Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya liseden kaydı yaptırdım ben başvuru formunda ''başvurunuz henüz onaylanmamıştır'' diyor.
    ais'e girdiğimde ''başvuru yapıldı'' gözüküyor. herhangi bi sorun olur mu bu acaba arkadaşlar kafama takıldı kaç gündür, bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

ayrıca bu sınava giriceğimiz yerler nasıl olucak acaba?
  • KPSS başvurusu için sınav ücreti neden internetten yatırılamıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başvurduk bakalım önceki sene 60 almışdım busene önlisansdan giriyorum 70 alırsam iyi unumut dünyası işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrosso23

KPSS başvurusu için sınav ücreti neden internetten yatırılamıyor?

Osym sitesine gir, sol tarafta odemeler kismi var. Tikla ona, sonra ordan sec ve odeme kisminda ziraat kartla odeme yap.

Ben banka karti ile odeme yaptim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar başvuru yapıldı yazıyor kayıt tamamlandımı başka bir şey gerekiyor mu ?
    birde başvuru kayıt görünteledeki evrağı yazdırmamız şart mı

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru
  • Basvuru yapildi yaziyor sorun olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaöğretim (Lise) Eğitim Bilgisinde "KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Programı" alanı zorunludur. hatası alıyorum lütfen yardım edin. Düzelir mi düzelme ihtimali yoksa parayı geri alabilir miyim o şerefsizlerden?
  • ÖNEMLİ!!! Arkadaşlar ben de başvurumu yaptım da bir şey takıldı şu anda aklıma. Ben Doğu Akdeniz Üni.de öğrenciyim bu sene liseden mezun oldum. Başvuruda bulunduğum ili yani memleketimi verdim yer olarak lefkoşayı seçebileceğimizi yeni öğrendim. Sınav tarihinde üniversite başlamış olacak mı eğer öyleyse lefkoşa seçeyim.. Bir de yeniyle şunu duydum kıbrısta memuriyet yokmuş boşuna giriyorsun dediler.. kaç puanla atanıyor? ve bu az önce söylenenin doğruluk payı nedir? teşekkürler şimdiden
  • Eylül'de yapılacak olan sınavın atamaları ne zaman olur?
  • kasımda atama olur ocakta görevbaşı yapılır
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.