Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuyla alakalı olmadığı için değil aksine çok yararlı bir konu.

Konu dışına taşınırsa daha çok kişi görür. 1 kişi bile başvurup parasını geri alsa kardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 13 Ocak 2010; 17:51:25 >
  • konu dışında kaynayıp gider bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sjsero

ben akbanktan mail ile 2005 ten itibaren olan ekstremi aldım

nasıl aldın hocam bızede soylesen bızde ugrassak maıl olarak vermeyız kesınlıkle dıyolar cd lerı tarıcaklarmıs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruxxx

quote:

nasıl aldın hocam bızede soylesen bızde ugrassak maıl olarak vermeyız kesınlıkle dıyolar cd lerı tarıcaklarmıs..

Bende dün Akbankdan 2005 den bugüne kadar olan extrelerimi talep ettim. Müşteri hizmetlerinden telefonla konuştuğum kişi hemen o anda mail adresime gönderdi hepsini. Maileme baktığımda pdf olarak gelen extrelerden 5-6 tanesi maalesef bozuk çıktı yani acaip acaip karakter yazılar görünüyor.
  • quote:

2 hafta önce garantiyi aradım halen yollayacaklar, her defasında arıyorum ben işleme koyuyorum tekrar şubenize talep yollayacağım diyor, telefondakinin suçu olmadığını bildiğim için sinirimi o kızcağızdan çıkarmıyorum, bunun sorumlusunu bulsam fena haşlayacağım ya bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

konu dışında kaynayıp gider bence...

13-14 yaşındaki veletler var, merak eden sıcak fırsatlara bakıyor ki zaten, bence de orada kaynar gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdeN

quote:

Orijinalden alıntı: faruxxx

quote:

Bende dün Akbankdan 2005 den bugüne kadar olan extrelerimi talep ettim. Müşteri hizmetlerinden telefonla konuştuğum kişi hemen o anda mail adresime gönderdi hepsini. Maileme baktığımda pdf olarak gelen extrelerden 5-6 tanesi maalesef bozuk çıktı yani acaip acaip karakter yazılar görünüyor.

işte benim 2008den bu gune olanı hemen gonderdıler ama nedense eskisini vermiyorlar bugun gene aradım musterı hızmetlerını 2008den oncesını subeden ısteyın dedıler..

• internet bankacılıgı ile , yapı kredi hesabımı inceledim 2005 yilindan itibaren . ve görebildigim ilk yıldan baslayarak her yil ,sirasiyla artan miktarlarda kesintiler olmus. ozamanın parasını da ,bugunun parasiymiş gibi toplasak bile 150-200 civari para ediyor.. (kredi kartından hiç kesinti göremedim, vadesiz hesap tarafından kesmişler ykb de . ). Bu tüketici heyetlerinin hangi şehirde nerede oldugunun bir iletisim listesi varmi acaba ? hesabımızın baglı oldugu bölgedeki sorumlu heyete mi basvurmak lazim,yoksa ikamet ettigimiz bölgedeki mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

internet bankacılıgı ile , yapı kredi hesabımı inceledim 2005 yilindan itibaren . ve görebildigim ilk yıldan baslayarak her yil ,sirasiyla artan miktarlarda kesintiler olmus. ozamanın parasını da ,bugunun parasiymiş gibi toplasak bile 150-200 civari para ediyor.. (kredi kartından hiç kesinti göremedim, vadesiz hesap tarafından kesmişler ykb de . ). Bu tüketici heyetlerinin hangi şehirde nerede oldugunun bir iletisim listesi varmi acaba ? hesabımızın baglı oldugu bölgedeki sorumlu heyete mi basvurmak lazim,yoksa ikamet ettigimiz bölgedeki mi ?

arkadaşım gidip gelmen açısından hangisi işine geliyorsa orayı tercih et.. bütün kaymakamlıklarda var bildigim kadarıyla.. ben z.burnu'ndan başvurdum iş yerim kadıköy'de ayın 25'inde toplantıya gelin dediler ama nasıl gidicem bakalım.. patronla ters düşmezsek iyidir

• Merhaba,
    ben de dün Antalya'nın bir ilçesindeki heyetten bilgi aldım. Söylediklerine göre önce bankaya başvurulmasına gerek yokmuş. Doğrudan kendilerine müracaat edilebiliyormuş. Hazır dilekçe örneği var. Sadece boşluklar (isim, kart no. vs.) dolduruluyor. Posta pulu veya herhangi bir ücret talep etmediler. Yasaya göre İçişleri Bakanlığı'ndan gönderilen ödenek ile karşılanması gerekiyor bu tür ödemeler. Fakat bu heyetlere herhangi bir ödenek gönderilmiyormuş. Herhalde bundan dolayı bazı ilçelerde ekstra posta pulu istiyorlar. Burada nasıl karşılıyorlar, bilmiyorum. Heyet denince, aklıma birkaç kişinin oluşturduğu bir grup geliyordu. Burada ise sadece bir kişi var. Gayet olumlu ve yardımcı idi. Evraklar ildeki hakem heyetine gidiyormuş buradaki ilçeden. Bu gönderiyi de ilçeden Mal Müdürlüğü, Valilik vb. yerlere gönderilen evraklar ile birlikte (masrafsız :-)) gönderiyorlarmış. Yasal süre olan 3 ay içinde sonuçlanmak zorundaymış şikayetin neticesi. Elimde internetten bulmuş olduğum örnek kararlar olduğunu belirttim, onları da eklememi istedi. Her belgeden 2 adet (fotokopi de olabilir) istiyorlar. Ekstreleri topladıktan sonra başvuracağım. Herkese bol şans ve başarılar. Bu başlığı açan arkadaşa ve (bir bankacınınki hariç) gösterilen ilgiye teşekkürler. Yeter ki yazılanlar boşta kalmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

quote:

internet bankacılıgı ile , yapı kredi hesabımı inceledim 2005 yilindan itibaren . ve görebildigim ilk yıldan baslayarak her yil ,sirasiyla artan miktarlarda kesintiler olmus. ozamanın parasını da ,bugunun parasiymiş gibi toplasak bile 150-200 civari para ediyor.. (kredi kartından hiç kesinti göremedim, vadesiz hesap tarafından kesmişler ykb de . ). Bu tüketici heyetlerinin hangi şehirde nerede oldugunun bir iletisim listesi varmi acaba ? hesabımızın baglı oldugu bölgedeki sorumlu heyete mi basvurmak lazim,yoksa ikamet ettigimiz bölgedeki mi ?

arkadaşım gidip gelmen açısından hangisi işine geliyorsa orayı tercih et.. bütün kaymakamlıklarda var bildigim kadarıyla.. ben z.burnu'ndan başvurdum iş yerim kadıköy'de ayın 25'inde toplantıya gelin dediler ama nasıl gidicem bakalım.. patronla ters düşmezsek iyidir

Toplantı olayını anlamadım,,Katılım mecburimiymiş?

• Daha bunlar az beyler. asıl bomba bugün geldi. sayın babacan bugün açıkladı. önceden bir banka bir şube açtığında bir kereye mahsus 27000 ytl verirmiş. şimdi ise bunu her seneye çıkaracaklarmış. yanı her sene şube başına 27000 ytl. birde bunun katları var. yani bulunduğunuz yer 24 bin kişi varsa 27000 ytl daha üstü varsa çok daha fazlası. bankacılar şimdiden kazan kaldırmış. eğer bu olay danıştay tarafından iptal edilmezse şuan aldıkları 40ytl,20 ytl leri mumla ararız. muhakkak bu paraları müşterilerinden çıkarır kan emiciler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesser

quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

quote:

Toplantı olayını anlamadım,,Katılım mecburimiymiş?

arkadaşım bende tam olarak bilmiyorum açıkcası.. sanırım küçük çaplı bi mahkeme olacak.. ama katılım mecburi midir, değil midir bilmiyorum.. öğrenince buraya yazarım..

• Akbankın web sitesinde bulunan bize ulaşın linkine tıklayarak iletişim formunu doldurup talep ettim 2005 ten itibaren olan hesap ekstrem mail adresime gönderildi.
  • Garanti Bankası oldukça uğraştırıyor, bilginiz olsun...

Haklı Müşteri Hattı'na talebim için form doldurdum. 444 0333'ü aramam istendi. Aradım, bana Haklı Müşteri Hattı'na başvurmam gerektiği söylendi. Durumu izah ettim. Başkasına aktardılar. Sonra tekrar 444 0 0333'e... Yanlış bilgi verildi, şubenizle görüşün dediler...

Şubeme faks çektim (yazılı olabilmesi ve dikkate alınması için) Şubem, faksla talebime 2 hafta sonra bile dönmedi. Aradım, faks gelmedi dediler. Faksı aldığınıza dair telefonda teyit verdiniz dedim, bakalım, ancak faksla bu işi halledemiyoruz, bizzat gelmeniz gerekiyor dediler. Sonra bir başkasına yönlendirdiler. O kişi de baktı, bana faksınız gelmiş dedi. Ben de 2 hafta bekledim, bir 2 hafta daha bekleyecek miyim diye sordum. Telefonda fakstaki talebimi yineledim.

Bu sefer görüştüğüm bayan yardımcı oldu, zorluk çıkarmadı, faksla olmaz - gelin vs demedi, sağ olsun. Bana kredi kartımla ilgili olarak Kredi Kartları Merkezini aramamı, zira 2007 öncesini göremediğini belirtti. Peşinden de 2007 sonrası ekstrelerimi e-posta eki olarak gönderdi...

Kredi Kartları Merkezi için nereyi arayacağımı bilemedim, internette bir bilgi yok. Sonra kredi kartımın arkasındaki 444 0 334'ü aradım. Durumu ilettim. Telefondaki bayan oldukça olumlu yaklaşarak, talebimi aldığını, ilgili birime ilettiğini, ancak bu bilgileri ARŞİVDE olduğu, ancak 3 gün sonra bana e-posta eki olarak gönderilebileceğini belirtti. Gelmezse, burayı tekrar arayın dedi. Sonra sigorta konusunu açtı, açınca ben de kendiliğinden yenilenecek olan bir poliçemi iptal edin dedim, beni yönlendirdi, iptal ettim. Ancak farklı bir konuda bana yeni bir poliçe satma beceresini de gösterdi; tebrik ederim.

Açıkçası Garanti başta gerçekten de ipe un serdi; büyük hayal kırıklığı yaşadım. Ancak en son görüştüğüm 2 bayan gerçekten de olumlu yaklaştı.

Yılmayın, uğraşın.

Ben mi niye uğraşıyorum?

Garanti'den oto kredisi kullandım. 470 TL masraf çıkarttılar. Kuruşuna kadar ödedim. Kredi tutarı, bankada, benim hesabımda blokeli olarak tutuluyor. Gerekli rehin evrağı vs geldikten sonra da benim talimatım ile satıcıya gönderiliyor. Banka işte bu işlem için benden 15 TL istedi. Zaten 470 TL masraf verdim, bir de üstüne bu tutarı ödemek istemiyorum. Bu para buradan zaten mecburen transfer edilecek, neden ekstra masraf alıyorsunuz, satıcının bankası da ayrıca Garanti diye sordum. Bayan mecburen alıyoruz, bana kalsa yardımcı olmaya çalışırdım, sistem kendisi kesinti yapıyor dedi. "Peki" dedim. Ancak onlar benden 15 TL haksız yere alıyorsa, ben de onların benden haksız olarak aldığı tüm paraların peşine düşeyim diye düşündüm. Forumda gezerken bu başlığı gördüm ve daldım :)

Şansımı deneyeceğim.

• Dün bende vakıfbanka gittim oradaki vezneden çalışana sordum dedim böyle böyle bir durum var dedim var fakat bu yılbaşından sonra bu paraların alınması yasal olduğunu söledi şaşırdım öyle diyince şimdi de benim demek istediğim pazartesi kaymakamlığa gitsek başvurumuzu yapsak bir sonuç alabilirmiyiz yinede
  • vakıfbanktan istedim, sayfa başına 3,5 tl alıyorum dediler, dedim o zaman mail olarak atın, verdim adresi, ertesi gün geldi, haftaya fln da uğraşıcam bakalım nolcak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Dün bende vakıfbanka gittim oradaki vezneden çalışana sordum dedim böyle böyle bir durum var dedim var fakat bu yılbaşından sonra bu paraların alınması yasal olduğunu söledi şaşırdım öyle diyince şimdi de benim demek istediğim pazartesi kaymakamlığa gitsek başvurumuzu yapsak bir sonuç alabilirmiyiz yinede

Başvurmakta fayda var,,bankacıların dediklerine pek kulak asma,,İvedi bir şekilde başvur.
  • arkadaslar, hesap isletim ucreti icin garanti bankasini tuketici hakem heyetine sikayet edip sonuc alan oldu mu???
  • gunesser haricinde hala bi sonuc alabilen yok mudur acep?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.