Şimdi Ara

Michelin oto bakım ürünleri (a101)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk defa görüyorum michelin 'in bu ürünleri. denenebilir.
    bir-kac çeşit daha vardı.

Michelin oto bakım ürünleri (a101)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne işe yaradigini aciklayabilecek var mı? olayı nedir. lastiğe mi dökülüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _anthology_

ne işe yaradigini aciklayabilecek var mı? olayı nedir. lastiğe mi dökülüyor?
    biri koltuk temizleyici, öteki oto yıkama şampuanı, lastikle alakası nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _anthology_

ne işe yaradigini aciklayabilecek var mı? olayı nedir. lastiğe mi dökülüyor?
    Bisiklet selesini ve metal aksamlarını temizliyoruz

• Leke sökücüyü alıp denemek istedim ama pek memnun kalmadım bilginiz olsun. Ayrıca kullanıp kuruladıktab sonra en az 2 saat araca binmeyin kokusu çok ağır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Alıntıları Göster

markasından dolayi lastikle ilgili bişey mi diye düşündüm:D

• a101 de dün denk geldi michelin lastik şişirici de çok ucuzdu piyasadan ama kutusu savaştan çıkmış gibiydi

onu incelerken olumsuz yorumlarınıda okuyunca çok beğenilen xaominin lastik şişirici cihazını n11den sipariş verdim

ben daha teslim almadım ama başka satıcılarda daha ucuz satılıyor şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 10 Ağustos 2021; 21:22:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Lastik Önerisi
    7 ay önce açıldı
    En İyi Oto Bakım Ürünleri ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 129 tl ye piranha marka kompresör satıyor a101

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

a101 de dün denk geldi michelin lastik şişirici de çok ucuzdu piyasadan ama kutusu savaştan çıkmış gibiydi

onu incelerken olumsuz yorumlarınıda okuyunca çok beğenilen xaominin lastik şişirici cihazını n11den sipariş verdim

ben daha teslim almadım ama başka satıcılarda daha ucuz satılıyor şu an

Bundan bende var 6 aydir falan.cok fazla kullaniyorum,romork atv araba motosiklet vs icin.

Cok yavas sisirmesi disinda memnunum.komple inmis lastigi sisirmesi 15 dakika falan surdu.

• Bizim birader Michelin lastik şişirme apartı almıştı göstergeli falan. Nasıl kullandı mı bilmiyorum ama 3-4 bir süredir var ara geliyor Michelin ürünleri.

• Michelin diye iyi bir şey sanmayın, isim hakkını satın almışlar muhtemelen. Çin malı ürünlere marka nasıl satıyorlar tıpkı Toshiba, JVC televizyonlar gibi.

• a101 kampanyalarını nedense seviyorum

• arkasına bakın üreicisi kim. geçen fakir temizlik ürünü aldık ucuz diye içindeki kimyasal belamızı xxxti. üreticisi sakaryada bir firma ama adı fakir hausgeratermkkk

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Alıntıları Göster

Jant ve lastik parlatıcı ürünlerde var A101'de.

• Koltuk temizleyici fena değil, tüm iç bölümünde kullandım güzel bir sonuç aldım diyebilirim. Kokusu ağır yalnız şöyle 1 2 saat araba kullanılmasa iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.