Şimdi Ara

Kredi kartı asgarisini 1 hafta geciktirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
18.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kredi kartı ödemem icin yarın son gün. Asgari tutarını 1 hafta geç ödesem, herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
    İleride kredi alamama yahut yüksek faiz oranlarıyla karsılasmak gibi.

• Kredi almana engel değildir. Kredi borcunu bile 2 ay ödemeyenler kara listeye düşmüyor sen mi düşeceksin. Faiz ne kadar olur bilemem.
  • Bisey olmaz ben hep gec öduyorum
  • Eyvallah beyler. Peki 1 hafta sonra asagariyi ödediğimde borcun geri kalanına faiz işlemeye devam edecek mi, diğer hesap kesim tarihine kadar?
  • onlar seni arayana kadar birşey olmaz aradıkları zaman da ben sabah yatırdım ama bir bakayım tekrar kontrol edeyim de...ne zaman ararlar dersen 3 dönem asgari tutarı yatırmazsan anca ararlar
  • Up. Durum biraz acil de (:
  • Hayır devam etmez. Şöyle varsayalım. Senin borcun 100 TL. Sen bunun asgarisini ödemeyi 1 hafta geciktirdin. Senden 3 TL kestiler. Sonra gittin asgarisini yani 22 TL sini ödedin. Asgarisini ödedin diyede 1 TL falan keserler. Başkada faiz işlemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok olumsuz bir durum olmuyor ufak limitli olanlar için. O tv'de gorduklerimiz milyarlarca limitli kart alıp,sonra asgarisini öderim diye düsünenleri kapsıyor.. Adamın kart 10.000 TL limit var ama asgarisi 1.000 TL den fazla gelince direk şapa oturuyor...

Zaten banka seni aradığından olumlu olarak yaklaşığ, borcunu ödeyeceğine dair bilgi verirsen alttan alıyorlar... Umarım sende kredi kartı mağdurlarından olmazsın dostum.
  • bende sormak istiyorum arkadaşlar kredi kartı limitim 1 milyar.

her ay 250TL asgari var ama ben bazen bunu 1 ay falan gecikmeli ödüyorum. acaba kredi çekmeme engel olabilir mi?

şuan 15bin TL banka kredim var + 1 kişiye de kefilim. ikiside çatır çatır 2 yıldır ödeniyor son 1 yılı kaldı. bu bittikten sonra çekmek istesem tekrar çekebilir miyim acaba sorun çıkarmasınlar kredi kartından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berry1925 -- 3 Şubat 2012; 12:19:59 >
  • Faiz sadece,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Faiz sadece,

cevap bana mıydı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherwood86

Ben 3 aydır asgarisini bile ödeyemiyorum sadece bi kere aradılar daha arayan gelen giden yok..

Faiz 125 TL falan takmışlar..

Ödeyeyim bi daha kullanmayacağım peşin para çalışacam.

Peşin para ile yola çıkmak çok daha mantıklı elbet. Fakat öğrenci olduğumuzdan kredi kartı bazen hayat kurtarıyor. Dikkat etmek lazım sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Çok olumsuz bir durum olmuyor ufak limitli olanlar için. O tv'de gorduklerimiz milyarlarca limitli kart alıp,sonra asgarisini öderim diye düsünenleri kapsıyor.. Adamın kart 10.000 TL limit var ama asgarisi 1.000 TL den fazla gelince direk şapa oturuyor...

Zaten banka seni aradığından olumlu olarak yaklaşığ, borcunu ödeyeceğine dair bilgi verirsen alttan alıyorlar... Umarım sende kredi kartı mağdurlarından olmazsın dostum.

Tesekkür ederim kardesim. Mağdur olacak derecede bir borcum yok çok şükür. Sadece şuan için nakit para sıkıntısı çekiyorum. Kredileri aldıktan sonra cebim rahatlayacak biraz daha :) O sebeple erteleme düşüncesindeydim.
  • öğrenciyken borcumu 2 3 ay geciktirmiştim bankadan aradılar ödemezseniz avukata verilecek dediler öderim dedm ve ödedim de. ama daa sonra gene geciktirmelerim oldu ve genelde asgarisini ödedim. şimdi 2 aylık öğretmenin ve kredi kartı alamıyorum acaba kara listeye mi girdim? ya da kırmızı nokta falan olabilir mi? bilgilendirirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nisanyağmurru

öğrenciyken borcumu 2 3 ay geciktirmiştim bankadan aradılar ödemezseniz avukata verilecek dediler öderim dedm ve ödedim de. ama daa sonra gene geciktirmelerim oldu ve genelde asgarisini ödedim. şimdi 2 aylık öğretmenin ve kredi kartı alamıyorum acaba kara listeye mi girdim? ya da kırmızı nokta falan olabilir mi? bilgilendirirseniz çok sevinirim

Düzensiz ödemelerden dolayı bankalar vermiyordur büyük ihtimalle.
    Öğretmen olduğunuza göre büyük ihtimalle maaş bordronuz vardır, bankaya kart başvurusu yaparken maaş bordronuz ile gidin, özellike Teb bu konuda çok iyi hemen kartınızı verir.
  • quote:

Öğretmen olduğunuza göre büyük ihtimalle maaş bordronuz vardır, bankaya kart başvurusu yaparken maaş bordronuz ile gidin, özellike Teb bu konuda çok iyi hemen kartınızı verir.
    maaş aldığım bankaya yaptım zaten başvurumu ordan vermediler vakıfbankı kullanıyorum korkum kara listede olmak
  • quote:

quote:

maaş aldığım bankaya yaptım zaten başvurumu ordan vermediler vakıfbankı kullanıyorum korkum kara listede olmak

Bankanıza gidip sorun Kredi kayıt bürosu Puanınızı Eğer idari takip olmadı ise kara listede değilsinizdir.
    Annem 2007'de HSBC'den aldığı 750-TL'Lik kartı ödememişti, Temmuz 2012'de Akbank buna rağmen kart verdi, 4 kartımız var şuan.
    910 Puanımız olmuş Kredi kayıt bürosunda bu ay 10.000,00 TL kredi alacağız. Yani en azından x bankasından kart alın düzenli ödeyin olumsuz kaydınız olmasına rağmen olumlu bir ödemeniz olduğu için verilir.

Eğer mümkün ise Maaşınızı Teb'e aldırın, Teb'de maaş müşterilerine maaşının 2 katı kadar limitli Bonus kartı başvurusuz olarak sicilinize bakılmaksızın veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

Bankanıza gidip sorun Kredi kayıt bürosu Puanınızı Eğer idari takip olmadı ise kara listede değilsinizdir.
    Annem 2007'de HSBC'den aldığı 750-TL'Lik kartı ödememişti, Temmuz 2012'de Akbank buna rağmen kart verdi, 4 kartımız var şuan.
    910 Puanımız olmuş Kredi kayıt bürosunda bu ay 10.000,00 TL kredi alacağız. Yani en azından x bankasından kart alın düzenli ödeyin olumsuz kaydınız olmasına rağmen olumlu bir ödemeniz olduğu için verilir.

Eğer mümkün ise Maaşınızı Teb'e aldırın, Teb'de maaş müşterilerine maaşının 2 katı kadar limitli Bonus kartı başvurusuz olarak sicilinize bakılmaksızın veriyorlar.

teşekkür ederim ben gidip sorayım bankaya. istihbarat sağlam değil kart veremiyoruz deyince baya korktum inşallah bişey çıkmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

teşekkür ederim ben gidip sorayım bankaya. istihbarat sağlam değil kart veremiyoruz deyince baya korktum inşallah bişey çıkmaz

Dediğim gibi idari takibe düşmediğiniz için verilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.