Şimdi Ara

KPSS Set Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 1 Ocak itibariyle ben de KPSS'ye çalışmaya başlayacağım. Daha önce bazı sebeplerden ötürü KPSS'ye başlama fırsatım maalesef olmadı. Geçtiğimiz hafta bulunduğum şehirdeki dershaneleri gezdim ve kendi alanımın açılmadığını öğrendim. Neyse ben bir düşüneyim o zaman dedim ve çıktım. Sonra ne aklıma geldi. Zaten zaman olarak 3-4 aylık bir kaybım var. Sınava da önümde 7 ay var. En iyisi dershaneyle hiç zaman kaybetmeden evde bütün gün full-time ders çalışayım diyorum. Bunun içinde internette kısa bir araştırma yaptım ve aşağıda linkini paylaştığım setle karşılaştım. Sizce böyle bir set başlangıç için benim işimi görür mü ya da sizin bana tavsiye edebileceğiniz bu sete muadil başka setler var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkür ederim.
    https://www.yargiyayinevi.com/u160774/kampanyali-urunler/kpss-oabt-kampanyalari/yargi-yayinlari-2018-ogretmenlik-kazandiran-set-kimya.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narowal -- 20 Aralık 2017; 17:54:55 >

• Pegem+yargı soru bankasi seti al. Birer de deneme seti. Internet sorunun yoksa konu anlatımlı almana gerek yok internetten benim hocamdan izlersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tus dersane tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    20-25k Sistem tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.