde ne olarak işe giriyorum baktım da taban puanları lisenin 90 üzeri hocam ön lisansda 82-83 ile atanmış bilgisayar işletmeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 9 Temmuz 2014; 2:33:53 >
  • Bir dahaki KPSS ne zaman ?

Arkadaşlar soru basit acil cevap lazım bir arkadaşım için.

Ve çocuk 12. sınıftayken giriceğini bir arkadaşının böyle yaptığını söyledi böyle bir şans da var mı ?
  • marjinalite_ kullanıcısına yanıt
    27 eylül 2016

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhibbi- M kullanıcısına yanıt
    Lise icin son diyorlardi bu sene birara

• quote:

usta üniversiteye gideceğim 2-3 aya, şuan taze lise mezunuyum. atandıktan sonra herhangi bir sıkıntı çıkar gidemem, yada istediğim ile tayin çıkmaz veya dersler ağır gelir işe gitmek istemem bu durumda tekrar devlet memuru olur muyum, önüme çıkar mı mülakatta o zaman kazandın neden gitmedin. özetle fişlenir miyim.
  • Lise mezunuyum, aynı zamanda 4 yıllık örgün öğretim programında bir üniversitede okuyorum. bu sınava girip kazanırsam, aynı zamanda okul okuyabiliyor muyum? Ya da 4 senelik bir lisans programında okumam bu sınava girmem için engel mi acaba? ilk sayfayı gezdim buna verilen bir cevap yoktu.
  • quote:

Hersene bu salak muhabbet döner liseyi niye kaldırsın adamlar salakmı teknisyen - tekniker - mühendis diye bir ayrım var örtaöğretim kpss kalkmayacak ne diğer sınava ne sonraki sınava
  • Arkadaşlar ödeme yaparken siteden hata oluştu sonra deneyiniz diyor.Daha önce YGS için ödeme yapmıştım olmuştu ama şimdi hata veriyor.Ne yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Lise mezunuyum, aynı zamanda 4 yıllık örgün öğretim programında bir üniversitede okuyorum. bu sınava girip kazanırsam, aynı zamanda okul okuyabiliyor muyum? Ya da 4 senelik bir lisans programında okumam bu sınava girmem için engel mi acaba? ilk sayfayı gezdim buna verilen bir cevap yoktu.

Aga sen memur olda okulu sevdiret okul nedirki lisans eğitimini bu kadar büyütmeyin mühendis olup piyasaya çıkan adam 1500 tl maaşla çalışıyor lise mezunu teknisyen 2300 maaş alıyor sen neyin kafasını yaşıyorsun okulu bırak gitsin tabi ilk 20k içine girmediysen

merak ettiğin soruları söyleyeyim okuduğun yere tayin isteyebiliyorsun en son eline geçen diploma lise olduğu için örtaöğretim başvurmanda herhangi bir sıkıntı yok kazanırsan hem okul hem memurluk yapabilirsim ama tam uyuşurmu orası muamma birinden birazcık feragat edeceksin ayın 15inde cebinde 20 25 tane yüzlük banknotları görünce hangisine karar vereceğini tahmin edebiliyorum

• Muhibbi- M kullanıcısına yanıt
    Adaylığı kalkmadan tayin isteyemez

• edgar1899 kullanıcısına yanıt
    evet 1 sene tayin isteme hakkı yok sonrasında var
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.