Şimdi Ara

kredi kartı asgarisini ödemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, ben hep kredi kartlarımın ekstre borcunu öderim. İlk defa asgarisini ödemek istedim ama son ödeme gününde banka hesabımdaki artı parayı kullanarak ekstre borcunun tamamını kapatmış. Siz nasıl yapıyorsunuz sadece asgariyi ödemek istediğinizde gerçekten merak ettim

• Otomatik ödeme talimatı açık kalmışdır.Oda esnek KMH hesabından çekmişdir.Uygulama ayarlarında kontrol et.Herşey okadar pahalıki bende son 3 aydır hiç ekstre borcunu ödüyemedim.Piyasada inanılmaz bir enflasyon var.Bir kalem para harcama 500₺ Biryere oturdun yemek yedin 300₺ Markete gittin birşeyler aldın 500₺ Artık takip edemiyorum battı balık yan gider modundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 29 Ekim 2024; 10:3:1 >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

battı balık yan gider modunda olduğun sürece de ödeyemeyeceksin. tutumlu olun biraz.

[ilk mesaja istinaden] kk otomatik ödeme talimatını kapatın.

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

tmm ama çoğu banka buna müsade etmiyor. Mesela yapı kredi. Asgari ödeme yok zaten yüzde 40

• TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Ah hocam keşke söylenildiği kadar kolay olsa güzel söylüyorsunuzda bazen yeri geliyor mecbur harcamak zorunda kalıyorsun.Bu ay çok zorunlu duruma düşdüm mesela Kaza geçirdim Motorumda hasar oluşdu falan herşey para herşey maliyet malesef.2 Tane doğum günü vardı hediye al falan filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 29 Ekim 2024; 21:27:34 >
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    Nasıl etmiyor? Benim bildiğim her Bankada var sen talimat vermediğin sürece senden para çekemezler.İyi bak illaki vardır Bankacılık uygulamasına iyi bak.Ben Enpara kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 29 Ekim 2024; 21:30:36 >
  • 2000watts kullanıcısına yanıt

nasıl müsade etmiyor yaw :) bende de yk var, hiç bir zaman otomatik ödeme talimatı kullanmadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sgk prim ödemesi kredi kartı
    6 yıl önce açıldı
    Kredi kartı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet yapı kredi hariç hepsini hallettim. Mesele ekstrenin hepsini ödeme talimatı varmış. Tşkler fikir verenlere

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.