Şimdi Ara

Kral Katili Serisi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
15
Favori
25.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

Şimdi resme baktım da anlayamadım. Kitapta birden fazla yazar mı birleşiyor

Birleşme değil...her yazarın birbirinden bağımsız öykülerinden oluşan bir antoloji...daha çok popüler yazarlar öykülerini ayrı ayrı yayınlayacaklarına tek bir kitapta toplayıp(genelde editörlüğünü GRRM yapıyor) okuyuculara sunuyorlar..

Bence fikir çok güzel olmuş daha sık görmeliyiz böyle kitapları :)

İlk defa duydum. Böyle kitaplar olduğunu bilmiyordum. Evet gerçekten de güzel bir fikir. Martin'in Editörlük yapmasına hiç şaşırmadım. Zaten ASOIAF'ı yazarken karakterlerin yaşadıklarını ayrı ayrı yazıp sonra birleştirdi , oradan aşina olaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 3 Nisan 2014; 21:25:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Auri karakterini anlatan "The Slow Regard of Silent Things" in kapağı yayınlanmış.
    Aaaah ah, bizde acaba bir gün uyanıpta 3. kitabın çıkış tarihi'nin yayınlandığı günü görebilecekmiyiz acaba?...

Kral Katili Serisi
  • quote:

Auri karakterini anlatan "The Slow Regard of Silent Things" in kapağı yayınlanmış.
    Aaaah ah, bizde acaba bir gün uyanıpta 3. kitabın çıkış tarihi'nin yayınlandığı günü görebilecekmiyiz acaba?...

Kral Katili Serisi

o da olacak bir gün yazarımız eceliyle gitmezse tabi :)

• quote:

Auri karakterini anlatan "The Slow Regard of Silent Things" in kapağı yayınlanmış.

Kral Katili Serisi

Resmi görünce bi an çıkış tarihide açıklandı sandım ama sonuç hüsran.

• bu kitabın kıymetini okuyup bitirdikten sonra anlıyorsunuz , başladığım bütün kitapları bıraktırdı sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

bu kitabın kıymetini okuyup bitirdikten sonra anlıyorsunuz , başladığım bütün kitapları bıraktırdı sağolsun

Beğenmeyenler utansın.Auri'nin hikayesi hepimizin merak ettiği bir hikayeydi gelsin okuruz.Tabii çevirisi yapılırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

bu kitabın kıymetini okuyup bitirdikten sonra anlıyorsunuz , başladığım bütün kitapları bıraktırdı sağolsun

Beğenmeyenler utansın.Auri'nin hikayesi hepimizin merak ettiği bir hikayeydi gelsin okuruz.Tabii çevirisi yapılırsa.

en kısa zamanda gelir umarım , kitap fetişi oldum sayesinde 2-3 günde bir çıkarıp sayfalarını kokluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 26 Nisan 2014; 16:27:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

Kral Katili Serisi

Resmi görünce bi an çıkış tarihide açıklandı sandım ama sonuç hüsran.

Bende ilk gördüğümde öyle sanıp heyecan yapmıştım, sizde azcık heyecan yapın istedim..

• Acaba kapak resminden bir şeyler çıkarabilir miyiz Auri için?
  • quote:

Gerçekten çok kaliteli bir kitap. Bende ilk okuduğumda uzun süre etkisinde kalmıştım.

• İnsan ilk kitabı bitirince bir müzik aleti falan çalmak istiyor size de öyle oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Vatandaşı -- 27 Nisan 2014; 13:08:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Vatandaşı

İnsan ilk kitabı bitirnce bir müzik alti falan çalmak istiyor size de öyle oldu mu?

Müzik aleti çalma hiç olmadı ama
    Kvothe'un demir ağacına giderken rüzgarın adını söylemesi sırasında etrafımda da rüzgar çıktı gibi gelmişti. Öyle kaptırmışım kendimi. Tabi evin içindeyim. Rüzgar falan çıktığı yok

not; spoiler 2. Kitaptan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 26 Nisan 2014; 22:56:21 >

• kitaba başlamayı düşünüyorum herkes iyi demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JARED JOSEPH LETO

kitaba başlamayı düşünüyorum herkes iyi demiş.

pişman olmazsınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JARED JOSEPH LETO

kitaba başlamayı düşünüyorum herkes iyi demiş.

pişman olmazsınız.

Bence başlamayın pişman olursunuz. 3. kitabı beklemekten diğer kitapları okuyamaz oldum.
  • BEYLER Konuyu ben açtım fakat geçen zamanda çok fazla fransız kaldım. spoiler yememek için konuyu okuyamıyorum. bi kaç sorum var?

son kitap yayınlandı mı?(türkçe)

yayınlanmadıysa yayınlanma tarihi belli mi?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

BEYLER Konuyu ben açtım fakat geçen zamanda çok fazla fransız kaldım. spoiler yememek için konuyu okuyamıyorum. bi kaç sorum var?

teşekkürler.

Yurtdışında henüz yayınlanmadı, hatta çıkış tarihi bile belli değil henüz. Beklemedeyiz...
  • quote:

quote:

BEYLER Konuyu ben açtım fakat geçen zamanda çok fazla fransız kaldım. spoiler yememek için konuyu okuyamıyorum. bi kaç sorum var?

teşekkürler.

Yurtdışında henüz yayınlanmadı, hatta çıkış tarihi bile belli değil henüz. Beklemedeyiz...

hocam ilk 2 kitabı aldım fakat elime çok geç geldiği için hevesim kaçmıştı duruyor öyle . okumaya değer mi?

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler.

hocam ilk 2 kitabı aldım fakat elime çok geç geldiği için hevesim kaçmıştı duruyor öyle . okumaya değer mi?

şimdiye kadar bayağı fantastik seri , kitap okudum ama bu serinin yeri çok ayrı gözümde. çok ayrı bir tat bırakıyor arkasında. bence okuyun pişman olmazsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler.

şimdiye kadar bayağı fantastik seri , kitap okudum ama bu serinin yeri çok ayrı gözümde. çok ayrı bir tat bırakıyor arkasında. bence okuyun pişman olmazsınız.

teşekkürler hocam , nickinizden belli oluyor

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.