Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben lisans kpss ye girdim ama mezun olamadım ortaöğretime girmek istiyorum nasıl yapıcam
  • Arkadaşlar ben önlisans 2. Sınıfa geçtim ama Kpss de önlisans sınavına girebilirmiyim ama kayıt yaparken diploma puanı istiyor ne yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldsUnbelievableLayout

Bu sene liseden mezun oldum. KPSS'ye girip şansımı denemek istiyorum, ortaöğretim mezunları için olana. Ücreti odemeler.osym....'dan yatırmaya çalıştığımda kaç oturuma girmek istediğimi sordu. Bende nette araştırdım bir şeyler bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

ne yani koskoca forumda bilen 1 kişi yok mu?
  • beyler hepinizmi başvuru yerlerinden başvuru yapıyorsunuz?

aisten yaptım ben başvuru onaylandı dedi ama..

parayıda internet şubesinden yatırdım.
  • WorldsUnbelievableLayout kullanıcısına yanıt
    Kardeşim eger din hizmetleri sınavına girmek istemiyorsan 1. oturumdan girip 40 tl yatıracaksın din sınavına da gireceksen 2 oturum diyip 80 tl yatıracaksın
  • bursagsli B kullanıcısına yanıt
    bende 2. sınıfa geçince girmiştim bir 2012 de sende girebilirsin diger ayrıntıları başvuru yaptıgın yerde sorarsın
  • Arkadaşlar benim mezun olduğum lise'nin adı değişmiş 2007 yılında ama ben bu yıldan çok önce mezun olmuştum. Şimdi ben form'u doldururken eski adını mı yoksa yeni adını mı yazmam gerekiyor okulun?
  • Bugün ziraat atm ye para yatırmak için gittim ama yatıramadım sınavla ilgili birşey yazmiyordu

• arkadaşlar merhaba bende meslek lisesi mezunuyum akdeniz üniversitesini kazandım 2 yıllık fakat dondurdum şimdi kpss için para yatırdım fakat başvuru yaparken bir problemle karşılaştım son ön izleme de ''Ortaöğretim (Lise) Eğitim Bilgisinde "KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Programı" alanı zorunludur.'' gibi bi açıklama var ne yapmam gerek bi fikir verirseniz cok memnun olurum ne yapacagımı bilmiyorum bende
  • Önlisans için kayıt olmaya gittiğim okulda beni orta öğretim diye kaydetmişler. Onaylandıktan sonra fark ettiğim için iş işten geçmişti ankaraya dilekçe gönderdim değiştirilmesi için fakat hala bir değişiklik yok. Bunun gibi bir şey yaşayan var mı? Yardımcı olabilir misiniz? Çünkü seneye lisanstan mezun oluyorum bu yüzden önlisans benim son şansım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiçek nergis Ç kullanıcısına yanıt
    İşlemimi gerçekleştiren kişi beni yanlışlıkla ortaöğretime kaydetti ve ben kaydettikten sonra fark ettim. Değişiklik yapabiliyor muyuz bilgin var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aysurl

İşlemimi gerçekleştiren kişi beni yanlışlıkla ortaöğretime kaydetti ve ben kaydettikten sonra fark ettim. Değişiklik yapabiliyor muyuz bilgin var mı?

Kızın hayatıyla oynamis lan

• Aynen. Ve bana onayladıktan sonra al kağıdı diye önüme verdi. Ben de o sıra fark ettim. Dikkatli olun ki değiştirip değiştirmeyecekleri bile muamma.

• Arkadaşlar ben şuan Üniversite 1. sınıfım ve seneye mezun olacağım Kpss önlisans başvurusu yapacaktım ama hiç karşıma Önlisans/Ortaöğretim diye bir seçim çıkmadı acaba ben önlisans için başvuru yapamıyormuyum ? Eğer yapabiliyor ve yanlış yaptıysam Ortaöğretim için olan başvurumu Önlisansa çevirebiliyormuyum ?
  • Natsukai. kullanıcısına yanıt
    Vallahi biraz zor değiştirmek. Ben onun için uğraşıyorum kaç gündür.

• quote:

Vallahi biraz zor değiştirmek. Ben onun için uğraşıyorum kaç gündür.

Yapma ya keşke yapmasaydım ya neyse ÖSYM'yi bir arayıp konuşayım bakalım ne diyecekler.
  • Natsukai. kullanıcısına yanıt
    Ararsan ve düşürenbilirsen bana da haber verebilir misin?

• Valla benim de adres kısmında apartman adı Gür yerine Gün yazmışlar çok bir şey değişir mi? Sizce uğraşmaya gerek var mı?
  • quote:

Ararsan ve düşürenbilirsen bana da haber verebilir misin?

Tabi konuştuktan sonra kesin dönüş yaparım size.

• Arkadaslar ben aisten direk basvurcam da kpss lise mezunu olarak. parayida online yatircam hangi bankalar yapiyor bir yazar mi bilen arkadas hemen yatirayim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.