Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vogue

hsbc ile yaklaşık 10 yıldır çalışıyordum. gold ve black kartlarım vardı. yazın 45 tl kart ücreti yansıtmışlardı. benzer konuşmaları yaptım sizin gibi .dalga geçer gibi 15 tl puan yükleyelim kapatmayın dediler. dalga mı geçiyorsunuz siz diyip iki kartımı da iptal ettirdim. ondan sonra sadece bonus kullanmaya başladım. ben bişey demeden yansıttığı kart ücretini aynı ekstrede geri almış garanti. ben de jest olarak eşime de ek kart çıkarttırdım. kendim de GS Bonus aldım. sonuçta sağlam bi müşteri kazandı garanti.

Yoksa Garanti çalışanı mısınız?
  • evet yaw garanti çalışanımısın kardeş.
    Az önce garantiyi aradım 2 fatura talimatına kart ücretini geri iade ediyormuşsunuz dedim. benim normal hesaptaki talimatlarımı karta aktarıp bende bundan faydalanmak istiyorum dedim. öyle bi uygulamamız yok dedi eleman
    şuan itibari ile
    HSBC tamamdır iade etti
    Y.kredi yemedi iptal ettim
    Garantiyi bakalım napıcam.. biriken bonuslar vardı onları harcayıp iptal edim olmazsa.. Bende kart ücreti almayan asya kart mı alırım artık bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

evet yaw garanti çalışanımısın kardeş.
    Az önce garantiyi aradım 2 fatura talimatına kart ücretini geri iade ediyormuşsunuz dedim. benim normal hesaptaki talimatlarımı karta aktarıp bende bundan faydalanmak istiyorum dedim. öyle bi uygulamamız yok dedi eleman
    şuan itibari ile
    HSBC tamamdır iade etti
    Y.kredi yemedi iptal ettim
    Garantiyi bakalım napıcam.. biriken bonuslar vardı onları harcayıp iptal edim olmazsa.. Bende kart ücreti almayan asya kart mı alırım artık bakalım.

Hakem heyetine vereceğiniz bir dilekçe ile kart ücretini geri alabilirsiniz. Ben on gün önce bu hakkı kazandım.

• Garanti hesap işlem ücretini kesinlikle iade etmedi bende hesabımı kapattım. Akbank ise kart ücretini geri iade edeceklerini belirten sms gönderdi. hesap işlem ücretini ise 2 otomatik fatura ödeme talimatı vererek hallettik.
  • Evet ne yaptık ne ettik?,, Kimseden ses yok
    Umarım işler yolundadır
  • Garanti Bankası'nda yüklü bir mevduat hesabınız yoksa kredi kartınızdan da vadesiz hesabınızdan da parayı alırlar.Bende nası müşteri kaybetmeyi bu denli göze alabildiklerini pek anlamıyorum.
  • HSBC si ile yaptigim gorusme sonrasi gecmise donuk kart aidat ucretlerini hakem heyeti yolu ile alabilecegimi ve akabinde de kredi kartinizin kapanacagini belirttiler. Secim size kalmis yani.Ayrica yeni sozlesmeler icin gecerli bir durum olmadigini eski sozlesmeler icinde punto olayindan dolayi ucret geri odemeleri oldugunu ,bu durumda da ancak yeni sozlesme ve devaminda yeniden kart ucreti odeyerek hsbc kartlarini kullanabilecegimizi belirttiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

HSBC si ile yaptigim gorusme sonrasi gecmise donuk kart aidat ucretlerini hakem heyeti yolu ile alabilecegimi ve akabinde de kredi kartinizin kapanacagini belirttiler. Secim size kalmis yani.Ayrica yeni sozlesmeler icin gecerli bir durum olmadigini eski sozlesmeler icinde punto olayindan dolayi ucret geri odemeleri oldugunu ,bu durumda da ancak yeni sozlesme ve devaminda yeniden kart ucreti odeyerek hsbc kartlarini kullanabilecegimizi belirttiler.

Olaya bak ya herkes farklı birşey yapıyor... Peki o punto olayı hangi yılda düzeltilmiş?
  • Öğrenci olduğum halde VAkıfbank benden fahiş paralar kesmişti.Babam her ay bana 300-800 arası yollarken bir bakıyordum 30 tl bazen 3 bazen 7 kesiyorlardı.Bazen ay başına 50 civarı kestikleri bile oluyordu.Bu konu bunları aklıma getirdi.Eğer geri alabilirsem zengin oldum demektir minimum 500 tl falan yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

HSBC si ile yaptigim gorusme sonrasi gecmise donuk kart aidat ucretlerini hakem heyeti yolu ile alabilecegimi ve akabinde de kredi kartinizin kapanacagini belirttiler. Secim size kalmis yani.Ayrica yeni sozlesmeler icin gecerli bir durum olmadigini eski sozlesmeler icinde punto olayindan dolayi ucret geri odemeleri oldugunu ,bu durumda da ancak yeni sozlesme ve devaminda yeniden kart ucreti odeyerek hsbc kartlarini kullanabilecegimizi belirttiler.

D.H mi okuyormuş onlarda
  • geçen hafta finansbank müşteri hizmetlerine durumu iletip geçmişe dönük tüm ekstrelerimizi istedik e-mail ile sadece 2009 yılını gönderebiliyoruz fax gönderebiliriz isterseniz dediler. fax ile 2009 yılınınkileri göndermişler dalga geçiyolar heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality_

geçen hafta finansbank müşteri hizmetlerine durumu iletip geçmişe dönük tüm ekstrelerimizi istedik e-mail ile sadece 2009 yılını gönderebiliyoruz fax gönderebiliriz isterseniz dediler. fax ile 2009 yılınınkileri göndermişler dalga geçiyolar heralde.

Bunlar var ya tam sansar,,bence peşini bırakma saldırmaya devam et
  • öyle valla 2 saatte bağlanmıyor zaten müşteri hizmetleri bir de düzgün iş yapmıyorlar. boş bir zamanda gidip bankadan yüz yüze halledicez artık
  • kredı kartına karsıyım ama babam kullanıyo her yıl yolluyorlar oda her yıl tuketıcı haklarına werıp gerı ıadesını alıyor dene we gor :D onlar skılmıyor babamda sıkılmıyor :D 10 lastıkcıye goturup bombe olan tekerı ... kullanıcı hatası dıyen lalstıkcıler baska fırmanın lastıkcısı d e olsa babam tuketıcı haklarına werıp yenısını aldı :D
  • Pazartesi İşbankasına fax çektim, kartı aldığım şubeye. Ya yıllık kart ücretini iade edin yada kartı kapatın dedim. Dün mail geldi, hesabıma parayı yatırmışlar. Sonra gaza gelip HSBC'yi aradım, onlarada ya ücreti geri ödeyin yada kapatın dedim. Olmaz ama şöyle yapalım 10 liralık puan ekleyelim dedi, ben hayır dedim, ama şimdi kapatırsak 14 liralık puanınız silenecek dedi. Bende o halde bugün o 14 lirayı harcayıp kartımı tekrar iptal edeceğimi belirttim, biraz durdu durdu , müşteri memnuniyeti adına vs vs kart ücretiniz hesabınıza 1 hafta içinde ilave edilecektir" dedi. Bu kadar. Çok zevkli oluyor, hiç hesapta yokken havadan 60 lira geldi :)
  • isbankası , bankamatik hesabinden 25 lira yillik aidat adi altinda nakit parami söömürmüştü , kendi şubemi aradım,konustum, sonra o da dedi ki , iki tane otomatik odeme talimati verin (ödeyin ama , bizim bankaylan da azcık ödeyin gibisinden dilendikten sonra) ,talimati verdikten sonra tekrar haber verin ,hemen iade edelim dedi, internet e girdim , iki tane talimat çaktım , sonra aradım , telefonu kapattim,yarim saat sonra baktim yatmişti geri.. bu olay 3-4 gün önce oldu . bu konuyu da şimdi gördüm , ama babamın ykb kredi kartlarına ve benim axess kredi kartından kesilen paralar için bu yöntemi bir deneyecegim zamanım olunca..

İlave Edit : konustugum bayan, bakın bizim bankayla ödeyin ama olurmu , ödeme talimati verin, ödeyin , para bulundurun hesabinizda ödeme yapılabilmesi için dedi, yaw tamam dedim, söz mü dedi sırıttı :D söz dedim :D HARCAMA SÖZÜ BU ŞEKİLDE Mİ OLUYORMUŞ DEMEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 7 Ocak 2010; 10:17:44 >

• konuyu başından beri takip ediyorum geri ödemeleri duyunca insanın iştahı kabarıyor. bende bugün bankaları arayıp ekstreleri isteyecem. hadi hayırlısı...
  • Arkadaşlar banka bizi mahkemeye verse ve kaybetsek tüketici mahkemesi giderlerini biz mi ödeyeceğiz acaba?Eğer öyleyse biraz tehlikeli değil mi?
  • Bu sabah Zeytinburnu Tüketici Hakem Heyetine gittim.. bende 5 tane ekstre var.. 2 tanesi kredi kartı, 3'ü hesap işletim ücreti için.. ekstre başına 5TL'lik pul getirin dedi sonra şimdi getirmenize gerek yok ayın 25'inde toplantı var ona gelirken geitirsiniz dedi.. ne için bu 5TL diye sorduğumda ise kararı sizin adınıza bankaya göndermek için 5TL'lik pul almanız gerekiyor dedi.. bende sadece kredi kartlarını verdim şimdilik eğer onlar olumlu sonuçlanırsa hesap işletim ücretlerini vericem

• ben itiraz suresi 3 ay diye okudum bir yerden.
    benim ekstre 15 eylulde kesilmis, garanti 40 tl aidat almis kredi kartindan. bunu simdi goturebilir miyim kabul edilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.