Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba bu sorunun cevabını bulabildiniz mi?

Edit: tmm hocam aşağıdaki msj ında buldum cevabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet© -- 10 Temmuz 2014; 11:56:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

merhaba bu sorunun cevabını bulabildiniz mi?

Edit: tmm hocam aşağıdaki msj ında buldum cevabı

• Aday işlemleri sisteminde tc ve şifreni hatırlıyorsan ziraat veya halkbank atmlerinden 40 tl para yatır 1. oturum yatıracan
    ilahiyat veya imamhatipsen dhbt 40+40 yatıracan
    para yatırdıktan sonra aday işlemleri sisteminden bilgilerini girip kayıt yapacan bu kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar internet bankacılığında akbank da kpss diye bir kısım buldum 2014kpss2 diyor oturum da 1 ve 2 diyor hangisini seçeceğiz bunlardan? izin alıp bankaya gitme şansım yok başka nasıl halledebiliriz?

1. oturum seciceksin ösym nin sitesinden de online ödeme yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcngn,

quote:

arkadaşlar internet bankacılığında akbank da kpss diye bir kısım buldum 2014kpss2 diyor oturum da 1 ve 2 diyor hangisini seçeceğiz bunlardan? izin alıp bankaya gitme şansım yok başka nasıl halledebiliriz?

Hocam ben ödememi yaptım. Şimdi başvuru yapacam ama, bu sene mezun olduğum okulun altında '' Okuyor'' yazıyor. Daha çıkışımı almadım ben okuldan.

Böyle başvuru yapsak sorun olur mu ?
  • Arkadaşlar Ben gecen sene sınava başvurduğumda mezun durumda değildim tek ders sınavım kalmıstı o yuzden diploma notum girilmemişti ilk başvurumda şuanda mezun durumdayım not ortalamam belli ama sistemde görünmüyor bu şekilde başvuru yapsam problem olur mu?Yoksa basvuru merkezine gidip düzelttirmem mi gerekir?Acıl cevaplayabılırmısınız?ÖSYMyi Arıyorum 30 sıralardayım bekliyorum acan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ainur

quote:

Orijinalden alıntı: alcngn,

quote:

Hocam ben ödememi yaptım. Şimdi başvuru yapacam ama, bu sene mezun olduğum okulun altında '' Okuyor'' yazıyor. Daha çıkışımı almadım ben okuldan.

Böyle başvuru yapsak sorun olur mu ?

ösym ile görüşün

• Arkadaşlar,Ben Bu Sene Anadolu Teknik Lisesi-Bilişim Teknolojileri Alanı Veritabanı Programcılığı Dalından Mezun Oldum.5 KPSS Yerleştirmelerine Esas Ortaöğretim Alanı kodu olarak acaba hangi kodu yazdıracağız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuLL__MaNiAc

Arkadaşlar Ben gecen sene sınava başvurduğumda mezun durumda değildim tek ders sınavım kalmıstı o yuzden diploma notum girilmemişti ilk başvurumda şuanda mezun durumdayım not ortalamam belli ama sistemde görünmüyor bu şekilde başvuru yapsam problem olur mu?Yoksa basvuru merkezine gidip düzelttirmem mi gerekir?Acıl cevaplayabılırmısınız?ÖSYMyi Arıyorum 30 sıralardayım bekliyorum acan yok.

aynen benim durumda böyle onaylayacaktım elim gitmedi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazışma adresi olarak belirttiğl adresin yazılmasında ikametgahta kayıtlı adresin girilmesi zorunlu mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: şipidik terlik

Şuan önlisans 1. sınıfı bitirdim önlisanstan girmek istiyorum sınava.Ücreti online ödedim,aday işlemleri sisteminden başvuru ekranına girdim,kimlik adres vb bilgileri girdikten sonra eğitim bilgilerinde sadece lise bilgim var ve bunu kullanarak başvuru yap var ben nasıl önlisans başvurusu yapacağım

aynı sorun bendede var çözüm buldunuz mu, ne yaptınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junior Wells

kpss önlisansa başvuracağım önlisans 1. sınıfı bitirdim aday işlemleri sistemindeki eğitim bilgilerimde mezun olduğum lise var ama önlisans programında okumaktadır gibi bir bilgi yok bu bir sorun yaratır mı ?

ösym telefon açaçagım falan açacagım demişsiniz, ulaşabildiniz mi, ne dediler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper5353

Merhaba Arkadaşlar...

Bende bugün harcımı yatırdım. Sistemden önlisans olarak başvuru yapmak istiyorum ama eğitim bilgilerimde sadece lise mezunu olduğum yazıyor.

Halbuki ben önlisans mezunu oldum. Büroya gitmeden evden önlisans kayıdı olsam sorun olur mu ?

Sistemde fotoğrafım filan var. Sadece Lise mezunu yazıyor.

Şimdiden teşekkürler

• ziraatın atmden yatırıp internetten tercih yapmak yetiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnce Uçlu Şarj Aleti

Arkadaşlar başvuruyu yaparken eğitim bilgilerinde lise bilgileri gözüküyor, (önlisans mezunu oldum bu sene) eğitim bilgilerimde lise mezunu gözükmesi problem çıkarır mı?
    Dediğim gibi önlisans mezunu oldum bu sene

• quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

Arkadaşlar şuan önlisans 2.sinifa geçtim parayi yatirdim başvuru yapicakken devam ettiğim önlisans programı yazmiyo bitirdigim lise yaziyo e ben onlisanstan nasil başvuru yapicam?

• Evet yetiyor dilerseniz online olarak ösym nin sitesinden de yatirabilirsiniz @DDixon

• Arkadaşlar bi sorum olcak ben önlisans 2. Sınfıtayım önlisans olarak girmek için oğrenci belgemi götürdüm fakat bölümümü yanlış girmiş görevli sınava girmene engel olmaz dedi sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerrinteyze -- 10 Temmuz 2014; 20:10:38 >
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    Sınav merkezine gitmem gerekiyormuş sanırım henüz çözemedim,siz hangi bölümdesiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: şipidik terlik

Sınav merkezine gitmem gerekiyormuş sanırım henüz çözemedim,siz hangi bölümdesiniz

fizik tedavi teknikerliği
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.