Şimdi Ara

Kral Katili Serisi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
15
Favori
25.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sentez*

Çıkacak novella umarım ülkemizde de bu kapakla satışa sunulur.Diğer kapağa göre daha hoş ve KKG kitaplarının kapaklarına yakın tarzda.

Kral Katili Serisi

kapak harika ...
  • Kitap güzel gidiyoda Bi sorum var acaip merak ettim

trebon kasabasını yakması 3. kitabamı kaldı yoksa ilk 2 kitapta gerçekleşiyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Kitap güzel gidiyoda Bi sorum var acaip merak ettim

1. kitapta oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinh

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Kitap güzel gidiyoda Bi sorum var acaip merak ettim

1. kitapta oluyor.

Çok saolun. Kitabı yarıladım bugünü komple kitaba ayırıcam muhtemelen gelirim oraya

• bu gece ejderhaların dansını bitirip yarın kral katiline başlıyorum. kitap hakkında arka kapagındakileri ve bikaç ufak bilgiyi okudum, spoiler yememek için konuyu okumadan direk cevap kısmına indim. ilk defa hakkında bişey bilmeden bir fantastik romana başlıycam heycanlıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheel

resim aynı olacak ama kırpacaklar büyük ihtimalle.

kanıt:
    http://asmileumaletras.files.wordpress.com/2013/10/o-nome-do-vento.jpg

Bu kapakla gelme şansı var mı Türkiye'ye?

Çünkü harika olmuş bu. Sentez'in paylaştığı da güzel gerçi ama nedense Türkiye'de kapaklar konusunda hep bir sıkıntı çıkıyor.

İlk iki kitaba uydurmak için kenarını ve arkasını beyaz ön tarafı da Kvothe'nin resmi olsa çok iyi olur

Edit: Bu Rüzgarın Adı'ymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 20 Temmuz 2014; 1:12:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

quote:

kanıt:

Çünkü harika olmuş bu. Sentez'in paylaştığı da güzel gerçi ama nedense Türkiye'de kapaklar konusunda hep bir sıkıntı çıkıyor.

İlk iki kitaba uydurmak için kenarını ve arkasını beyaz ön tarafı da Kvothe'nin resmi olsa çok iyi olur

sentezin bahsettiğiyle bu aynı yayınevinden çıkma. dolayısıyla tükiye kapağı da muhtemelen böyle olacaktır ama kırpacaklar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

quote:

kanıt:

sentezin bahsettiğiyle bu aynı yayınevinden çıkma. dolayısıyla tükiye kapağı da muhtemelen böyle olacaktır ama kırpacaklar.

Aynı yayınevinden çıkmalar ama Türkiye'ye yurtdışındaki kapaklarla gelmedi ki hiç.

Türkiye kapakları hep farklı oldu.

Ya da ben sizin anlattığınızı anlamadım

• Felina. kullanıcısına yanıt
    Hayır ben pek açıklayıcı olamadım aslında. Şimdi verdiğim linkteki resimle bizim Türkiye basımının kapakları aynı (KKG 1. kitap). Sentezin bahsettiği de verdiğim linkteki resimle aynı yayınevinden çıkacak, dolayısıyla Türkiye basımının kapağı da öyle olacaktır.

• quote:

Hayır ben pek açıklayıcı olamadım aslında. Şimdi verdiğim linkteki resimle bizim Türkiye basımının kapakları aynı (KKG 1. kitap). Sentezin bahsettiği de verdiğim linkteki resimle aynı yayınevinden çıkacak, dolayısıyla Türkiye basımının kapağı da öyle olacaktır.

Ha şimdi anladım. Sen o ortadaki daire kısmı diyorsun. Tamam şimdi oldu hocam

Neden öyle yapıyorlarsa sanki? Kapağı komple resim olanlar çok daha hoş duruyor
  • quote:

Çıkacak novella umarım ülkemizde de bu kapakla satışa sunulur.Diğer kapağa göre daha hoş ve KKG kitaplarının kapaklarına yakın tarzda.

Kral Katili Serisi

Sarı saçlı kız Auri mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Kral Katili Serisi

Sarı saçlı kız Auri mi?

Evet hocam hikaye onu anlatıyor kapaktaki de o olmalı.

• quote:

quote:

quote:

Kral Katili Serisi

Sarı saçlı kız Auri mi?

İlk kitabın sonlarındayım fakat galiba ikinci kitapta da geçiyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kral Katili Serisi

Sarı saçlı kız Auri mi?

Auri'yi kastediyorsanız evet ikinci kitapta da geçiyor olması gerek.

• quote:

quote:

Auri'yi kastediyorsanız evet ikinci kitapta da geçiyor olması gerek.

Evet, onu kastediyordum. Sağolun.
  • Okumaya başladım ilk kitabı, 120'ye kadar geldim. Açıkçası akıcı olsa da yazım dilini pek beğenmedim.
  • İlk kitap bitti yakında 2. kitaba başlarım

Bende trebon kasabasını yakıcak denince Denna'ya bişey yapıcaklar kasabayı ateşe vercek sandım
  • seride bazi olaylari unuttum olaylari hatirlatici yazilar yok mudur acaba tekrar okuyamam simdi

• Pek beğenmedim bu seriyi. Baş karakter Kvothe çok iyi empati kurabiliyoruz kendisiyle olayları anlatışı da çok iyi ama diğer karakterler çok yavan en yakın 2 arkadaşı Simmon ve diğeri (adını unuttum) çok boş yani öylesine yazmış yazar onları. Ayrıca Denna şuana kadar okuduğum kitaplar ve izlediğim dizi ve filmlerde gördüğüm karakterler içinde en saçma ve gereksiz olanı ki 2 kitapta en az 500 sayfa bununla geçiyor. Resmen yazarın canı ne zaman sıkılsa ortaya Denna'yı çıkarıyor. Kitabın geçtiği evren ve sınırları yaşayan canlılar falan hiç iyi anlatılmamış fantastik kitaplarda bu çok önemlidir. Nelerin olup olamayacağını bilmemiz lazım ama burda öyle bir kısıt yok sanki nazgul bile çıkabilir bir yerden şaşırmayız. Kitapta benim ilgimi en çok çeken şey Chandrianlar zaten kitabı akıcı yapan ve merak ettiren de bunlar

Özetle diğer fantastik seriler önce okunmalı ondan sonra bu okunabilir ayrıca 3. kitap da çıkmamışken okumak pek mantıklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

seride bazi olaylari unuttum olaylari hatirlatici yazilar yok mudur acaba tekrar okuyamam simdi

Evet hocam ben de dün ikinci kitaba geçtim. Ama ilk kitabı hatırlayamıyorum. Kitaba başlayınca ana hatlarıyla hatırladım gibi ama karakterler olaylar net değil. Yok mu yardım edecek biri?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.