Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam başvuru merkezlerine gidin oraya öğrenci belgesi götürüp hall edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

Hocam başvuru merkezlerine gidin oraya öğrenci belgesi götürüp hall edebilirsiniz.

başvuru merkezi dediğin lise mi ?
  • halk bankası sadece atm den mi yatırılıyo
  • Benim söyle bir sorunum var.
    Dgs ile antebe geçiş yaptım, hala orda okuyorum ve sınava orda girmek istiyorum ama ilk tercihi adres ilini yazmamiz gerekiyormuş. Zaten KYK yurdunda kalıyorum. Adresi KYK yurdu verip antep'i ilk tercihe yazabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıllık üniversiteyi bitirmiş birisi mezun ama mezun olduğu sisteme işlememiş hala lise olarak görülüyor sorun nasıl çözülür.
  • Bu sene liseden mezun oldum. KPSS'ye girip şansımı denemek istiyorum, ortaöğretim mezunları için olana. Ücreti odemeler.osym....'dan yatırmaya çalıştığımda kaç oturuma girmek istediğimi sordu. Bende nette araştırdım bir şeyler bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
  • Hocam Ben Aradım Sordum Bir Problem Teşkil Etmeyeceğini Söylediler Rahatlıkla Diploma Notu Görünmeden Başvurabilirsiniz.Ben Yaptım.
  • önlisans mezunları orta öğretimden sınava girebiliryor mu ?
  • Fünfzehn kullanıcısına yanıt
    Başlangıç Tarihi :08.07.2014 10:00
    Bitiş Tarihi :24.07.2014 23:59
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi-

27 eylül 2016

bu eylül'de de bi şey varmış o ne peki ?
  • biri bana yardım edebilr mi ben lisans 2. sınıf okuyorum ortaöğreti,m kpss giricem fakat başvurumu yaparken ortaöğretim mi önlisans mı hangisine girceğim yazmıyo onu nasıl yapıcaz onayladım başvurumu sonradan değiştirebiliyo uyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çiçek nergis

biri bana yardım edebilr mi ben lisans 2. sınıf okuyorum ortaöğreti,m kpss giricem fakat başvurumu yaparken ortaöğretim mi önlisans mı hangisine girceğim yazmıyo onu nasıl yapıcaz onayladım başvurumu sonradan değiştirebiliyo uyum?

onunla ilgili sanırım geçici mezuniyet belgesi alınarak başvuru yapılabilecek
  • beyler sifreyi hatrrlamayan biri ilcedeki liseden osym basvuru sifresini alabilir mi

yok illa ildeki universiteye mi gitmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: thebestornothing

quote:

biri bana yardım edebilr mi ben lisans 2. sınıf okuyorum ortaöğreti,m kpss giricem fakat başvurumu yaparken ortaöğretim mi önlisans mı hangisine girceğim yazmıyo onu nasıl yapıcaz onayladım başvurumu sonradan değiştirebiliyo uyum?

Nasıl yani ben başvuru yaptım oortaöğretim önlisans başvuru belgesi yazıyo sadece eğitimdurumu oortaöğretim die geçiyor

• Arkadaşlar üniversite 3. sınıfı bitirip 4'e geçen birisi lise kpss'ye girebilir mi? Ya da şöyle sorayım. Bu yaz üniversite diploması alıp mezun olana kadar kpss yerleştirme sonuçları kesinleşir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuLL__MaNiAc

Hocam Ben Aradım Sordum Bir Problem Teşkil Etmeyeceğini Söylediler Rahatlıkla Diploma Notu Görünmeden Başvurabilirsiniz.Ben Yaptım.

teşekkürler ben de bugün öğrendim aynı şekilde..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thebestornothing

quote:

Nasıl yani ben başvuru yaptım oortaöğretim önlisans başvuru belgesi yazıyo sadece eğitimdurumu oortaöğretim die geçiyor

önlisans için 2 yıllık bölüm bitirmelisin yani hala sistemde görünmüyorsa eğer bölümden mezun olduğun bununla ilgili geçici mezuniyet belgesi gerekiyor diye biliyorum ancak zaten ortaöğretimden girmek istiyorsanız direkt olarak başvuru yapıp lise düzeyinde girebilirsiniz ancak bölümünüz ile ilgili tercih yapamazsınız

• arkadaşlar ATM veya bankadan sınav ücretini yatırdıktan sonraki işlemler nedir acaba.
    ais şifrem vardı fakat unuttum. gizli sorumu bir çok kez yanlış girdiğim için engelledi.bu başvuru yapmama engel olur mu, orta öğretimden gireceğim.
    ayrıca başvuruyu herhangi bir liseden yaptırabiliyor muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EA7 Olimpia Milano

arkadaşlar ATM veya bankadan sınav ücretini yatırdıktan sonraki işlemler nedir acaba.
    ais şifrem vardı fakat unuttum. gizli sorumu bir çok kez yanlış girdiğim için engelledi.bu başvuru yapmama engel olur mu, orta öğretimden gireceğim.
    ayrıca başvuruyu herhangi bir liseden yaptırabiliyor muyum ?

en yakın liseye gidip başvuru yapabilirsin sorun olmaz 3 lira ile şifreni yeniliyorlar
  • Arkadaşlar bu şifreyi başvuru merkezinden almak için illa kendimiz mi gitmemiz gerekiyor? Bizim yerimize başkası alabilir mi? Çalışan insanız sonuçta(Ne bekliyorsam, burası Türkiye ama belki bi umut işte. )
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.