Şimdi Ara

Kraft Oto Koltukları Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün "Kraft Spin i-Size" model oto koltuğunu 8.000 TL'ye satın aldım.

Açıkçası aklımda olan bir kaç model daha vardı. Kraft karşılaştırma tablosunda bu modellerin tüm özellikleri aynı gözüküyordu. (Alarm uyarısı hariç)

1. Spin Pr: 5.000 TL
    2. Easy Rotate: 5.500 TL
    3. Safe Turn: 5.000 TL

Neden daha pahalı olan "Spin i-Size" modelini tercih ettin o zaman derseniz, hepsinin ayrı ayrı videosunu incelediğimde sadece bu model biraz daha geniş ve dayanıklı hissiyatı verdi o kadar. Ürün henüz elime ulaşmadı ve oto koltukları hakkında çokta tecrübem yok açıkçası. Örneğin bu oto koltuğunu babamın 2011 Fiat Doblo Combi Classic model aracına koyacağım ve izofix vs var mı bilmiyorum :)

Tecrübeli ve deneyimli arkadaşlardan aslında bu modeller arasındaki farkları belirtmelerini rica edeceğim.

Teşekkür ederim.

Kraft Oto Koltukları Hk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronal39 -- 15 Ağustos 2024; 9:53:30 >

• Oto koltuğunu ve bebek arabasını, aynı fonksiyonlara sahip iyi markalara göre ucuz olması nedeniyle almıştım.

Kaza durumu olmadığı için oto koltuğunun sağlamlığını bilemiyorum, ancak konforsuzdu, bazı yerlere sünger ve kumaş takviyesi yapmak zorunda kaldım.

Bebek arabası da eh işte, çok fazla özellik vardı, dört tekerleğin de yön değiştirebiliyor olması vs. Ancak rijit değil, mukavemeti zayıftı.

Bu tip sallama markalarda kalite aramak çok mantıklı değil, fonksiyonlarına bakarak seçin bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.