< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kredi kartı limit konusu
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Maaş bilgisini ne kadar giriyorsanız yasa gereği tüm bankalardaki toplam limitiniz onun en fazla 4 katı kadar olabiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu bankalara pek akil ermiyor valla. Akbank ve ziraat kartlari 1 kurus artis vermezken ykb ve vakif attırıyor. Hepsine ayni gelir bilgisi giriyorum biri arttirirken oburu toplam limitlerin dolu diyor. Cok sinir bozucu bir durum bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 1 Haziran 2024; 7:45:50 >
Yıllardır Enpara kullanırım, kredi kartı limit yükseltmek istediğimde dalga geçer gibi birkaç bin lira artış veriyor.
120000₺ talep ettim, kredi kartı limitimi 12000'e çektiler, şaka gibi.
Yüksek limit alamıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplam kredi kartı limitim 1117 tl. 100 bin tl daha limit boşluğum olmasına rağmen iki banka bu boşluğu görüp limit açmıyor. Kmh açıyor, kredi kartta limit vermiyor.
50 - 50 garanti ve iş bankasından alsam yeterdi aslında, bonus ve maxımum kampanyaları iyi çünkü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kart limitlerini yakınlarda düşürdüyseniz aradan biraz zaman geçmesini beklemek gerekiyor. Hemen işlenmiyor sisteme
Müşteri bazlı bankalar değişiyor. Arkadaşımın garanti bankası ile iş bankasında limitleri çok yüksek olmasına rağmen, Akbank ve qnb den limit alamıyor.
Benim ise tam tersine Akbank ile qnb den ne limit istesem artırıyorlar. En sonunda her iki bankanında otomatik limit artışını kapattım. Yapı kredi misal, çoğu insan limit alamıyor. Ben ipin ucunu bıraksam uçup gidecek limit
Teb 1100 kredi notu ile 60 k vermişti 😶😶 iş bank bin TL artışa izin vermiyor Akbank da öyle acayip bi banka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen muhtemelen istediğin limitte bir adet sıfırı yazmayı unuttun ve yazdığını kontrol etmedin. Banka da limit düşürme talebi olarak anlayıp gerçekleştirdi sanırım
çoğu kişide benzer şeyleri okudum hocam enpara limit vermeyi sevmez ama işin garibi enpara bana her ay 10-10 30-30 limit veriyor 8 bin ile başlayan kart limitim şuan 155bin,ne zaman internet şubeye girsem ön onaylı 250k kredi,60k ekpara ve hep yeni kart limiti öneriyor,findeks notum 1800 civari limit/borç oranında ortada.
sizin durumunuzu iş bankasında yaşıyorum hocam ben neredeyse 7-8 senedir iş bankası maximum kullanıyorum 7-8 ile başlamıştık 1-2 sene önce filan 13.5a çıkardı limiti sonra daha hiçbirşey vermedi bana,oto limit yükseltme açık ve bende limit arttırma talebi yapıyorum 2-3 ayda bir ama red verip aynı limitte bırakıyorlar,şubeye gidip bireysel işlemlerde bu olayı sordum bu devirde 13.5 paramı ya dedim ama bizim yapabileceğimiz birşey yok sistem kendi limit açıyor veya veriyor dediler..
-
Demek ki iş bankası limit konusunda sıkıntılı, banka içi müşteri algoritması farklı.
iş bankasının mantığını ben hiçbir şekilde çözemedim hocam,kuzenimin findeks notu benimle aynı seviyede ve ödemeleri düzgün benim gibi,oda aynı benim gibi iş bankası ve enpara kullanıyor, enparası 120k limitliydi kendi düşürdü 80-90a iş bankası ondada 13.2 limitli
aynı şeyleri yaşıyor benimle yani kısaca..
iş bankası gelir gösterebilirseniz onu sisteme işleriz demişlerdi her ay minimum 1-1.5k euro geliyor onu belirttiiğimiz halde durum böyle hocam..
-
Yaklasik 4 yildir en para finans kredi karti kullaniyorum 4 senedir yaptiklari max limit 2400 tl yillik kart ücreti odemiyorum fakat hicbir sekilde limit artisi yapmiyorlar 1 gun gec odemedigim halde borcumu kapattirmayi bile dusunuyorum garanti bonus almayi dusunuyorum
Benim beş yıl oldu, aktif kullandığım bankam da kendisi. Maaşı olduğu gibi oraya aktarıp oradan tüm işleri hallediyorum. Kredi veya kredi kartı borcunu zamanında öderim, şaşmışlığı yok.
Gel gör ki ne limit artışı yapıyorlar ne de kampanya. Varsa yoksa saçma sapan kitap, kahve, şu bu. Onda da en az bilmem kaç tane fatura talimatı vermen gerekiyor.
En kötü televizyon 50000₺ olmuş, cepte kredi kartı, 10000₺ limit. Şaka gibi.
Ben de kapattırmayı düşünüyorum. Ancak diğer bankalar kart ücreti istiyor. Bu zamanda karta ücret ödemek enayilik gibi geliyor bana. Bilemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle oyle az evvel baktim bonusun da yillik ucret 580 tl odeme aliyorlar 2400 tl en para limitim asla artis yapmiyorlar cidden cok sıkıldım taksit de yok hicbir artisi yok dediginiz gibi is bakasi veya bonus card classic actirmayi dusunuyorum ama arastiriyorum suan hangisi iyi bilemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X