Şimdi Ara

Kredi karti alabilirmiyim bilgisi olan yardimci olabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar benim kredi karti borcum vardi 250 gun sonra avukata devretmeden kapattim. Kapattiktan yaklasik 1 hafta sonra findekse puan sorgulattim """" güncel Findeks Kredi Notunuz 1900 üzerinden 1023, Bir önceki Findeks kredi notunuz: 132, Not Durumunuz: Orta Riskli"""" diye mesaj geldi ve ayrica vodafonedan cep telefonu almistim odememistim avukata devretmisti. Maasimin 1/4 u haciz ediliyordu ve 2 gun once bitti temiz kagidi aldim maas hacizim kalkti. Bu durumda findeks notum icralik dosya kapandigi icin artarmi etkisi olurmu.

Yardimci olursaniz sevinirim SAYGILAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kredi kartı 250 gün Sonra avukata devralmasa bile bankada takip hesabınız açılmıştır üstüne birde telefon kredini takipteymiş 2 takip hesabınız kapanmış olsada finans sektörü için pek sağlıklı bir geçmişiniz olduğu söylenmez kredi kartı verilmesine engel teşkil etmesede temkinli yaklaşılacak bir müşterisiniz takip dosyanızın kapanması üzerinden bir 6 ay beklemeniz daha sağlıklı olacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman bende kuveyt turkten blokeli kart alip butun fatura odemeleri sigara alisveris vb seyleri kart ile yapip puanimi yukselteyim. Maas aldigim banka zaten bana mesaj cekmeye baslar diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.