Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet bankacılığı kullananlar direkt ekstreleri görüntüleyebilirler internet şubesinden ayrıca istemenize bile gerek yok.Herkes geriye dönük alsın ki soyguncu bankalar anlasınlar müşterilerinin değerini...
  • bende bir adet cardfinans universty bir adette cardfinans go vardı, az önce aradım universty'ti iptal ettirdim, go'dan 25tl kart ücreti almışlardı birde aramışken kart ücretinide geri alayım dedim 6 ay kartı iptal ettirtmeme sözü ile 25tl yi geriye verdiler
  • Dün hiç kullanmadığım Citi Access kartıma 45TL yıllık aidat borcu çıkarmışlar. Aradım müşteri hizmetlerini. Bana: "Bir sonraki ekstre döneminde 2-3TL lik alış-veriş yapsanız bile bu parayı iade ediyoruz" dediler.
    Bunun üzerine hemen harcama yaptım.
    Biliyorum tuzak ama bakalım vaadlerini tutacaklarmı.
  • yani sen tüketici mahkemesine başvurmadan mı aldın bu parayı
  • gunesser
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

yani sen tüketici mahkemesine başvurmadan mı aldın bu parayı

Merhaba,,
    Ya konuyu tam okumuyorsun,,Yada Başka bir şey arıyosun,,
    Tekrar anlatayım,,Bankayı aramıştım iade işlemleriniz gerçekleşti demişlerdi,,
    Birisinde kendileri aramıştı,,diğerinde de Ekstrede görmüştüm
    Ayrıca Bana karar postası gelmemişti,,arkadaşıma gelmişti
    Başka varmı öğrenmek istediğin bişey?
  • ben tüketici hakem heyetine gittim, ve o arkadaşın karar nosu varsa etkili olacağını söledi hatta garantiden alındığını söleyince oda merakla baktı senin dekonta çünkü kendininde bu konuda mağdur olduğunu söyledi. ayrıca sana tekrar teşekkür ederim bizi bu konuda aydınlattığın için, BU KONU İÇERİSİNDE BENİM BAŞKA NE GİBİ BİR ARAYIŞIM OLDUĞUNU AÇIK SÖYLERSEN BENDE ARKADAŞLAR DA ANLAYABİLİRİZ
  • quote:

ben tüketici hakem heyetine gittim, ve o arkadaşın karar nosu varsa etkili olacağını söledi hatta garantiden alındığını söleyince oda merakla baktı senin dekonta çünkü kendininde bu konuda mağdur olduğunu söyledi. ayrıca sana tekrar teşekkür ederim bizi bu konuda aydınlattığın için, BU KONU İÇERİSİNDE BENİM BAŞKA NE GİBİ BİR ARAYIŞIM OLDUĞUNU AÇIK SÖYLERSEN BENDE ARKADAŞLAR DA ANLAYABİLİRİZ

Merhaba,,
    Ama bak konuyu okumuyorsun,,Elimde ki bütün belgeleri 1. mesajda verdim,,
    Sanıyorum O karar tük.hak.hey. dedir,,Orayada bir daha yolum düşmediği için almadım,,
    Eğer elimde mahkeme kararı olsa onuda teredüt etmeden yayınlarım,,
    Ayrıca,,tük hak.hey. deki kişimi dedi kendiside bu konuda mağdurmuş ,,
    Eğer öyleyse Vay haline

• quote:

ben tüketici hakem heyetine gittim, ve o arkadaşın karar nosu varsa etkili olacağını söledi hatta garantiden alındığını söleyince oda merakla baktı senin dekonta çünkü kendininde bu konuda mağdur olduğunu söyledi. ayrıca sana tekrar teşekkür ederim bizi bu konuda aydınlattığın için, BU KONU İÇERİSİNDE BENİM BAŞKA NE GİBİ BİR ARAYIŞIM OLDUĞUNU AÇIK SÖYLERSEN BENDE ARKADAŞLAR DA ANLAYABİLİRİZ

İllaki emsal karar istiyorlarsa, aşağıdaki adreste var.

http://www.tuketiciler.org/?com=files.read&ID=12&pID=87

• savunun bankalar.. dhliler geliyorrr !..
  • Bankasya 3 ayda bir 5lira senede 20lira aliyor.Simdilik 5lira aldilar ilk taksit olarak.Yol parasina ve haksiz alinan pul parasini ekleyince bir anlami kalmiyor. Ve bir daha almayacaklarinin garantisi yok.Kararsizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: denny07

Bankasya 3 ayda bir 5lira senede 20lira aliyor.Simdilik 5lira aldilar ilk taksit olarak.Yol parasina ve haksiz alinan pul parasini ekleyince bir anlami kalmiyor. Ve bir daha almayacaklarinin garantisi yok.Kararsizim

bankasyada hem hesabım hem kredi kartım var.
    daha hiçbir para almadılar.
    ayrıca kendi sitelerinde de alınmadığı yazıyor...

http://www.bankasya.com.tr/kredi_kartlari/basvuru_izleme.jsp?kaynak=site&banner=AsyaCardTextKredikartlari

• Bankamatikte kullandigim vadesiz hesabima ait para kartindan Hesap isletim ucreti adi altinda 5lira aldilar.Hesap ozetinde mevcut.Aradim musteri hizmetlerini aliyoruz dendi.
  • Bankasyada çalışıyorum ve bizde kart ücreti alınmıyor.
  • Hesap isletim ucreti adi altinda alindi.Alinmiyor diye birsey yok.Aksama hesap ozetini ekliyecem mesaja
  • hesap işletim ücreti bu sene alınmaya başlandı kart ücreti yok diger bankalar hem kart ücreti hemde hesap işletim ücreti alıyor otomatik ödemen varsa bizde oda alınmıyor..Verimliligine bakılıyor müşterinin ona göre ücret yansıması yapılıyor..
  • verimlilik demek Bankada yüklü miktarda parası bulunanın parasını kullanarak faizden elde edilen kar olmalı.Yüklü miktarda parası olmayan ve çok aktif kullanmayandan kar etmek için bu yollu bir yöntem seçilmiş
    Unutmayalım ki hesap işletim ücreti ismi çıkarılan yasadan sonra kart ücretinin modifiye halidir.İkisini de alan bankalara artık toprak doyursun gözünüzü demeli.
    Hesap işletim ücretinin de bir dayanağı yok sonuçta haksız kazanç.Yarın bir gün hesap işletim ücreti gider yerine hesap sahibini işletme ücreti gelir.
    Asıl konu haksız kazanç.
  • dun akbankı telefon ıle aradım bankamatık kartımın 2008 yılından bu zamana kadar olan ekstresını yollayabıleceklerını gerı kalanını subeden alabılecegımı soyledıler ve maılıme 2008 den bu zamana olanı yolladılar subeyle konustum ben ılcedeyım hesabım merkeze baglıymıs neyse verırız ama sayfa bası 1.5 tl alırız dedıler bende neden dedım faks parasıymıs ben faks ıstemıyorum maıl olarak verın dedım hayır sadece faks olarak gelır bızde oyle verırız dedı sora ben bı merkezle goruseyım sız yarın tekrar ugrayın belkı normal alırsam aralarından secerız sadece o sayfaları verırım dedı.bugun gıttım sayfa bası 2.5 tl oldugunu ve sadece faks olarak verdıklerını soyledı ayda 1 sayfa cıksa 2003ten bu yana yaklasık 60 sayfa yapıyo.tekrar telefonla aradım onlara verecegım bır faks numarasınada gonderebıleceklerını bunun ucretsız oldugunu soyledıler bakalm yarın oyle yapcam umarım ıse yarar ama goruldugu gıbı kolay kolay vermıyorlar..
  • Akbanktan bende alamadım 2008 öncesini.
  • ben akbanktan mail ile 2005 ten itibaren olan ekstremi aldım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.