Şimdi Ara

Kredi kartı başvurusunu başkası yaparsa ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün okulun önünde 2-3 kişi garantiden bonus kartı tanıtıp başvuru yapmak ister misiniz diye tek tek soruyolardı. Bana da geldi biri kampanyaları filan anlattı benimde dikkatimi çekti ve çok düşünmeden ayak üstü adres tc no filan bildiğin tablet üzerinden başvuru yaptırdım. Birçok kişi de yaptırmış hala devam ediyolar.

Neyse yaptım gidiyorum çok geçmeden dank etti kafaya ne yaptım ben diye. Adamın dediğine göre adresime gelecek fakat içimde bi korku var kart bana gelmezse veya başvuru bilgilerini verdim diye. Sizce endişelenmeli miyim ya da bankayı mı aramalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolerance18 -- 10 Şubat 2016; 12:33:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Help

• krredi kartını senden baska kimsealamz. annen baban bile.. banka kartı oldugu zaman yakınlarına veryolar ama kredi kartını vermiyolar
  • jack_fear J kullanıcısına yanıt
    O tam tersi.banka kartı kişinin eline verilir.başkasına verilemez.kredi kartını sokakta bile eline tutuşturulurlar.maksat borç yap banka seni öpsün

• Bir sey olmaz artik teknoloji gelisti.Kart basvurularini telefonla tabletle aliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adresine değil, adresine en yakın bankaya geliyor kredi kartları... Bu sadece başvuru daha onay ve kartınız geldi bilgisi için ararlar seni... ama sonuç bunları okuyana kadar kırk defa bankayı arayıp sormuştun. Başvurum yapılmış mı? bunlar sizin adamınız dimi? Kart nereye gelecek? diye sorar en son da Telefonumu reklam amaçlı kullanmayın der kapatırsın.

Ben üniversite de iş bankasından almıştım öyle... kapı önündeki çocuklardan bişi olmuyor normalde :)
  • Banka kartı yeni aldığımdan biliyorum, kişinin kendisinden hariç kimseye vermiyorlar. Kredi kartı da aynı şekilde diye biliyorum ama emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Banka kartı yeni aldığımdan biliyorum, kişinin kendisinden hariç kimseye vermiyorlar. Kredi kartı da aynı şekilde diye biliyorum ama emin değilim.

garanti akbank halkbank banka kartlarımı annem teslim aldı.. garanti bonus , axess kredi kartlarımı annem alamadı vermediler. sözleşme felan imzalanıyo cünkü kapıda..... onları ben teslim aldım
  • Bana da tabletten yaptılar başvuruyu dünde sordum 12 kişiye yapmışlar zaten 4-5 kişilik bi ekip gelip gidene soruylar. Rahatım şimdilik hayırlısı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.