Bildirim
kredi kartı asgarisini ödemek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Otomatik ödeme talimatı açık kalmışdır.Oda esnek KMH hesabından çekmişdir.Uygulama ayarlarında kontrol et.Herşey okadar pahalıki bende son 3 aydır hiç ekstre borcunu ödüyemedim.Piyasada inanılmaz bir enflasyon var.Bir kalem para harcama 500₺ Biryere oturdun yemek yedin 300₺ Markete gittin birşeyler aldın 500₺ Artık takip edemiyorum battı balık yan gider modundayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 29 Ekim 2024; 10:3:1 > -
battı balık yan gider modunda olduğun sürece de ödeyemeyeceksin. tutumlu olun biraz.
[ilk mesaja istinaden] kk otomatik ödeme talimatını kapatın.
-
tmm ama çoğu banka buna müsade etmiyor. Mesela yapı kredi. Asgari ödeme yok zaten yüzde 40
-
Ah hocam keşke söylenildiği kadar kolay olsa güzel söylüyorsunuzda bazen yeri geliyor mecbur harcamak zorunda kalıyorsun.Bu ay çok zorunlu duruma düşdüm mesela Kaza geçirdim Motorumda hasar oluşdu falan herşey para herşey maliyet malesef.2 Tane doğum günü vardı hediye al falan filan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 29 Ekim 2024; 21:27:34 > -
Nasıl etmiyor? Benim bildiğim her Bankada var sen talimat vermediğin sürece senden para çekemezler.İyi bak illaki vardır Bankacılık uygulamasına iyi bak.Ben Enpara kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 29 Ekim 2024; 21:30:36 > -
nasıl müsade etmiyor yaw :) bende de yk var, hiç bir zaman otomatik ödeme talimatı kullanmadım.
-
evet yapı kredi hariç hepsini hallettim. Mesele ekstrenin hepsini ödeme talimatı varmış. Tşkler fikir verenlere
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X