Şimdi Ara

KPSS'ye Nasıl Çalışmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10. ayda Ön Lisans KPSS'ye gireceğim. Ancak nasıl çalışacağım konusunda bir fikrim yok. Lise sınavlarında doğru düzgün çalışmamıştım, Üniversite sınavlarında dikey geçiş yaptım. Ders çalışmak konusunda dünyanın en tembel insanı olabilirim. Konsantre olup, ders çalışma konusunda zorlanıyorum.

Geçen yıl kitap açmadan Ön Lisans'a girdim, bilgiler taze olmamasına rağmen 70 puan aldım. Adam akıllı çalışırsam 80-85 puan alabileceğimi düşünüyorum.

Ancak dediğim gibi, ne tarz bir sistemle çalışmam gerektiğine dair hiçbir fikrim yok.

• Önlisans mezunuyum. Bende hiç kapak kaldırmadan ortaöğretim kpss sınavına girdiğimde 70 almıştım. Bu sene ön lisans kpss'ye gireceğim ve yukardaki soruların cevabını merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • öncelikle 70 puanı çok görmeyin aldığınız puan zaten kitap açmadan girenlere veriliyor 70 puana kadar kolay geliniyor anlıyacağınız. 75 ten sonra bi yavaşlıyor falan yaklaşık 40 nete 70 aldıysanız 60-65 nete 80 alırsınız 75-80 nete 85 alırsınız bu net örneklerinden kendinize hedef koyabilirsiniz çalışma sistemine gelince yaza kadar iki defa bütün konulara çalışıp yazın da soru + tekrar yaparsanız en etkili yöntem bu olur bence
  • arkadaşlar tarihe meb kitablarından çalışmak vakit kaybımıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDT'ye nasıl Çalışmalıyım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.