Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YKB hesap işletim ücreti diye hesabımdan 48 lira çekmiş bunun geri almanın bir yolu var mı ? Birde kart aidati diye kartımdan 15 lira kesilmiş. Bunu da geri alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joong

Vakıfbank'tan ekstreleri istediğimde 75 TL istediler.Ne yapmam gerekiyor?

Sorun Çözelim hattı var kendi sayfasında oraya mesaj atın kartınıza ait hesap özetlerini mail olarak isteyin sonrasında gelen dökümlerle ilgili dilekçe ile Tüketici hakem heyetine başvurun .

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 28 Şubat 2013; 10:54:09 >
  • Ben bu sayfayı takip edip kendime ait kartlarımla ilgili işlemleri hallettim.Sayfaya ilk gelen benden şu kadar kesildi napıcam nasıl alıcam ne olucak. Bi oku 5-10 dk zaman ayır oku millet ne yazmış 5 bin tane ileti girilmiş en azından 1 sayfa oku .

Nolucak bizim bu halimiz bilmiyorum ben .

Edit: Gereksiz atarlıyım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhunt

yaklaşık 6 aylık beklemeden sonra thh kararları gelmeye başladı.
    kartfinans 175 tl iade etti. iadeden yaklaşık 1 ay önce mesaj gönderdi ücret iadesinden vazgeçmezseniz kartınızı iptal ederiz diye. ücret iade edilince kartınız ve kampanyalarınız iptal edilmiştir diye mesaj gönderdi. ekstre kesilince kapatılıp kapatılmadığını anlarız artık.
    bonus kart 135 tl iade kararına istinaden 100 tl iade etti. şubeye gittim kararı tekrar faks çektiler kalanın da iadesi için henüz sonuç yok.
    axess daha önceden kapattırdığım kart için 92 tl iade kararı var ama parayı nereye iade edecekler bilmiyorum. şubeye gidip soracağım.
    world 60 tl henüz karar çıkmadı bekliyorum

hesabiniz yoksa parayi havuzda tutuyorlar kararla bankaya gidip nakit alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurgrbz

quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®

quote:

Orijinalden alıntı: ugurgrbz

Arkadaşlar başıma az önce ilginç bi olay geldi. 3-4 ay önce tüketici hakem heyetine, finansbank kartımdan son bir iki yıl boyunca kesilen aidatların iadesi için başvurmustum. Geçen hafta benim haklı bulunduğum, iadenin yapılması kararını belirten bi evrak geldi ... şimdi de cep telefonuma gelen mesaj aynen aşagıdaki gibidir.

"Kart ücreti/ücretleriniz Hakem Heyeti kararıyla iade edilmiştir. Kredi kartınız ve varsa bağlı talimat/kampanyalar ise politikalarımız gereği iptal edilmiştir"

Birkaç yıldır kullandığım ve düzenli ödeme yaptığım kredi kartım iptal olmuş... şuan şaşkınlık içindeyim.

Bankalardan nefret etmekte haklıyız Bence kafalarına göre iptal edemezler . Bu konuda mahkemelik gibi gözüküyor

kesinlikle size katılıyorum.. fakat bankanın sağlam bi dayanağı olmadan böyle bişey yapacağını sanmam, o uzun kredi kartı sözlemesini incelemedim..

artık paraf lı oldum, açıkcası pek de uğraşmak istemedim.

Paraf dunyasina hos geldiniz.karti cok kullanan biriyseniz,yatirilmayan puanlar yuzunden banka sabrinizi cok deneyecektir.tabi omce sorununuzla ilgilenecek bir muhatap bulabiliseniz.

• şimdiye kadar paraf bana sorun çıkartmadı, umarım çıkartmaz da..

paraf ile henüz ilk ayım bitti; 100 tl ilk ekstre indirimi, 100 tl sevgililer günü yemeği, 16 tl paragünüm indiriminden yararlandım.. daha çok indirim kazananlar mutlaka olmuştur.. finansbanktan sonra paraf ile ilk ayda 216 tl indirim beni fazlasıyla memnun etti..
  • bugün garanti bankasından dosya masrafı iadesi için aradılar, tüketici hakem heyeti kararı ellerine ulaşmış, itiraz etmemişler. bankaya gittim, parayı istediğime dair bi dilekçe istedim, kesilen dosya masrafını istiyorum gibisinden, hesabıma 275 tl geçti, hemen çektim. darısı sizlere.
  • Asıl karttaki 49 TL'yi iade almıştım 3-4 ay sonra ek karttan 35 TL aldılar. Bonus olarak vereceklermiş, bırakın vermeyin tekrar yoklarım ben sizi dedim bekliyorum hala. Eşref saatlerine denk getirip iade alırım belki. (Garanti Bonus - GS Bonus Gold)

Kart aidatını iade edin dedik gitmişler iptal talebi mi ne açmışlar kartı kullanamadım dedim herhalde limit yok. Asıl kart sahibini aramışlar kartı niye kapattırmak istiyorsunuz demişler. Yok mok dedik geri açtılar kartı. Saçma saçma işler. İptal et desem etmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdf__18

bugün garanti bankasından dosya masrafı iadesi için aradılar, tüketici hakem heyeti kararı ellerine ulaşmış, itiraz etmemişler. bankaya gittim, parayı istediğime dair bi dilekçe istedim, kesilen dosya masrafını istiyorum gibisinden, hesabıma 275 tl geçti, hemen çektim. darısı sizlere.

Bankaya yaptığınız başvuru ve sonuç ne kadar zamanda gerçekleşti bilgi verebilirmisiniz?
  • Kaç kere dilekçe verdim kart aidatını geri ödemediler önceden 1 haftada ödüyorlardı.Yarın tekrar şubeye gidip müşteri temsilcisi ile görüşeceğim.İşin kötüsü müşteri temsilcisi çırpınıyor elinden geleni yapıyor geri almam için aidatı ama sağolsunlar faks gönderdiği telefon ettiği merkezi birim tamam diyerek oyalıyor.

ekleme : iş bankası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 28 Şubat 2013; 23:19:02 >
  • arkadaşlar merahaba konu baya mesajlarlar dolmuş hepsini inceleyemedim ama genelde alan olmuş.

en son city axses kartım 55 tl kesinti yaptı ondan önce world 35 tl diye hatırlıyorum tüm bankalara artık savaş açmış durumdayım geriye dönük hepsini istiyorum aldıkları ücretin ama kestikleri ayların ekstrelerini nasıl alacağım bankalardan ve ortalama ne kadar sürede geri ödüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®

quote:

bugün garanti bankasından dosya masrafı iadesi için aradılar, tüketici hakem heyeti kararı ellerine ulaşmış, itiraz etmemişler. bankaya gittim, parayı istediğime dair bi dilekçe istedim, kesilen dosya masrafını istiyorum gibisinden, hesabıma 275 tl geçti, hemen çektim. darısı sizlere.

Bankaya yaptığınız başvuru ve sonuç ne kadar zamanda gerçekleşti bilgi verebilirmisiniz?

kasımın sonunda dilekçe verdim, şubatın son haftası thh den kararı aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

akbank

duyduğum kadarıyla kredi kartını arayınca iptal ediyormuş arkadaşlar
    doğruluk yüzdesi nedir acaba

bana dün 75 tl yansıtmışlar

Bu iş te akbank bir numara yaklaşık 6 yıldır axess kullanıcısıyım her yıl kart ücreti yansıtıyorlar ekstre devamında arıyorum bir sonraki esktrede indirim yapıyorlar.Lafı ikiletmeden direkt tamam diyorlar ve çok hoşuma gidiyor. 6 yıldır böyle hiçbir sorun ile karşılaşmadım.

YKB ile problemliyiz OPET WORLD KART kullanıcısıyım sadece akaryakıt için kullanıyorum ama her yıl 70tl kesiyorlar THH dilekçe verme arifesindeyim olmadı kapattırıcam fazlasıyla germeye başladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Asıl karttaki 49 TL'yi iade almıştım 3-4 ay sonra ek karttan 35 TL aldılar. Bonus olarak vereceklermiş, bırakın vermeyin tekrar yoklarım ben sizi dedim bekliyorum hala. Eşref saatlerine denk getirip iade alırım belki. (Garanti Bonus - GS Bonus Gold)

Kart aidatını iade edin dedik gitmişler iptal talebi mi ne açmışlar kartı kullanamadım dedim herhalde limit yok. Asıl kart sahibini aramışlar kartı niye kapattırmak istiyorsunuz demişler. Yok mok dedik geri açtılar kartı. Saçma saçma işler. İptal et desem etmezler.

Hocam garanti den iadeyi nasıl aldın :) Bende de bonus american express var ilk ay yansıtacaklar büyük ihtimalle bunu nasıl geri alabilirim, thh sokmadan işin içine.
  • quote:

Bahsettiğiniz masraf Konut Kredisi ile mi ilgiliydi?

Eğer öyleyse, kredi başlangıcınız ne zamandı? İpotek FEK komisyonu ile ilgili de herhangi bir iade alabildiniz mi?
  • 2010 yılında çektiğim tüketici kredisiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ram10

quote:

Asıl karttaki 49 TL'yi iade almıştım 3-4 ay sonra ek karttan 35 TL aldılar. Bonus olarak vereceklermiş, bırakın vermeyin tekrar yoklarım ben sizi dedim bekliyorum hala. Eşref saatlerine denk getirip iade alırım belki. (Garanti Bonus - GS Bonus Gold)

Hocam garanti den iadeyi nasıl aldın :) Bende de bonus american express var ilk ay yansıtacaklar büyük ihtimalle bunu nasıl geri alabilirim, thh sokmadan işin içine.

Bu konuya yazdım diye hatırlıyorum ama kendim de bulamadım.
    Özel bi çabam olmadı. 2-3 şikayetim vardı, onları söyledim, ardından kredi kartı aidatı almışsınız cümlesini yapıştırdım gecenin saat 1'inde sadece 10 sn. içerisinde dönem içi işlemlerde 49 TL iadeyi gördüm, limitim de yükseldi.

Bu arada Garanti bankasının mutlu müşteri hattı mı ne vardı, o hat numara üzerinden erişime kapatılacakmış güya. Ben de numarası vardı aradım, konuştuk, konuşma sonunda numaramızı nereden buldunuz dediler.

2 paragraf birbirinden bağımsızdır. İadeyi bildiğimiz müşteri hizmetlerinden aldım. 444 0 333

• quote:

quote:

quote:

Özel bi çabam olmadı. 2-3 şikayetim vardı, onları söyledim, ardından kredi kartı aidatı almışsınız cümlesini yapıştırdım gecenin saat 1'inde sadece 10 sn. içerisinde dönem içi işlemlerde 49 TL iadeyi gördüm, limitim de yükseldi.

Bu arada Garanti bankasının mutlu müşteri hattı mı ne vardı, o hat numara üzerinden erişime kapatılacakmış güya. Ben de numarası vardı aradım, konuştuk, konuşma sonunda numaramızı nereden buldunuz dediler.

2 paragraf birbirinden bağımsızdır. İadeyi bildiğimiz müşteri hizmetlerinden aldım. 444 0 333

444 0 333 - Alo Garanti'yi arayınca da telefon bankacılığı dışında sorun çözümleri için 444 0 338 - Haklı Müşteri Hattı'na yönlendiriyor. Kapatılma konusu bu hizmetin tamamen devre dışı bırakılması mı?

Sitelerinde " Haklı Müşteri Hattı: 444 0 338 veya 0850 222 0 338 " olarak iki numara bulunuyor. Kapanma nedeni 444'lü numaraları terk edip 0850'li numaralara transfer olmaları olabilir. D-SmartNet ve Migros'un çoğu mağazası da bu şekilde numaralarını değiştirdi.

http://www.garanti.com.tr/tr/yardim_ve_oneriler/hakli_musteri_hatti/sikayetim_var.page

• quote:

Orijinalden alıntı: wayofway

quote:

quote:

quote:

444 0 333 - Alo Garanti'yi arayınca da telefon bankacılığı dışında sorun çözümleri için 444 0 338 - Haklı Müşteri Hattı'na yönlendiriyor. Kapatılma konusu bu hizmetin tamamen devre dışı bırakılması mı?

Sitelerinde " Haklı Müşteri Hattı: 444 0 338 veya 0850 222 0 338 " olarak iki numara bulunuyor. Kapanma nedeni 444'lü numaraları terk edip 0850'li numaralara transfer olmaları olabilir. D-SmartNet ve Migros'un çoğu mağazası da bu şekilde numaralarını değiştirdi.

http://www.garanti.com.tr/tr/yardim_ve_oneriler/hakli_musteri_hatti/sikayetim_var.page

Ben de emin değilim. Sitelerinden telefon numaralarını kaldırmışlardı. 20 gün önce aramıştım. Sitemizde numaramız da yok, nereden buldunuz benzeri bir soru sordular. Daha önceden rehberimde kayıtlıydı dedim.

Tamamen devre dışı bırakmaz herhalde. Dediğin gibi numara taşıma işlemi olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Gs bonus tan iadeyi almak ayrı bir basarı, hangi şubeye müşteri hizmetlerine sorduysam klübe gidiyo diyorlar demek ki gitmiyormuş gelsin bi bakalım bize de m. hizmetlerinden birşeyler yapmaya çalışalım en azından, thh ile ugrasabilecek zamanım yok malesef.

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.