Şimdi Ara

Kral Katili Serisi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
15
Favori
25.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu seri hakkında bilgilerin, teorilerin döndüğü kaliteli yabancı forum arıyorum. Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin yazarı facebook sayfasında şunu paylaştı "R".

Kral Katili Serisi

Kimileri 3. kitabın bitmiş olmasına yönelik bir işaret olarak algıladı kimileriyse Patrick'i şu şekilde ti'ye aldı

Kral Katili Serisi

Bakalım o "R" ne imiş heyecanla takipteyiz reyizi

• Vince koymuş kapağı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

Beyler bu seri hakkında bilgilerin, teorilerin döndüğü kaliteli yabancı forum arıyorum. Bilgisi olan var mı?

• quote:

quote:

Beyler bu seri hakkında bilgilerin, teorilerin döndüğü kaliteli yabancı forum arıyorum. Bilgisi olan var mı?

Reddit'te vardır herhalde.
  • Bu kitabı önerir misiniz arkadaşlar? ilk bi kaç sayfadaki yorumları okudum bayağı iyi yorumlar var. Akıcı ve bol fantastik-aksiyonlu bir seri galiba? Birde zaman çarkı'nı spoiler vermeden kısaca anlatır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adesin

Bu kitabı önerir misiniz arkadaşlar? ilk bi kaç sayfadaki yorumları okudum bayağı iyi yorumlar var. Akıcı ve bol fantastik-aksiyonlu bir seri galiba? Birde zaman çarkı'nı spoiler vermeden kısaca anlatır mısınız?

Bu kitabı öneririm epey akıcı bir seri. Zaman çarkı'na gelirsek tek güç diye birşey kimi insanlar bunu kullanabiliyor ama "Ejder" "Karanlık Varlık" isimli bir kötülüğü hapsederken bu gücün erkeklerin kullandığı yarısı kirleniyor. Bu gücü kullanan erkeler deliyor. Kadınlar da beyaz kule diye birşey kurmuş yönlendirebilen kadınları burada eğitiyorlar. Bir nevi lonca gibi. Bu karanlık varlık hapsedildiği yerden kurtulmak üzere. Böyle bir evrende geçiyor olaylar. Ben 11. kitabı okudum en son. Fena değil ama bence bu seriden daha kötü.

• Arkadaşlar kitap çok uzun galiba akıcı olması güzel birşey ama.

Benim sormak istediğim çok karakter çok şahıslar var mı.
    game of t dizisini seyrediyorum milyon tane adam isimler birbirine giriyor kitabı okusam bi isim geçse bu kimdi ya demeye gelirim 10 dk düşünürüm

Bu kitaptata öylemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Arkadaşlar kitap çok uzun galiba akıcı olması güzel birşey ama.

Benim sormak istediğim çok karakter çok şahıslar var mı.
    game of t dizisini seyrediyorum milyon tane adam isimler birbirine giriyor kitabı okusam bi isim geçse bu kimdi ya demeye gelirim 10 dk düşünürüm

Bu kitaptata öylemi

Çok fazla karakter yok 1. ağızdan anlatıldığı için.Sen başla akar gider o merak etme.
  • Çok iyiydi ilk 2 kitabı, yüzüklerin efendisi tadı aldım kitaplardan. 3. yü heycanla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

http://www.ilknokta.com/patrick-rothfuss/kralkatili-guncesi-2-kitap-takim.htm

Çok iyi fiyat daha aşağısı olmaz zaten
  • arkadaşlar kral katili güncesi ile ilgili bir yazı yayınladım.
    http://tavsiyelazim.com/kral-katili-guncesi/
    Okuyup geri dönüş yaparsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirDavos

arkadaşlar kral katili güncesi ile ilgili bir yazı yayınladım.
    http://tavsiyelazim.com/kral-katili-guncesi/
    Okuyup geri dönüş yaparsanız sevinirim

Biraz kısa sanki ama iyi olmuş
  • teşekkürler
  • Hocam oldukça iyi, yalnız yukarıdaki arkadaşın da söylediği gibi biraz kısa. Ellerine sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk ALAGÖZ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, kitabın içine çok girmek istemedim hocam. Genel bir tavsiye yazısı olsun istedim.
  •  Kral Katili Serisi

The Slow Regard of Silent Things (Tales from Temerant)

28 Ekimde çıkmış Auri'yle ilgili olan kitap. 176 sayfaymış. Birkaç aya Türkçeye de çevrilir herhalde.
  • şuan meritokrasiye ilk iki kitabı epub formatında düşüş görünüyor , silinmeden sömürün derim , ben kindle a attım bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

Kral Katili Serisi

The Slow Regard of Silent Things (Tales from Temerant)

28 Ekimde çıkmış Auri'yle ilgili olan kitap. 176 sayfaymış. Birkaç aya Türkçeye de çevrilir herhalde.

haydi hayırlısı beklemedeyim.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.