Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

gunesser haricinde hala bi sonuc alabilen yok mudur acep?

Bence ilk alanlardan birisi sen olacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesser -- 17 Ocak 2010; 21:46:03 >
  • garanti .com. tr den internet bankacılığından geçmiş dönemlere ait ekstre bilgilerine nereden ulaşıyoruz?

bir türlü bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetoguz

garanti .com. tr den internet bankacılığından geçmiş dönemlere ait ekstre bilgilerine nereden ulaşıyoruz?

bir türlü bulamadım.

hocam internet bankacılığından pek birşeye ulaşamıyorsun.. telefon bankacılığını dene iste ne war ne yoksa mail atıyorlar.. gönlün rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesser

quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

gunesser haricinde hala bi sonuc alabilen yok mudur acep?

Bence ilk alanlardan birisi sen olacaksın

inşallah gunesser 25 ocak demişlerdi ama işten izin alıp nasıl gidecegimi düşünüyorum saatini bile bilmiyorum.. yarın arayıp saatini öğrenicem olmadı yerime arkadaşımı falan sokacağım

• Teşekkürler çok güzel bir uyarıydı bu !!

Yapı kredi Teleweb üzerinden İnternetten hesabıma girdim Online sayfa içerisinde

" Yıllık Üyelik Ücreti İşlemleri " menüsü var orayı tıkladığımda hata veriyor bilen var mı acaba ??

Bu bölümden hangi işlemi yapıyoruz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAĞATUR

Teşekkürler çok güzel bir uyarıydı bu !!

Yapı kredi Teleweb üzerinden İnternetten hesabıma girdim Online sayfa içerisinde

" Yıllık Üyelik Ücreti İşlemleri " menüsü var orayı tıkladığımda hata veriyor bilen var mı acaba ??

Bu bölümden hangi işlemi yapıyoruz ??

Bugün abimin kredi kartını incelerken ben de şans eseri gördüm o menüyü. Program ücretlerine (Play vs.) dair işte puanla ödeme vs. şeklinde seçenekler vardı hemen uzaklaştım o menüden
  • aman aman ekran kartini bedavaya getirme zamani hemen başllıyorum .

olmadi iptal ettircem kartlarımı deyin tutuşturun işlemleri hızlandırırlar

bilgilendirme için teşekkürler güzel ve karli bi paylaşım.

faizinide alabilirmiyizki

17.01.2010 2009 YILI 2. YARIYIL HESAP İŞLETİM ÜCRETİ -34,00 yakaladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 18 Ocak 2010; 2:33:28 >

• ben gecen ayın 23den buyana hala
    2005ten bugune hesap dokumumu almak ıcın zsavas verıyorum garantı bankası ıle
    son 1 yılııgı hemen yolladılar maılıme ama dıgerını bıturlu bulamıyolkar nedense
    NEDENSE :D

son bır yılınkını zaten ben onlıne bankacılıktan kendımde alıyorum...
  • 3 gün önce akbanka mail attım 2005ten bu yana olan ekstreyi gönderirmisiniz dedim. Bugün göndermişler 2005ten bu yana olan esktreyi. Şimdi gerekli belgeleri çıkarıp toparlıcam, hakkımız neyse alıcam. Ben bir de öğrenciyim bunun bir katkısı olur mu bu parayı almamda? Öğrenciyim ancak hesabım öğrenci hesabı değil normal. Aslında şu an gidip hesabı öğrenciye çevirebilirim bundan sonra almazlar ancak geçmiştekileri alabilirim sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 18 Ocak 2010; 15:41:35 >
  • 2 kez istedim 2 sinde de ekstreler eksik geldi üstelik kart ücreti kesilen aylarınki ve 2008 öncesi ise bir türlü gelmedi akbank'tan
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

3 gün önce akbanka mail attım 2005ten bu yana olan ekstreyi gönderirmisiniz dedim. Bugün göndermişler 2005ten bu yana olan esktreyi. Şimdi gerekli belgeleri çıkarıp toparlıcam, hakkımız neyse alıcam. Ben bir de öğrenciyim bunun bir katkısı olur mu bu parayı almamda? Öğrenciyim ancak hesabım öğrenci hesabı değil normal. Aslında şu an gidip hesabı öğrenciye çevirebilirim bundan sonra almazlar ancak geçmiştekileri alabilirim sanırım?

garantı
    ogrencı hesaplarından hesap ısletım ucretı almama yı bıraktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

3 gün önce akbanka mail attım 2005ten bu yana olan ekstreyi gönderirmisiniz dedim. Bugün göndermişler 2005ten bu yana olan esktreyi. Şimdi gerekli belgeleri çıkarıp toparlıcam, hakkımız neyse alıcam. Ben bir de öğrenciyim bunun bir katkısı olur mu bu parayı almamda? Öğrenciyim ancak hesabım öğrenci hesabı değil normal. Aslında şu an gidip hesabı öğrenciye çevirebilirim bundan sonra almazlar ancak geçmiştekileri alabilirim sanırım?

garantı
    ogrencı hesaplarından hesap ısletım ucretı almama yı bıraktı

3-4 senedir garanti hesabım var onu öğrenci olarak açtırmıştım bu zamana kadar hiç kesinti yapmadılar. Yani bundan sonra kesinti olacak mı? Ayvayı yedik o zaman.

Bir şey daha sormak istiyorum. Akbank her ay benden 1 TL sms şubesi üyeliği kesmiş ekstrelerden şimdi farkettim. Benim haberim yok böyle bişeyden hiç kullanmadım. Bunu da geri alabilir miyim?

• Kredi kartı yıllık aidat
    ücretleri ve Normal bankamatik
    kartlarının hesap işletim ücretleri mademki bu ucretlerin alinmamasi gerekir neden alirlar benden de gecen 60tl hesap isletim ucreti aldi yapi kredi simdi gidip ugrasayim mi aynen telekomun yalin adsl vermesinin mecburi oldugu gibi bu ucretlerin almamalari gerekiyor ama aliyorlar sonra yasal yollardan geri aliyorsun yani yasa var ama burasi muz cumhuriyeti demekki bunlarda modern hirsizlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 18 Ocak 2010; 18:23:23 >
  • Ekstreleri yazıcıdan çıktı aldım ve tek tek inceledim. 2005-2009 yılları arasında 183 TL hesap işletim ücreti kesilmiş. Geçtiğimiz günlerde de 2010 yılının 1. yarıyılı için tekrar kesinti yaptılar. Onun da çıktısını internet şubesinden alıp yarın tüketici hakem heyetine başvuracağım. 2006 yılından beri öğrenciyim gerekirse eski öğrenci belgelerimi ve şu an okuduğum okulun öğrenci belgesini eklerim.
  • garanti yine hesap işletim ücreti almış benden 34 tl bunlardan bu paraları alıcam ben amabir türlü eski dönemdekileri göndermiyorlar. En iyiysi bankasya arkadaşlar ne k.kartı ücreti alıyor nede bankamatik hiç bi şey almıyor internetden yaptığınız havale ve eft lerin hiç birindende masraf almıyorlar garanti havaleden bile 0,80 tl para kesiyor yok böyle bi banka geçicem bankasyaya kafaya koydum...
  • Tüm evraklarım şu an hazır. Sayfalarca çıktı aldım ve dosyaladım. Yarın hepsini teslim edeceğim. Hepsinden 2 nüsha var.
  • quote:

bu akbankın bana garezi var galiba ilk önce şubeden istedim sayfa başı 2.5 lira istediler e-posta olarak istedim vermediler sora internetten yazdım şubenizden e-posta olarak alın dediler ama şube v ermiyor

• Bilgilendirme için çok teşekkür ederim

Bende geçmişe dönük hesap özetlerini isteyip gereğini yapacağım..
  • Bugün YKB dan ekstreleri istedim 4 gün sonra geleceğini söylediler sonrada hemen başvuracam
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruxxx

quote:

bu akbankın bana garezi var galiba ilk önce şubeden istedim sayfa başı 2.5 lira istediler e-posta olarak istedim vermediler sora internetten yazdım şubenizden e-posta olarak alın dediler ama şube v ermiyor

Biraz süslü bir dil kullanman gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.