Şimdi Ara

KREDİ KARTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim 1 aylık bitti ama benim ilk veridigim bi visa electron kartım vardı onu vermiştim 1 aylık bitice onu kabul etmedi (kartım GENÇ TELECARD YAPI KREDİNİN)şimdi yine kabul ettiremiyorum CVV code önce ki yazdıgımı kabul etmio ve arkasında da hiç rakam yok ben napıcam acc donduruldu öylece duruo deli olccam plsss YARDIMMMMM!!!!!!!!!!

• beyler msnim su ister msnden bildikleriniz paylasın ister siteden gönderin ama lütfen yardımcı olun bana :'(

badcatsero31@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcatsero31 -- 22 Temmuz 2006; 16:28:15 >
  • Bu şey dimi Kontörlü Kartlardan Belki Ondadır.
  • sanal kart çıkar sanal kartında master olsun heryer eşek gibi kabul eder electron ülke içinde geçerli bi karttır.
  • abı saol walla onu beklıcem artık cok saol ya tesekkur ederim
    bi sorum daha var pekı onda CVV code var mı?
  • sanal kart fikri için çok saol valla,bende yakında almadan önce bi sanal kart çıkartırayım o zaman.
  • sanal kartını anında iptal eder çıkarırsın çıkarman 20 milisaniye alır sana sadece kart nosu verir sonuçta cvv2 kodu verir kart özellikleri kısmında içine her ay 30 aktar en azından hacklenme korkunda olmaz sonuçta hep diyorum sanal kart vadesiz hesapla açılırsa havale için bi aracıdır ama adı kredi kartıdır kafan rahat olur her zaman kullanıyorum. Atıyorum web şubesinden sanal kart lazım dersin karşıdaki sisteme seçenek sunar sana bonus sanal card mı shop and miles mi tercih her zaman bonus master olmuştur.Tabi ve cvv2 kodu felan hazır verilir. Ayrıntıyıda bilmeyen çok arkadaş var ondan anlattım. Normal kredi kartına sanal çıkaran içinde kredi kartından 30 ytl çektirir sanal kart için aylık ödemesini yapar. Kredi kartı olmayanda bankatamatikten parayı yatırır.Web hesabından sanal kartıma para aktar der o kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi walla sana nasıl tesekkur etsem azdır cok saoll beni baya bi aydınlattın COK TESEKKUR EDERİM....
  • BEYLER sanal kart netten mi cıkıo yoksa subeden mi yalnız yapı kredi için soruyom ??
  • eğer teleweb gibi kişisel bankacılık hesabın varsa netten anında çıkartabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: badcatsero31

abı saol walla onu beklıcem artık cok saol ya tesekkur ederim
    bi sorum daha var pekı onda CVV code var mı?

var

sanal kart nasıl çıkıyor soruna ise kendi bankamdan yararlanarak söylüyorum ben öyle çıkardım ;

Bankaya gittim telefon şubeciliği şifresi ve kullanıcı kodu aldım sonradan oradan kendime bir internet bankacılığı şifresi parolası vs vs... oluşturdum ondan sonra o bilgilerle bankanın internet sitesinden sanal kart limiti falan belirledim ve şu anda açık ki bu banka HSBC idi eğer varsa onu tavsiye derim sana..
  • hocam bu WoW için aylık ödeme yi sadece kredi kartı ile mi yapabiliriz .
    havale ile yapsak olmaz mı ?
  • Sadece CC evet havale eft öyle bi formül yok
  • ya benim yapı krediden olması bi bişey daha denedim bi tanıdıgımzın kredi kartını hatta annemin kredi kartını denedim olmadı söyle bişey duydum ama var mı bilmiorum acaba yurt dısında alısverişe acık olması lazım mı kartın yani biz hiç yurtdısına cıkmadık ta tanıdıgın ki de soyad tan olmuyo olailbilir mi onları merak ettim ve sanal kartı cıkarttım herksese yardımları için tesekkur ederim
  • Hemen hemen her kart yurt dışına açıktır özel bi istekle kapatılmadıkça internet alışverişine kapalı olma şansı daha yüksek ama Türkçe karakter kullanıycaksın isimde soyadda varsa bile belkide her visa kartı kabul etmiyolar ben bazı bankalarla asla alışveriş yapamıyorum türklerin yaptığı abuse ler sonucu türk bankalarına provizyon verilmediği yerlerde oluyor adamlar mail atıyor sizin suçunuz değil ama ürün alıyo adam gelmedi diyo tekrar istiyor haliyle millet bıkmış.
  • beyler kredi kartıyla internetten alış veriş yapacaksınız garanti bankasının sanal kartınaı kullanın limitini siz belirleyin hackerler çok malesef limiti 2-3 milyarlık kredi kartını intenette kullanmaya korkuyorum
  • bu sanal kart olayında ne gerekli bi yaş sınırlaması falan var mı ?
    babam cok azıcık oyunlara kıl oluyoda .
    orjinal wow cd lerin arasında yatıyo kac gündür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.