Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ösym bürosundan gerekli başvuru ve kayıtlar yapıldıktan sonra, ardından aday başvuru formundaki şifre ile girip ve sonra bu şifreyi de değiştirdikten sonra işlem bitiyor mu?
    başka birşey kalıyor mu geriye?

yani şu meşhur aldığınız hata (internetten bireysel başvuru yapanlar için mi geçerli)

tşk
  • Arkadaşlar eşim lise mezunu. ais.osym şifresi var, daha önce sınava bir kez girmiş. Bizim şimdi yapmamız gereken parayı ödemek ve ais.osym üzerinden başvuru mu yapmak? Başvuru merkezlerine gitmeye gerek var mı? Ne yapmamız gerek kısaca bilgi verir misiniz?
  • Önlisans okuyorum, AİS de lise mezunu yazıyor. Önlisans ile ilgili bir şey yok.
    Ortaöğretimden gireceğim sınava başvuru merkezine gitmem şart mı?

(başvuru kısmından önlisans'ı da seçebiliyorum ama sadece okuyor olarak gözükmüyorum)
  • Yukary.

Alyntylarsanyz sevinirim.
  •  Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru
    Bu, başvurumuzun sorunsuz tamamlandığını mı gösteriyor?
  • Önlisan okuyup sistemde sadece lise mezunu yazan var mı?

netten kayıt esnasında problem çıktı mı?
  • Arkadaşlar bu sınava ilk girişim lisans öğrencisiyim. Başvuru merkezine mi gitmem gerek?
  • Online olarqk da basvuru yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah sağolasın.
  • şifrem var sisteme giriyorum...ama sistemde fotoğraf geçerlilik süresi 10 ağustos diyor...acaba başvuru içinmi yoksa sınav içinmi anlamadım....

önce bankaya para yatırırsam o zaman sistemde değişiklik yapılamazsa ne olcak...o zaman önce sistemle oynayıp sonramı yatırmak lazım....

ösym merkeze gidip fotomu çekincem...şifrem değişmez sanırım...sonra bankaya gelip paramı yatırcam...sonra yine ösym ye gidip onaylatmammı lazım

aslında bu cevapları ilk safada bulamadım...
  • Halk bankadi iceriden almiyor...atm den kartsiz yatirdim oturum 1 dedim 40 tl....onlisans oturum 1 olcak dimi

parayı yatırınca internetten sisteme giriyor...demekki ösym deki sıra ilk başvuranların..zaten 19 yaşında cocuk doluydu oraları...

peki şifre kaybedince onların arasında sırayamı girmek lazım oda kötü be

ilk önce para yatırdım sonra ösym merkezıne gittim sıra vardı herkesın elınde kagıtlar...ilk muracatcımı onlar....bız ınternetten dımı
    benım resım 20 gun sonra son tarıhı gelıyor ne olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 16 Temmuz 2014; 12:47:35 >
  • Arkadaşlar şimdi ben bu atılan postlardan hiçbir şey anlamadım. Ortaöğretim olarak başvuracağım. Kısaca özet geçebilecek varmı? Okuldan başvuru formu aldım ama online başvuru kolaysa öyle başvuracağım.

Birde sınav ücreti 40 tl ama genel yetenek veya genel kültür içinde 40 tl olarak yatırılması isteniyor onu farkeden varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 16 Temmuz 2014; 18:37:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru

benimkide bu durumda.yani böyle yazdığı zaman tamammı oluyor yoksa "başvuru onaylandı" gibi bir ibaremi olması gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Valla benim de adres kısmında apartman adı Gür yerine Gün yazmışlar çok bir şey değişir mi? Sizce uğraşmaya gerek var mı?

problem olmaz devir degisti herseyi internetten hallediyorsun,dokuman ciktisi tercihler vs. 90 larda posta tebligati veya faks yoluyla hallediliyordu

adres kismindaki ilce dogruysa sıkıntı yaratmaz,sistem sinava girecegin ilceye gore ayarlama yapiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Valla benim de adres kısmında apartman adı Gür yerine Gün yazmışlar çok bir şey değişir mi? Sizce uğraşmaya gerek var mı?

problem olmaz devir degisti herseyi internetten hallediyorsun,dokuman ciktisi tercihler vs. 90 larda posta tebligati veya faks yoluyla hallediliyordu

adres kismindaki ilce dogruysa sıkıntı yaratmaz,sistem sinava girecegin ilceye gore ayarlama yapiyor

Teşekkür ederim cevabınız için. O zaman gönül rahatlığıyla sınavıma çalışabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

quote:

benimkide bu durumda.yani böyle yazdığı zaman tamammı oluyor yoksa "başvuru onaylandı" gibi bir ibaremi olması gerekiyor?

Benim de kafam karıştı, okulda başvuru yaptığım için "başvuru onaylandı" yazısını göremedim. Fotoğrafınız onay sürecindedir yazıyor, ayrıca belirttiğim gibi "başvuru yapıldı" yazıyor. Bir aksilik çıkmaz inşallah.

• Aöf adalet okuyorum.

Yüksek okul adına adalet meslek eğitimi mi yoksa açıköğretim mi yazacağım?

önlisans proğramına ne yazacağım adalet mi? kodu vs nereden bulabilirim?

dökümanda yok

dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/KPSS/ort-onlisans/MeslekYuksekOkullari11072014.pdf
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

quote:

Benim de kafam karıştı, okulda başvuru yaptığım için "başvuru onaylandı" yazısını göremedim. Fotoğrafınız onay sürecindedir yazıyor, ayrıca belirttiğim gibi "başvuru yapıldı" yazıyor. Bir aksilik çıkmaz inşallah.

verilen çıktının üzerinde"belgeyi kontrol edin bi yanlışlık yoksa onay kodunu memura söyleyin.oda kodu girdikten sonra başvurunuz tamamlanır.onay kodu girilmeyen başvurular taamlanmıyacağı için geçersiz sayılır"yazıyor.ben öle bişey yapmadım.bi sıkıntı varmı bilgilerde dedi yok dedim çıktım.bşrşeyde söylemedi çıkarken.acaba o kod grilmediği içinmi böyle oldu.
    sizdede öylemi oldu. o kod u sordularmı yada söyledinizmi?

• Ben bu sene lys girdim bu sınavada girmeyi dusunuyorum

Ziraat atmsi ve subesi yoksa ne yapmam gerekiyo internetten halletmem mumkun mu

Ais lysye girdigim icin var

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

Ben bu sene lys girdim bu sınavada girmeyi dusunuyorum

Ziraat atmsi ve subesi yoksa ne yapmam gerekiyo internetten halletmem mumkun mu

Ais lysye girdigim icin var

banada lazım internetten hangi bankadan yatırabiliyoruz ? online olarak . biri yazssın arkadaslar :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.