Şimdi Ara

KREDi KARTI ÜCRET İADE %100 İÇERİİİİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
7
Favori
3.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana geçen sene 100 geçirdiler bankalar birliği ne thh başvuru yaptım sonuç nafile kartı kapattım bir daha almadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasa var aidatlar ile ilgili, kredi kartı sözleşmesinde belirtildiği takdirde alınıyor. İade etmesi de sadece müşteri memnuniyeti adına. Bankalarada müşteriye alternatif olarak en az bir tane aidatsız kredi kartı sunma mecburiyeti gerirmişti aynı yasa. İade etmek istemezlerse isterse babanız bddk başkanı olsun bir şey yapamazsınız. Garantide flexi, yapı kredide worldeko, akbankta free, finanasbankta fix, tebde cepteteb benim bildiğim aidatsız kartlar. Aidat ödemek istemiyorsanız bunlardan birini alın yoksa sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

• axess ne zaman aidat ücreti kesse müşteri hizmetlerini arıyorum. 6 ay kalma sözü verice chip para olarak geri yüklüyor. Garanti bonusta ise sadece iki kez zor bela tamamını bonus olarak yüklettim. Sonrasında en fazla 70 tl yüklediler(1 yıl kalma sözüme).
  • therapyy kullanıcısına yanıt
    Kesin karara tekrar dava açılamıyo hukuk dersleri gördüm bende az çok biliyorum.Zaten tanıdık bir avukata danıştım oda yapacak birşey yok dedi.

• Evet hakları var icraya bişe alamıyacaklarını biliyorum ama 3-5 kuruş için sicilimi bozdurmaya değmez.Buzamana kadar uğraşmışım kredi notum yüksek olsun diye gerek yok yarın bugün işimiz düşer kredi çekeriz artık çoğu banka kredi notuna göre faiz oranı belirliyo ;)

• Ment kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim direk atabilirsin

• Bankalar birliğinin kararına karşı banka dava açıyor mu?
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    Yok ben kartı yeni aldım 76 tl aldı ilk.

• Yılın 2. yarısında enpara kredi kartı geliyor. Az daha sabredin, üstüne parayla kredi kartı verelim diye peşimizde gezecekler. Adamların kartıyla alışveriş yapıyorsun onlara para kazandırıyorsun, üstüne bide kart ücreti veriyosun. Akıl işi değil.
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    İnşallah bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: tarsuslu1923

Yok kardeşim direk atabilirsin

Teşekkürler yorumun için. Şimdi kredi çektiğimiz için tahsis ücreti adı altında parayı almak istiyorum ama öncelikle bankanıza başvurdunuz mu? diyor ben başvurmadım. İllaki başvurup belge mi atmamız isteniyor.Sanırım sizde şikayet yaparken önce bankanıza başvurdunuz mu diye seçenek çıktı. siz ne işlem yaptınız hocam.
  • Ment kullanıcısına yanıt
    Önce başvur hocam ara sonra mail at bankaya sana olumsuz cevap gelecek o cevabı belge olarak atarsın

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    evet dava açıyor.
    dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan da oldum. 120 lira mahkeme ücreti ödedim.
    Akbank a bulaşmayın.
    telefonda vermiyorsalar aidatı daha da bşaka bişey yapmayın derim.
    ben yandım sizde yanmayın.
  • size tavsiyem şudur mesela neden kampanya yapmıyorsunuz falan deyin sorun bildirin bu yüzden kapatmak istiyrum falan deyin size talepte bulunacak şu kadar chip falan diye
  • Katılıyorum ben de bugüne kadar hiç yıllık ücret ödemedim, üzerine bir o kadar da puan aldım kapanmaması için. Bunda kartı aktif olarak kullanmamın ne kadar payı var bilmem.
  • axess kredi kartı kullanıyordum , 100 tl ücret kesilmiş 6 ay öncesinden sonradan anladım ve iadesini istedim yapmadılarkartı kapattırdım, kapalı kartın iadesini alabilirmiyim.
  • 4 yıl önce yapıkredi aidat parası istedi o zamanlar aylık en az 20 lira faiz ödüyordum asgari tutar yatırdığım için bayana anlattım kartımı kapatın gider bankadan kredi çeker öderim dedim bir kere 55 lira alırsınız ama her ay 20 lira faiz alamazsınız deyince kapattılar 1 gün sonra arayıp açtılar. 1 yıl sonra kart borcum yoktu yine 55 lira kart aidatı geldi yine aradım ödemek istemiyorum diye reddedildim blöf yapayım dedim kartımı kapatın istemiyorum dedim şak kapattılar 55 lirayıda ödettiler gitti 12.000 liralık kartım.
  • kart ücreti artık zaten yasal ,boşuna milleti yanlış yönlendirmeyin
    size teklif etmişler ,zaten uzun zamandır bu ve buna benzer tekliflerle müşteriyi ellerinde tutma yoluna gidiyorlar
    isteseler parayı alırlar yani
  • Borçlu çıkıyoruz

• Bana tam iade yapmadılar bende basvuru yaptım. Isbankası kart ıcın 76 tl aıdat ıcın 26 tl geri odedıler. 50 tl sını aldılar. Kartı iptal ettırdım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.