Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben önlisans olarak gircem ama sadece 1.oturum 40 tl diyor ortaöğretim yada önlisans olarak bi ibare yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper5353

Merhaba Arkadaşlar...

Bende bugün harcımı yatırdım. Sistemden önlisans olarak başvuru yapmak istiyorum ama eğitim bilgilerimde sadece lise mezunu olduğum yazıyor.

Halbuki ben önlisans mezunu oldum. Büroya gitmeden evden önlisans kayıdı olsam sorun olur mu ?

Sistemde fotoğrafım filan var. Sadece Lise mezunu yazıyor.

Şimdiden teşekkürler

Hocam yatırıken önlisans ortaöğretim fark etmiyor demi 1.oturum yazana yatırıyoz

• arkadaşlar lise mezunuyum elektronik kpss başvururları başlamışmı ais ne hangi siteden hallediyoruz
  • bankaya para yatırdım ama öğrenim bilgilerini internetten bireysel başvuru şeklinde değiştiremiyoruz sanırım. başvuru merkezi yapıyormu bu değişikliği yoksa ösym ye dilekçe mi göndereceğiz?
  • İkinci el kpss kitabı satan bir yer var mı,alalım çalışmaya başlarız ortaöğretim için
  • Sıfırdan 3 ayda 90 almam mümkünmü beyler:) Sıfır derken tarih cografya vatandaslik sadece.mat iyi.bide bu kayıt yaparken bi benmi alıyom hatayı içine etmişler sistemin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimsa94

Sıfırdan 3 ayda 90 almam mümkünmü beyler:) Sıfır derken tarih cografya vatandaslik sadece.mat iyi.bide bu kayıt yaparken bi benmi alıyom hatayı içine etmişler sistemin

Matematik alt yapın varsa neden olmasın? Yalnız, Türkçe ve Tarih derslerine çok iyi çalışman gerekir. Lisans sınavındaki soruları belki görmüşsündür. Adamlar cevabını wikipediada bile bulamıyor.
  • 4 yıllık eğitim fakültesi mezunuyum. Ortaöğretim sınavına girme hakkım var mı düz memurluk için. Birde hangi kadrolara girebiliyorum?
  • zerrinteyze kullanıcısına yanıt
    farketmiyor din hizmetleri sınavına girmeyecekseniz 1.oturum yazana yatırcaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

bi sıkıntı çıkarmadan tamamladım

İnternetten mi başvuru yaptınız? Sistemden tekrar kontrol edin hocam, başvurunun başarı ile tamamlandığına dair.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

bi sıkıntı çıkarmadan tamamladım

İnternetten mi başvuru yaptınız? Sistemden tekrar kontrol edin hocam, başvurunun başarı ile tamamlandığına dair.

internetten yaptım,başvurunuz başarıyla tamamlandı dedi

Hayırlısı olsun :)
    Ben liseye gidip başvuru yapacağım ama başvuru belgesinde hangi oturuma katılacağımız belirtilmemiş.

• Bu sınav il sınav merkezlerinde mi olacak ilcelerde mi acaba

• arkadaşlar merhaba,

sistem düzelmiş başvurumu yaptım fakat önlisans mezunuyum. başvuru da sadece ortaöğretim bilgilerim var. alınan eğitimlerde vs lise bilgilerim var sadce. ortaöğretim olarak mı başvuru yapmış oldum şimdi ben?? yoksa önlisans ı ayrı seçmem gereken bir yer olacakmı daha sonradan? teşekkürler.
  • şu an sadece lise mezunuyum 4 yıllık okuyorum. şu KPSS'ye hevesim vardı ama bir baktım anadolu-düz lise mezunlarının istediği yer için 95 üstü puan yapması lazımmış olsa bile memur kadrosu çok az onun yerine hizmetli, şoför gibi şeyler varmış.
    bu şekilde okurken memur olan var mı acaba

• Millet ATM'lerde kuyruğa girip uğraşıyor.Oturduğum yerden yaptım kaydımı.
  • Arkadaşlar bende sabah bir türlü başvuru yapamamıştım kpss y.e program alanı boştu fakat şimdi bir daha deneyeyim dedim baktım alan doldurulmuş.Anlaşılan düzeltiliyor.Ve şimdi başvurumu yaptım.Bugün yada yarın bir daha denemenizde fayda var.

• Ben önlisans okuyorum ve önlisantan sınava girmek istiyorum ama sistemde sadece mezun olduğum lise görünüyor. Önlisans basvurumu nasıl yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: şipidik terlik

Ben önlisans okuyorum ve önlisantan sınava girmek istiyorum ama sistemde sadece mezun olduğum lise görünüyor. Önlisans basvurumu nasıl yapabilirim.

En yakın lise veya Ösym sınav başvuru merkezinden yapabiliyorsun
  • Eywallah Saolasın Sizede bu arada Büyük ihtimalle öyle olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.