Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert_1 -- 13 Eylül 2014; 3:32:24 >
  • Merhaba arkadaşlar

Ben Önlisans 2. sınıf okuyorum şuan ama mezun olmadığım için ortaöğretim olarak başvurabiliyorum.Önlisans olarak başvurmam mümkünmü yoksa ortaöğretim olarak başvurduktan sonra mezun olduğumda önlisans tercihleri yapabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  • Arkadaşlar başvuruyu internetten yapacam. Sistemde kayıtlıyım. Üniversite bölümüm ve diploma tarihi yazılı. Ama diploma puanı yazılı değil. Diploma puanı gerekli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sınav başvurusu bu kadar karmaşık olur mu?!
    Arkadaşlar ben 2 yıllık üni okuyorum bu durumda Ortaöğretim düzeyinde kpssye gireceğim sanırım çünkü daha üniden mezun olamadım.
    Şimdi bu sınavdan benim kaç puan almam gerekir ve nerelere atanabilirim
  • Önlisans 2.sınıfa geçtim. Eylül ayındaki önlisans kpss'ye girebilir miyim ? Ais'ten başvuru yaptım fakat hangi kpss ye girmem gerektiği gibi bir bilgi yok ? Ortaöğretim mi önlisans mı hangisine gireceğim? İkisine birden girebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnnOzcn

Merhaba arkadaşlar

Ben Önlisans 2. sınıf okuyorum şuan ama mezun olmadığım için ortaöğretim olarak başvurabiliyorum.Önlisans olarak başvurmam mümkünmü yoksa ortaöğretim olarak başvurduktan sonra mezun olduğumda önlisans tercihleri yapabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Evet arkadaşlar benim durumumda olanlar okudukları üniden öğrenci belgesini alarak başvuru merkezlerinden başvurusunu yapabilir(gerekli olan öğrenci belgesi,kimliği,3 TL)....
  • Arkadaşlar bu fotoğraf ne kadar sürede onaylanır
  • Arkadaşlar bu fotoğraf ne kadar sürede onaylanır
  • arkadaşlar bi sorum olucak.
    ben az önce atm'den parayı yatırıp liseden kaydımı yaptırdım. aday başvuru formu verdiler,başvuru formunun sol alt köşesinde ''BAŞVURUNUZ HENÜZ TAMAMLANMAMIŞTIR'' şeklinde bir yazı var.bunun hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba.
  • Bu dini hizmetler alan bilgisi testi sinavi nedir?

myo mezunu olarak buna basvuru yapabiliyormuyuz.

Basvuru yaptik diyelim sonra ne olacak, imam hatipliler icin mi bu sinav.

Olayi bilen anlatirsa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezio Auditore. kullanıcısına yanıt
    Bilgilerinizi kontrol edip üstteki onay kodunu görevliye girmesini söyleyin.
  • ais de başvuru yapıldı yazıyor işlem tamamdır değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

ais de başvuru yapıldı yazıyor işlem tamamdır değil mi ?

Tamamdır hocam, başarılar.
  • Lisans öğrencisiyim yarın 40 lira yatırıp başvuru yapacağım. Bugün gece yarısı parayı yatırdım Ziraat BTM'den ama iade etti, tahsilat saati geçmiş. (Bu tahsilat saati ne zaman son buluyor?)

Konya Şehir merkezindeyim, ÖSYM'nin YGS LYS sınıavları gibi şehrin bir çok noktasındaki okullarda bu sınavlar yapılır değil mi?

Çalışmadan giren bir öğrencinin şansı olur mu, olmaz mı? Geçen yıl YGS'de sözel puan (YGS3-4) olarak 380 puan almıştım. KPSS ile şuncacık alakam olmadı, şimdi iyi kötü neler olabilir, olur mu bir şeyler?

Son 1 yıldır ne haber okudum, ne tv izledim, ne haber izledim genel kültür soruları biraz zorlar sanırım biraz.
  • Halkbankası atm.lerinden para yatıyor değil mi arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşk hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysurl

Vallahi biraz zor değiştirmek. Ben onun için uğraşıyorum kaç gündür.

İyi günler yeni öğrendim hemen kpss başvuru kılavuzundaki GENEL AMAÇLI DİLEKÇE ÖRNEĞİni doldurup ek olarak hala okuyorsanuz önlisans okudğunuz okuldan onaylanmış öğrenci belgesi mezunsanız diplomanızın bir örneğini kılavuza göre en geç yarına bir tanıdığım öğretmene göre ise 3 Ağustosa kadar yollamanız lazım.
  • adam gibi acıklasanıza hangi oturuma başvuru yapcaz boş boş sınav niye iptal sınav niye yapılır idye açıklamış ya deli oldum

• bende yaptım lise mezunu olarak bi denicem.
    oturum 1 seçip netten hallettim herşeyi bakalım 1,5 sene sonra lisans dan gircez :D
  • parayı yatırdım internetten başvuruyu yaptım başka işlem yok heralde,resmim 2016'ya kadar onaylıydı zaten,önlisas mezunu olarakta görünüyordum herşey tamam sanırım....?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.