Şimdi Ara

Kredi kartı ile cep telefonu alımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bonus kartım var ve parayı peşin olarak çektirdikten sonra Garanti Bankası'na gidip taksitlendirme imkanım var mıdır? Daha önce bu yöntemi uygulayanlar oldu mu? Gold'daki görevli böyle bir şeyin mümkün olduğunu söyledi ancak müşteri hizmetleri "Bunun garantisini veremeyiz, ürünü aldıktan sonra arayın bizi" diyerek saçma sapan bir cevap verdi. Bir de foruma sorayım dedim.

• Hocam bildiğim kadarıyla var yani atıyorum 2000 TL'ye cihazı tek çekim ile alıyorsun sonra ekstre gelmeden Garanti müşteri hizmetlerini arıyorsun ve vade farkı koyarak taksit yapıyorlar.

Garanti Bankası müşteri hizmetlerini arayın telefon alacağım aldıktan sonra tek çekim alıverişime istediğiniz taksit miktarını söyleyin ne kadar vade farkı koyacaklarını sorun.

Ayrıca kredi kartından taksitli nakit avans çekebilirsin hem taksit taksit ödersin hem telefonu peşin alırsın indirimlide almış olursun.

Fakat kredi kartı ile bu şekilde yapılan harcama çokta uygun faiz oranlarına sahip olmuyor diye biliyorum müşteri hizmetlerini aradıktan sonra teknoloji marketlerde kredi veren bankaların kredi miktarlarına uyguladıkları faiz oranları ile karşılaştırın hangisi daha avantajlı ise ondan alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Hocam bildiğim kadarıyla var yani atıyorum 2000 TL'ye cihazı tek çekim ile alıyorsun sonra ekstre gelmeden Garanti müşteri hizmetlerini arıyorsun ve vade farkı koyarak taksit yapıyorlar.

Garanti Bankası müşteri hizmetlerini arayın telefon alacağım aldıktan sonra tek çekim alıverişime istediğiniz taksit miktarını söyleyin ne kadar vade farkı koyacaklarını sorun.

Ayrıca kredi kartından taksitli nakit avans çekebilirsin hem taksit taksit ödersin hem telefonu peşin alırsın indirimlide almış olursun.

Fakat kredi kartı ile bu şekilde yapılan harcama çokta uygun faiz oranlarına sahip olmuyor diye biliyorum müşteri hizmetlerini aradıktan sonra teknoloji marketlerde kredi veren bankaların kredi miktarlarına uyguladıkları faiz oranları ile karşılaştırın hangisi daha avantajlı ise ondan alın.

Peki çok teşekkür ederim cevap için :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.