Şimdi Ara

KREDİ KARTI ASGARİ VE BORÇ ÖDEME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu asgari işini bir türlü anlayamadım. Şimdi diyelim benim 150 lira borcum var bunun asgarisi 25 lira diyelim. Ben o ay 80 lira yatırsam hem asgariyi hem de borcun bir kısmını kapatabiliyor muyum? yani 150-80=70 kalır bidahaki aya değil mi acil cevaplarsanız çok memnun olurum son ödeme tarihi yaklaştı.

• son ödeme gününe kadar asgariyi ödedin diyelim, kalan miktar ödeyeceğin zamana kadar günlük faiz işleyecek.
    banka bu faizsiz işlem yapmaz.
  • Hocam sordugunuz sorunun cevabi evet. Asgari odendiginde kalan borca bi dahaki aya kadar faiz islemiyor diye duymuştum fakat ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kılass

Hocam sordugunuz sorunun cevabi evet. Asgari odendiginde kalan borca bi dahaki aya kadar faiz islemiyor diye duymuştum fakat ben

ahahahaha bankalar 1 ay bekliyecek ve faiz istemeyecek??
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Hocam sordugunuz sorunun cevabi evet. Asgari odendiginde kalan borca bi dahaki aya kadar faiz islemiyor diye duymuştum fakat ben

hocam o zaman asgarinin mantığını açıklar mısınız?
  • Yalnız Öğrenciyim ben. Öğrenciye günlük faiz yok diye biliyorum. İş'te Üniversiteli kartım var öğrenciyim yani normal kredi kartı değil. Benim söylemek istediğim şu. 150 lira borcum varsa asgari 25 liraysa ben 80 lira yatırabiliyor muyum. Ve yatırdığımda asgariyi de ödemiş oluyor muyum?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

hocam o zaman asgarinin mantığını açıklar mısınız?

http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2014/03/17/kredi-kartinda-asgari-odeme-tuzagi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kredi kartı borcumu 2 dönemdir çalışmadığım için ödeyemiyorum.Bugün cep telefonuma gelen mesaj da kartınızın gecikmedeki bakiyesi 2 dönemdir ödenmemiştir.Asgari ...tl nin 2 iş gününde ödenmesini rica ederiz. gibi mesaj geldi arkadaşlar.Yeni gelen düzenlemeler ile bir takvim yılında asgari ödeme tutarı üst üste 3 kez ödenmezse dönem borcu kapanana kadar kredi kartı kullanıma kapatılacak. Kart iptal edilmeyecek ancak limit artışı da yapılmayacak deniyor.Bu durumda ödeme yapmadığım için herhangi hukuki işlem yapabilir mi yani icra yada başka bir durum ? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.