Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer üniversitede okuyorsa kendi ilinde tercih yapacak mecbur. Herzaman 1 senede kalkmıyor o maalesef 1-2 sene arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 9 Temmuz 2014; 13:51:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Eğer üniversitede okuyorsa kendi ilinde tercih yapacak mecbur.

illaki, 9 eylülde okuyan adam yüzüncü yıl üniversitesine tayin isteyemez
  • liseye gitmek en mantıklısı zaten 2 yıl olduysa sistemdekı resım suresı falan tekrar cekınmek mı lazımmmıs ne
  • Arkadaşlar ödeme yaparken siteden hata oluştu sonra deneyiniz diyor.Daha önce YGS için ödeme yapmıştım olmuştu ama şimdi hata veriyor.Ne yapmam gerek?
  • Ortaöğretim (Lise) Eğitim Bilgisinde "KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Programı" alanı zorunludur bu nedir arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim
  • Arkadaşlar şuan önlisans 2.sinifa geçtim parayi yatirdim başvuru yapicakken devam ettiğim önlisans programı yazmiyo bitirdigim lise yaziyo e ben onlisanstan nasil başvuru yapicam?

• Arkadaşlar sorularımı yanıtlarsanız memnun olacağım.Başlıyorum :D
    1.) Her kurumda mülakat oluyormu?Oluyorsa bile bi yandan öğrenci oldugumdan dolayı seçmezlermi?
    2.) Ortaöğretim ile Önlisans sınavlarının zorlukları aynımı?
    3.) Ben teknik lise bilişim teknolojileri alanı mezunuym.Kpss kodlarında bu bilişim teknolojisi geçmiyo.Kod 4176 yazıyo ama bulamadım.Acaba başka adıda varmı?
    4.) Bu lanet olası yazı sadece banamı geliyo hala:D "Ortaöğretim (Lise) Eğitim Bilgisinde "KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Programı" alanı zorunludur."

EYVALLAH ŞİMDİDEN.HERKEZE BAŞARILAR SINAVDA.İNŞ 100 ALIRSINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sciroccosko -- 9 Temmuz 2014; 18:29:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi-

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Lise mezunuyum, aynı zamanda 4 yıllık örgün öğretim programında bir üniversitede okuyorum. bu sınava girip kazanırsam, aynı zamanda okul okuyabiliyor muyum? Ya da 4 senelik bir lisans programında okumam bu sınava girmem için engel mi acaba? ilk sayfayı gezdim buna verilen bir cevap yoktu.

Aga sen memur olda okulu sevdiret okul nedirki lisans eğitimini bu kadar büyütmeyin mühendis olup piyasaya çıkan adam 1500 tl maaşla çalışıyor lise mezunu teknisyen 2300 maaş alıyor sen neyin kafasını yaşıyorsun okulu bırak gitsin tabi ilk 20k içine girmediysen

merak ettiğin soruları söyleyeyim okuduğun yere tayin isteyebiliyorsun en son eline geçen diploma lise olduğu için örtaöğretim başvurmanda herhangi bir sıkıntı yok kazanırsan hem okul hem memurluk yapabilirsim ama tam uyuşurmu orası muamma birinden birazcık feragat edeceksin ayın 15inde cebinde 20 25 tane yüzlük banknotları görünce hangisine karar vereceğini tahmin edebiliyorum

2300 mayiş almiyor birader.Onun sigortasını düş.Lise mezunu maxxx 1900 alır oda max.Bak max diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar başvuruyu yaparken eğitim bilgilerinde lise bilgileri gözüküyor, (önlisans mezunu oldum bu sene) eğitim bilgilerimde lise mezunu gözükmesi problem çıkarır mı?
    Dediğim gibi önlisans mezunu oldum bu sene
  • Teknik hizmet sınıfında olanlar 399 KİT teknisyen olarak çalışanlar alır hatta daha fazlasını alır yol harcırahı yıpranma payı arazi harcırahı ıvır zıvır ama normal 657 GİH sınıfındaysa 1900-2000 arasında alır Allah bereket versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi- -- 9 Temmuz 2014; 21:59:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimsa94

Arkadaşlar sorularımı yanıtlarsanız memnun olacağım.Başlıyorum :D
    1.) Her kurumda mülakat oluyormu?Oluyorsa bile bi yandan öğrenci oldugumdan dolayı seçmezlermi?
    2.) Ortaöğretim ile Önlisans sınavlarının zorlukları aynımı?
    3.) Ben teknik lise bilişim teknolojileri alanı mezunuym.Kpss kodlarında bu bilişim teknolojisi geçmiyo.Kod 4176 yazıyo ama bulamadım.Acaba başka adıda varmı?
    4.) Bu lanet olası yazı sadece banamı geliyo hala:D "Ortaöğretim (Lise) Eğitim Bilgisinde "KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Programı" alanı zorunludur."

EYVALLAH ŞİMDİDEN.HERKEZE BAŞARILAR SINAVDA.İNŞ 100 ALIRSINIZ

1) Merkezi atamalarda mülakat yoktur atandığın anda kebabsın fakat açıktan atamalarda kuruma özel olarak tahsis edilen kadrolarda mülakat var örneğin işkur gibi taban puan 60 derler ayrılan kadronun 3 katı (genelde 3tür daha fazlada olabilir kurumun paşa keyfine göre) mülakata çağırılır en yüksek puanlıdan başlayarak sıralama yapılır (Örn:3 kişi için 9 kişi çağrılır ) bölümden bölüme değişmekle beraber genelde yüksek puanlılar gider (örneğin katiplik başvurusunda 90la başlayıp 79da bitmişti) sonrasında komisyon torpilleri önem sırasına göre sıralar mesela 50 tane önemli kişi torpil yapmak ister kadro 10 kişidir torpil sırasını yüksekten aşağı doğru ayarlarlar Örn:Bakan>genel müdür>müdür>sekreter Gibi gariban takım elbise alır 250 liraya hazırlanıp gider havasını alır geri döner torpilli şortla gider geçer

2) Soruların zorluk derecesi aynı olmakla beraber bazı konulardaki ağırlıklar farklı olabilir çok önemli değil

3)http://forum.donanimhaber.com/m_80239682/tm.htm

4) Bu sene çıkan bir zımbırtı ÖSYM merkezlerine şahsen gidip öğren

• Ortaöğretim (Lise) Eğitim Bilgisinde "KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Programı" alanı zorunludur.

Hatası alıyorum.Lise yeni bitti.Ne yapmam gerek.
  • aynı hatayı bende aldım napmamız gerekıo bılgısı olann varsa yardımcı olsun osym arıyorumm bı düsüremedm ? 40 tl bosamı gıtcek :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • para boşa gitmez hocam en yakın ösym ye git hallederler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi-

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Lise mezunuyum, aynı zamanda 4 yıllık örgün öğretim programında bir üniversitede okuyorum. bu sınava girip kazanırsam, aynı zamanda okul okuyabiliyor muyum? Ya da 4 senelik bir lisans programında okumam bu sınava girmem için engel mi acaba? ilk sayfayı gezdim buna verilen bir cevap yoktu.

Aga sen memur olda okulu sevdiret okul nedirki lisans eğitimini bu kadar büyütmeyin mühendis olup piyasaya çıkan adam 1500 tl maaşla çalışıyor lise mezunu teknisyen 2300 maaş alıyor sen neyin kafasını yaşıyorsun okulu bırak gitsin tabi ilk 20k içine girmediysen

merak ettiğin soruları söyleyeyim okuduğun yere tayin isteyebiliyorsun en son eline geçen diploma lise olduğu için örtaöğretim başvurmanda herhangi bir sıkıntı yok kazanırsan hem okul hem memurluk yapabilirsim ama tam uyuşurmu orası muamma birinden birazcık feragat edeceksin ayın 15inde cebinde 20 25 tane yüzlük banknotları görünce hangisine karar vereceğini tahmin edebiliyorum

Sorun değil. Denizli yazar geçerim. Valla çalışmak istiyorum bir işte. Sanırım en doğrusu dişi sıkıp 2 ay bu sınava hazırlanmak olacak. Bunun dışında parayı nereye yatırıyoruz? Nereye müracaat ediyoruz. Benim ÖSYM bilgilerimi hatırladığımı biliyorum. En doğrusu bir ÖSYM bürosundan yardım almak mı olacaktır?

• donanimadami D kullanıcısına yanıt
    Osym uzak kaliyor, en yakin liseye gitsek?

• arkadaşlar bu 40 tl yi eft ile ödemebiliyor muyuz? illa ödedikten sonra mı başvuru yapmamız gerekiyor?

ais şifrem var.
  • Beyler ben ilk defa başvurucam kayıdım vs yok.Önlisans mevzunuyum elimde sadece diploma aslı var.Şimdi gidip paramı yatırıcam önce yoksa başvuru merkezine mi gidicem ? Bir de diploma fotokoposi yok okulum Bandırma ben İzmir de yaşıyorum.Yardımcı olursanız memnun olurum.
  • arkadaşlar internet bankacılığında akbank da kpss diye bir kısım buldum 2014kpss2 diyor oturum da 1 ve 2 diyor hangisini seçeceğiz bunlardan? izin alıp bankaya gitme şansım yok başka nasıl halledebiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.