Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

Ben bu sene lys girdim bu sınavada girmeyi dusunuyorum

Ziraat atmsi ve subesi yoksa ne yapmam gerekiyo internetten halletmem mumkun mu

Ais lysye girdigim icin var

banada lazım internetten hangi bankadan yatırabiliyoruz ? online olarak . biri yazssın arkadaslar :)

https://odeme.osym.gov.tr/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide önlisans diploma notu gozukmuyomus onun için dilekce verıyolardı sanırım
  • Arkadaşlar önlisans tan giricem ben ancak sistemde hala lise bilgilerim var en yakin lisede bunu düzeltebilirmiyim öğrenci belgesi vs. İstiyorlarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 17 Temmuz 2014; 15:22:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru
    Bu, başvurumuzun sorunsuz tamamlandığını mı gösteriyor?

benimkide bu durumda.yani böyle yazdığı zaman tamammı oluyor yoksa "başvuru onaylandı" gibi bir ibaremi olması gerekiyor?

Benim de kafam karıştı, okulda başvuru yaptığım için "başvuru onaylandı" yazısını göremedim. Fotoğrafınız onay sürecindedir yazıyor, ayrıca belirttiğim gibi "başvuru yapıldı" yazıyor. Bir aksilik çıkmaz inşallah.

verilen çıktının üzerinde"belgeyi kontrol edin bi yanlışlık yoksa onay kodunu memura söyleyin.oda kodu girdikten sonra başvurunuz tamamlanır.onay kodu girilmeyen başvurular taamlanmıyacağı için geçersiz sayılır"yazıyor.ben öle bişey yapmadım.bi sıkıntı varmı bilgilerde dedi yok dedim çıktım.bşrşeyde söylemedi çıkarken.acaba o kod grilmediği içinmi böyle oldu.
    sizdede öylemi oldu. o kod u sordularmı yada söyledinizmi?

Ben de kodun girilmesini istedim hocam sizin dediğiniz gibi, ben hallettim onu dedi. Vallahi benim de aklım karışık.

• kpss başvurusunun her aşamasını internetten yapabiliyor muyuz okula gitmeye gerek var mı bu 2. başvurum olcak
  • internetten başvurdum ama 3.cü başvurum olduğundan yani aradan 4 seneden fazla geçtiğinden fotoğrafta bu yazıyor...sınavdan önce süresinin bitmesi sorun çıkarırmı...yoksa süresinin bitmesinden öne başvuru yaptığımdan sorun olmazmı

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru

anlatıyorum..

ben dün ösym merkezine gittim orada sıra vardı,kapıda kağıtlar asılıydı...
    ilk başvuru yapanlar ösym merkezine gidip sıraya girecekler,ilk kayıtta şifre verilir foto çekilir,evraklar doldurulup internete giriyorlar..bu kadar basit...
    giderken başvuru formunu evden kafeden çıktı alıp doldurun yada orada satıyorlar...ilk form doldurması zahmetlidir

eğer şifreniz kaybolursa fotonuz eskiyse o zaman ösym merkezine gidip ilk kayıt olanların arasına sıraya girip,sıra size geldiğinde şifre isteyin yada foto çekinin bir kaç tl parasıda var.

eğer daha önce sınava girdiyseniz,osym sıtesıne girin orada klavuzları okuyun
    bir klavuz sınav bavvuru klavuzudur
    diğer klavuz sağlık sorunu kalvuzu
    diğer klavuz ılk basvuru yapanlar ıcın belge
    dıger klavuz unuversıte bolum kodları yazıyor
    dıger klavuz sınav olacagınız ılı secmenız ıcındır

bunlara bakıp kodları kenara yazın

sonra sisteme şifrenızle girin adres bılgılerını kontrol edın sonrakı adımlarda okul kodun vs sınava gıregın yerlerı yazacaksın...sınava ıkı yer yazılıyor aynı ıll yazılmıyor ıkıncı tercıh ılce olacak vs....

en sonunda onay dıceksınız bu kadar pdf olarak pc ye kaydedın sorun cıkarsa osym mektup atarken pdf yı cıktı alıp gonderıyorsunuz

bu kadar basit...şu konu acıldıgından berı ozet yacan yok...bende ıkı gundur iş güç arasında hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 17 Temmuz 2014; 21:29:33 >

• Arkadaşlar son başvuru tarihi ne zaman?
  • Başvurular 24 üne kadar değil mi arkadaşlar?

• başvuruyu son güne bırakmayın halk bankası atm ye gidin kartız 40 tl yatıyor ek ücret yok menü basit
    sonra internetten başvur..geceleyin bile bunlar yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

Arkadaşlar önlisans tan giricem ben ancak sistemde hala lise bilgilerim var en yakin lisede bunu düzeltebilirmiyim öğrenci belgesi vs. İstiyorlarmı ?

Sisteme siz ekleme yapamıyor musunuz? Önlisans diplomasına baktılar benim ilk defa kayıt olduğum için liseye gitmiştin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

Ben bu sene lys girdim bu sınavada girmeyi dusunuyorum

Ziraat atmsi ve subesi yoksa ne yapmam gerekiyo internetten halletmem mumkun mu

Ais lysye girdigim icin var

banada lazım internetten hangi bankadan yatırabiliyoruz ? online olarak . biri yazssın arkadaslar :)

https://odeme.osym.gov.tr/

tmm sagol :D adamlar sanal poss koymus resmen ıs bank hesabımdan yaapyım barı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 18 Temmuz 2014; 4:18:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Arkadaşlar önlisans tan giricem ben ancak sistemde hala lise bilgilerim var en yakin lisede bunu düzeltebilirmiyim öğrenci belgesi vs. İstiyorlarmı ?

Sisteme siz ekleme yapamıyor musunuz? Önlisans diplomasına baktılar benim ilk defa kayıt olduğum için liseye gitmiştin.

Yok ekleme yapamıyorum
    Lise ye gittigimde benden önlisans için ögrenci belgesi falan isteyecekmi? Ona göre hazırlıklı gideyim

• quote:

quote:

quote:

Yok ekleme yapamıyorum
    Lise ye gittigimde benden önlisans için ögrenci belgesi falan isteyecekmi? Ona göre hazırlıklı gideyim

bitirdiniz ise diploma yada mezuniyet belgesi bitirmediniz ise öğrenci olduğunuza dait belge istiyorlar benim gittiğim yerde istediler.

• quote:

quote:

quote:

Yok ekleme yapamıyorum

Lise için istediler hocam benden. Ama önlisans için durum ne bilmiyorum. Alma imkanınız varsa öğrenci belgenizide götürün bence.

• baris195 kullanıcısına yanıt
    hocam ortaöğretim kpss ilk kez başvuru yapmak için parayı yatırdıktan sonra

1. lise diploması
    2. aday başvuru formu ile okula gitmek yeterli midir
  • arkadaşlar lise meznuyum aöf işletme fakültesi 2.sınıftayım ben şimdi ön lisansdan mı gireceğim yoksa ortaöğretimden mi ?
    mezun falan değilim zayıf derslerim falanda var önlisans dan girebilme şansım var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinstonCode -- 18 Temmuz 2014; 14:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

hocam ortaöğretim kpss ilk kez başvuru yapmak için parayı yatırdıktan sonra

1. lise diploması
    2. aday başvuru formu ile okula gitmek yeterli midir

Açık öğretim lisesinde okuyorsan Öğrenci Belgesi. Okumuyorsan diplomanla işlemin yapıldığı okula gidiyorsun, senin kimliğini alarka işlem yapıyor. Başvuru formunu ben verdim orda, adam bunu ne yapcam ben al senin olsun dedi
  • daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    açık öğretim değil hocam ticaret meslek lisesi mezunu , diplomanın fotokopisi olur mu illa aslı mı olmalı birde başvuru klavuzunda 7. sayfada yazdığı gibi güvenlik onay kodunu görevliye söylediniz mi tşk cevap için
  • Fotokopisi olur mu bilmiyorum hocam ama kayıt yapılan okulu bir arayıp sorun veya bizzat kendiniz gidin.

Güvenlik onay kodunu işlemlerinizi yapınca bi çıktı veriyor size memur, daha sonra bilgilerinizi kontrol edin diyor. Herşey tamamsa 6 haneliydi galiba bi kod var onu girip işlemin tamamlanıyor. Söylemene gerek yok zaten memur kağıdı veriyor, daha sonra numaraya bakıp kaydını tamamlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

Ben başvurdum,ösym aday işlemleri sistemine girdim,fotoğrafınız onaylanmıştır yazıyor,ama kpps yazan yerde ''başvuru yapıldı'' yazıyor hala,acaba herkeste mi öyle yoksa başvuru onaylandı gibisinden birşey mi yazmalı.

bu ösym bizi oyuna getirmesin

Bende de aynı hocam. Foto onaylanmış, sıkıntı yok, "başvuru yapıldı" ibaresi de sıkıntı olmadığını söylüyor sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.