Şimdi Ara

Krasice neden şans verilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Krasiç'e neden şans verilmiyor verilen şansın yeterli olduğunu düşünmüyorum tamam oyuncu vasatın üzerine çıkamadı fakat bu kadar yüksek fiyatlara oynuyan oyunculara şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum sonuçta yaptıkları ortada derin kadroda artık şans bulması neredeyse imkansız geldiğinde açıkçası çok korkmuştum bi Galatasaraylı olarak

• Niye verilsin ki ? Bir gsli olarak işinize gelir.
  • Her mesajın altında art niyet aramayın. İyice iğrendirdiniz kendinizden be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında cok beğendiğim kanat oyuncularından biriydi CSKA döneminden beri takip ederim Avrupa maçlarından da az çok neler yaptığını hatırlıyoruz türk takımlarına karşı, şimdi zaten iş işten geçti gidicek fakat bu kadar hızlı tekniğide iyi olan bir oyuncuyken cok kolay vazgeçildi stoch konusuna benziyor gerçi krasic fenerbahçede hiç bir şey yapamadı o ayrı ama bilmiyorum sezon başı bi röpartajda tatilinde bile anternman yaptığını söylemişti v.pereira da değerlendireceğini söyledi bakalım bulamadağı şansı bu sene ne kadar bulabilecek
  • Çünkü çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultimate Trader

Her mesajın altında art niyet aramayın. İyice iğrendirdiniz kendinizden be

Bunu sen mi söylüyorsun king of trolls ?

Attığın son mesajlara bir bak istersen. Hadi yallah şimdi bu bölümden. Block.
  • Krasic takımdan büyük ihtimal gönderilecek ama gönderilmekle kalmamalı futbol lisansı iptal edilmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wolf_555 kullanıcısına yanıt
    muhtemelen gönderilecekte zaten şuanki geniş kadroda sow yer zor bulurken krasiç 10 saniye tüm sezonda oynayamaz. ama bilmiyorum 2-3 senedir bu takımda ilk senesinde bile ligde cok fazla maç oynamadı guizaya daha çok katlanıldığını düşünüyorum.sonuçta adam juventus cska da ilk 11 in değişilmezlerindendi
  • Çünkü leş.
  • Arkedios kullanıcısına yanıt
    adam sadece ve sadece 13 maç oynamış Fenerbahçe de tamam büyük takımlarda bir oyuncu alırken beklenti cok büyük oluyor bunu biliyorum ama 13 maçtaki bunların kaçı 11 olduğunu bilmiyorum guizaya aynı sezon fenerbahcede bulundukları dönemde 63 kere şans verilmiş keza geçen sene emenike o kadar saç baş yoldururken bir iki maç sowu forvete koyup belki krasic denenebilirdi diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maykıl ovın

Çünkü çok kötü

Hadi ama Sabri bile oynuyor gs de. Bence sans verilmeli.

• Mehmet Topuz > Krasiç
  • xleonhart kullanıcısına yanıt
    sabri ye bişey demiyorum allah cezasını versin ama krasice o kadar para verip 13 maç oynatmak mesele amacım konuyu trollemek değil
  •  Krasice neden şans verilmiyor

• Nasıl Sans verilmiyor. Adam ilk geldiği sene şans buldu bişey yapamadı sakatlandı. İkinci sene kiralık gitti. Fransanın dandik takımında bile oynayamadı. Bu sene başı işte görüyoruz Krasici adamda güç yok top süremiyor hızını kaybetmiş. Uygar Krasicten fazla mı şans buldu sanki potansiyeli olan adam pat çıkıyor az sürede alsa o sürede kendini gösteriyor. Krasicten bir şey olmaz. Krasici biran önce araplara çinlilere birine kitlemek lazım.
  • Kendini fiziken guclendirse iyi adam aslinda. 90+ da musleraya attigi golu atabilecek bir duzeye gelirse ligde fazlasiyla oynayabilir. Ama calismiyor.
    Gerek antrenmanlarda gerekse macta ruh gibi.
    Bende gelirken cok sey beklemistim ama bu fizik ve kondisyonla isi cok zor.

• Bu adam futbol adına her şeyini kaybetmiş bir adam.Yetenek metenek kalmamış.Bi sürati iyiydi o da artık yok.Dün bi orta kesti topu kimse göremedi.
    Şans tanınmıyor demişsin de Pereira neredeyse bütün hazırlık maçlarında kendisine 45 dk görev verdi .Ki diğer oyuncular da bu süreyi alıyor.Gram ışık yok adamda.Pereira'nın bu adamı tutacağına inanmıyorum.
  • Çünkü yürümeyi bile unutmuş.
  • Micro_Processor kullanıcısına yanıt
    kiralık olarak bastia ya gitti 12 ilk 11 toplamda 18 maç 2 gol 3 asist kiralık olarak her oyuncu direkt katkı alamazsın ki yinede çoook vasat değil; ertesi seneyi komple a2 takımda geçiren bir oyuncudan 2 maçın 45'er dakikasında hadi neden eskisi gibi oynamıyor umutsuz vaka gibi bi yorum yapmak çok doğru olmaz.Birde hazırlık sezonundayız henüz kimseden %50 performans bile izleyemeyebiliriz(sakatlık korkusundan dolayı)krasic genelde sürati ve adam geçme özellikleriyle oynayan bir oyuncu belki yine üst düzey bir takımda maç oynayarak eski performansına kavuşabilir bilemeyiz belki de kafasında futbolu bitirmiş parasını saymayı hedefliyordur.Yeni hocasıyla belki bi uyum yakalar bilemem ama gerçekten tek kalemde silinecek bir futbolcu değil.
  • ~PainKiller kullanıcısına yanıt
    bence de haklısın çünkü fiziğiyle oynayan bir oyuncu.çalışma konusunda muhtemelen aklında başka planlar vardır oynamak istese türkiye liginde tutacak adamda pek yok.kendisine pek bakmıyor sanırım.ya da oyuncudan beklentiler mi yanlış bilemedim krasic pek gol atan bi futbolcu değil genelde asistin asitini yapan tarzda oynuyor istatisklerinden de anlaşılıyor.hala bence pek geç değil açıkçası 30 yaşında henüz kendini toparlarsa açıkçası sağ kanadı otoban yapar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.