Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen hocam bende 15 dk bekledim sonra yetkili bayan bunları söyledi bana hala kabul edilmiyosa ösym merkezlerine gidip halledin dedi. çare yok bu sıcakta gidicez artık dünyanın yolunu.
  • Haber vereydin ben bari beklemezdim kaç para bu 444 ler :D
  • görmedim hocam netin başında değildim kim bilir kaç tl gelecek banada o kadar arıyoruz bari adam gibi bişey deseler mıymıy konuşu çat kapatıyorlar.
  • Sitesine bürolara gidin diye ibare koysa çok rahat olacaktı yazık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcngn,

evet 1. oturum @axelfoly

Bada öyle geliyor önlisans okuyor görünüyorum şuan birde enteresan bi düşüremedim ösym yi zaten @adonise

ben 3 aramada duşurdum şans işte :)
  • tşk hocam

@BLooD_STaiN
    alcngn,
  • Sinav ucretini paracard garanti ile yatirabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar benim sormak istediğim bir kaç şey var sizlere ilk defa gireceğim KPSS sınavına şu anda 2 yıllık myo okuyorum 3.senem henüz bitmedi bitmeyecekte lise mezunu olarak girmek istiyorum elimde diplomam yok geçici mezuniyet belgesi var 2011 mezunuyum nasıl bir yol izlemem lazım diplomayı isterlermi benden yoksa geçici mezuniyet belgesi yeterlimi harcı yatırdıktan sonra osym sitesinden başvurabiliyormuyum ? Şimdiden teşekkürler.
  • Boşa başvuru merkezine gitmeyin.

Internet Explorer ve Windows kullanın sorun çözülüyor.

Ben Mac OS ve başka tarayıcılar kullanıyordum IE kullanmaya başladım sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haci78 -- 8 Temmuz 2014; 13:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haci78

Boşa başvuru merkezine gitmeyin.

Ben Mac OS ve başka tarayıcılar kullanıyordum IE kullanmaya başladım sorun çözüldü.

Hangi sorun halloluyor? Ptt ye geldim işlem bürosu diye değilmiş silmemişler daha diyor çıldırtacaklae beni

• Okuduğun üniversitenin rektorlugune git oblar seni öğrenci islerine yönlendirip gerekli belgeleri isteticekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcngn, -- 8 Temmuz 2014; 13:44:01 >
  • heriflerin sistem saçmalığı yüzünden başvuru merkezine gidip hallettim. ortaöğretime giren herkes bununla uğraşacak sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitrf1

heriflerin sistem saçmalığı yüzünden başvuru merkezine gidip hallettim. ortaöğretime giren herkes bununla uğraşacak sanırım

Ben bu sıcakta şimdi eve yürüyorum ağızda oruç. Bu sorunu görüp altına uyarıda bulunmayan yanlış büroları yazıp düzeltmeyenlerin allah belasınınversn

• Hocam benim daha önceden ösym sitesine üyeliğim vardı şimdi girdim başvurmak için harcı yatırmadığımdan uyarı verdi başvuru merkezine gitmeden halledebilicem sanırım doğrumu biliyorum okul bilgilerim ve kimlik bilgilerimi kontrol ettim hepsi uyuşuyor Fotoğrafınız onaylanmıştır diyede yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Orijinalden alıntı: Haci78

Boşa başvuru merkezine gitmeyin.

Hangi sorun halloluyor? Ptt ye geldim işlem bürosu diye değilmiş silmemişler daha diyor çıldırtacaklae beni

Ben sabah ÖSYM ödeme linkinden kredi kartıyla ücreti tek oturum 40 tl ödedim.

Kullandığım işletim sistemi Mac OS X 10.8 ve browserım Safari idi. Firefox ve Chrome da denedim ama hep en son onay ekranında şu mesajı alıyordum.

Ortaöğretim (Lise) Eğitim Bilgisinde "KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Programı" alanı zorunludur.

Daha sonra sanal makine üzerinden Windows 7 ve Internet Explorer kullanarak yeniden başvuru yaptım ösym sitesinden ve en son ekranda hata mesajı almadım.

İşlem tamamlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haci78 -- 8 Temmuz 2014; 14:03:58 >

• Harcı yatırın sorun çıkmazsa siteden bizimki gibi hata verirse liseden halledersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcngn, -- 8 Temmuz 2014; 14:51:24 >
  • Arkadaşların dediği gibi yaptık IE ile denedik fakat olmadı, gidip başka bilgisayardaki Internet Explorer ile deneyince oldu. Yani sizin bilgisayarınız Windows 7 ve Internet Explorer olup onda olmasa bile başka bilgisayarlarda deneyin kesin oluyor, boşuna gidip kendiniz yormayın bürolarda bu sıcakta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende böyle bir sıkıntılar olmaz inşallah benim 2 girişim bu çünkü bende şimdi parayı yatırmaya gidiyordum. Benimkini otomatik tanımlaması lazım bakalım ne olacak

Herhalde dhb giricek olan yok herkes 1 oturum.

• nedir son durum???
  • TheWalkingDead kullanıcısına yanıt
    Halletim ben sonunda evdeki sistemde kabul etmedi gittim liseye çatara çutara kaydetti hemen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.