Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ram10

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: Ram10

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Asıl karttaki 49 TL'yi iade almıştım 3-4 ay sonra ek karttan 35 TL aldılar. Bonus olarak vereceklermiş, bırakın vermeyin tekrar yoklarım ben sizi dedim bekliyorum hala. Eşref saatlerine denk getirip iade alırım belki. (Garanti Bonus - GS Bonus Gold)

Kart aidatını iade edin dedik gitmişler iptal talebi mi ne açmışlar kartı kullanamadım dedim herhalde limit yok. Asıl kart sahibini aramışlar kartı niye kapattırmak istiyorsunuz demişler. Yok mok dedik geri açtılar kartı. Saçma saçma işler. İptal et desem etmezler.

Hocam garanti den iadeyi nasıl aldın :) Bende de bonus american express var ilk ay yansıtacaklar büyük ihtimalle bunu nasıl geri alabilirim, thh sokmadan işin içine.

Bu konuya yazdım diye hatırlıyorum ama kendim de bulamadım.
    Özel bi çabam olmadı. 2-3 şikayetim vardı, onları söyledim, ardından kredi kartı aidatı almışsınız cümlesini yapıştırdım gecenin saat 1'inde sadece 10 sn. içerisinde dönem içi işlemlerde 49 TL iadeyi gördüm, limitim de yükseldi.

Bu arada Garanti bankasının mutlu müşteri hattı mı ne vardı, o hat numara üzerinden erişime kapatılacakmış güya. Ben de numarası vardı aradım, konuştuk, konuşma sonunda numaramızı nereden buldunuz dediler.

2 paragraf birbirinden bağımsızdır. İadeyi bildiğimiz müşteri hizmetlerinden aldım. 444 0 333

Gs bonus tan iadeyi almak ayrı bir basarı, hangi şubeye müşteri hizmetlerine sorduysam klübe gidiyo diyorlar demek ki gitmiyormuş gelsin bi bakalım bize de m. hizmetlerinden birşeyler yapmaya çalışalım en azından, thh ile ugrasabilecek zamanım yok malesef.

Garanti Bonus 49 TL iadeyi aldım, sorun yok. 35 TL'yi GS Bonustan almışlardı, bonus olarak veririz diyor. Sanırım GS Bonus diye. Tekrar şansımı denerim olmazsa verin bonus olarak derim. 15-20 TL daha koyup gram altın alıp nakite çeviririm falan bir şeyler olur. Para olsunda harcamak dert değil.

• Pazartesi gelsin ben de YKB'dan 3 yıllık kesintileri almayı planlıyorum Kendi işbankası işteüniversiteli kartım var bi ara da onunla uğraşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Pazartesi gelsin ben de YKB'dan 3 yıllık kesintileri almayı planlıyorum Kendi işbankası işteüniversiteli kartım var bi ara da onunla uğraşırız

Bende de var is bankası iste üniversiteli her sene kart ücreti aliyorlar arayıp iptal ettiriyorum, okul 2 sene önce bitmiş olmasına rağmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finansbank kredi kartı olanlar dikkat..Müşteri hizmetleri nin bu sene kesinlikle kart aidatı geri ödenmeyecek diye söylemeleri üzerine Kart aidatı yüzünden Platinum kartımı iptal ettirdim.Daha sonra bankalar birliğine şikayet ettim bu arada kart iptalimi gerçekleştirdikten bir kaç gün sonrada kart aidatımı bir seferliğine iade etmişler.Bana böyle : kart aidatımı bir seferliğine iade ettik iyi günlerde harcayın diye mesaj atmışlar. Kart aidatı yansımadan banka ile görüşüp ona göre hareket ediniz.Taksitli alışverişleriniz varsa kapatırsanız onun hepsini kapattıktan sonraki ilk ekstreye yansıtıyorlar bilginize..Bankadan bir arkadaşın söylediğine göre benim gibi bir çok kişi kart iptal etmiş.Bu kampanya konusu gündeme geldiği için kart aidatlarındanda haberiniz olsun diye yazdım.75 lirayı aldım ama kalan 5-6 aylık taksitlerimi peşin ödemek koyacak ..:)Onla ilgilidehttp://www.tbb.org.tr/tr ne başvurdum bakalım ne sonuç çıkacak...

• ykb 65 tl play kartıma üyelik ücreti yansıtmış; sorum: kapatırcam deyince akbanktaki gibi puan olarak geri ödemeleri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

ykb 65 tl play kartıma üyelik ücreti yansıtmış; sorum: kapatırcam deyince akbanktaki gibi puan olarak geri ödemeleri var mı?

Akbank puan olarak iade etmiyor aidatı.

YKB'de bankanın ideal müşterisiyseniz 3 aylık harcama taahhüdü alarak iade ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

ykb 65 tl play kartıma üyelik ücreti yansıtmış; sorum: kapatırcam deyince akbanktaki gibi puan olarak geri ödemeleri var mı?

YKB'de bankanın ideal müşterisiyseniz 3 aylık harcama taahhüdü alarak iade ediyorlar.

Valla 3 ay önce arayıp kartımı kapatmak istiyorum dedim neden diye sordu kart aidatı ödemediğim bir sürü kredi kartım olduğunu axess imi aidatla kullanmak istemediğimi bu yüzden kapatmak istediğimi söyledim o zaman ödediğiniz aidatı puan olarak geri verelim dediler tamam dedim oldu bitti :) şansmıymış yani

• quote:

Orijinalden alıntı: mdf__18

quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®

quote:

bugün garanti bankasından dosya masrafı iadesi için aradılar, tüketici hakem heyeti kararı ellerine ulaşmış, itiraz etmemişler. bankaya gittim, parayı istediğime dair bi dilekçe istedim, kesilen dosya masrafını istiyorum gibisinden, hesabıma 275 tl geçti, hemen çektim. darısı sizlere.

Bankaya yaptığınız başvuru ve sonuç ne kadar zamanda gerçekleşti bilgi verebilirmisiniz?

kasımın sonunda dilekçe verdim, şubatın son haftası thh den kararı aldım

Bahsi gecen krediniz tuketici mi yoksa ev kredisi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: forumland

quote:

quote:

quote:

bugün garanti bankasından dosya masrafı iadesi için aradılar, tüketici hakem heyeti kararı ellerine ulaşmış, itiraz etmemişler. bankaya gittim, parayı istediğime dair bi dilekçe istedim, kesilen dosya masrafını istiyorum gibisinden, hesabıma 275 tl geçti, hemen çektim. darısı sizlere.

Bankaya yaptığınız başvuru ve sonuç ne kadar zamanda gerçekleşti bilgi verebilirmisiniz?

Ozur tuketici kredisiymis acele davrandim soru icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

bankanın ideal müşterisi iseniz, anında iade ediyorlar ama vazgeöilebilecek mişteri iseniz 3 aylık harcama taahhüdü veriyorlar. forumda direk zorlamadan iade alan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumland

quote:

quote:

quote:

tüketici kredisi.
    dosya masraflarınızı, kart üyeliklerinizi, kısacası sizlerden haksız olarak alınan paraları tüketici hakem heyetlerine şikayet dilekçeleriyle başvurun, paranızı gasp eden bankalardan geri alın. ben 5 adet dilekçe verdim 2 si finansbank (ekstra kredi işlem ücreti ve kart üyelikleri), 2 si garanti bankası (dosya masrafı, hesap işletim ücretleri), ing bank (kart üyeliği)
    toplam 5 dilkeçeden 4 ünü kazandım (aslında buna kazanmak denmez, benim olan paramı gasp eden bankadan geri aldım denir), sadece hesap işletim ücretlerine tüketici hakem heyetleri bakmadığı için karar verilmedi.
    finans bank istenilen belgeleri göndermedi (çünkü kesilen ücretlerin yasal olmadığını onlarda biliyor)
    garanti bankası kesilen ücretle ilgili belge sunmamış sadece yasal diye savunma yapmış
    ing bankda aynı sekilde belge ibraz etmeden yasal diye savunma yapmış
    tabi hepside sonuç olarak kaybettiler, hepsindende iadelerimi aldım, birtek ing bank iade etmedi zaten 1 hafta süresi var, tıpış tıpış ödeyecek 35 tl yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdf__18 -- 3 Mart 2013; 1:40:40 >

• Arkadaşlar bunlarla uğraşmak yerine bundan sonrası için kart aidatı olmayan kredi kartları kullansak daha iyi olur zannımca. Mesela finansbankın FİX CARDı var diğer bankalarında vardır bu kartları yazalım toplayalım biraraya lütfen.

Kart aidatı olmayan kredi kartları

1)FİNANSBANK FİXCARD
  • AKBANK AXESS --- her yıl kesinti yapıyorlar. Telefon ile arıyorum bir sonraki ekstreye indirim olarak yansıtıyorlar. Sorun çıkarmıyorlar.
    TEB BONUS ---- Kart ücreti yok.

YKB OPET WORLD KART kapattırma aşamasındayım. her ay düzenli 1000tl ye yakın akaryakıt alıyorum ancak hala 65tl lik kesinti yapıyorlar. THH dilekçe vereceğim iş çıkmaz ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillahan34

bugün itibarı ile ykb den 4 yıllık kredi kartı aidat ücretini de geri aldım. daha önce 50 tl hesap işleti ücreti almıştım bugün de 200 tl kart aidatı aldım. ödeme ekranlarını paylaşıyorum.
    kart aidatının iade kararı bana 11 şubatta geldi 26 şubata kadar bekleyecektim ödemezlerse arayacaktım bugün ödeme gelmiş ama 28 ocak tarihli gelmiş neden geri tarihli ödediler bilemiyorum çok ta umursamıyorum neticede ykb den 250 tl mi geri aldım :)

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li]

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li]

Hocam süreci kısaca anlatır mısınız, ben de 4 yıllık yapı kredi kullanıcısıyım, ne yapmam gerekiyor.
    Bir de benim ikamet kocaelide gözüküyor ama ben ankaradayım. İlla ki kocaeli kaymakamlığına mı gitmem gerekir?

• quote:

Orijinalden alıntı: folikür

quote:

Orijinalden alıntı: atillahan34

bugün itibarı ile ykb den 4 yıllık kredi kartı aidat ücretini de geri aldım. daha önce 50 tl hesap işleti ücreti almıştım bugün de 200 tl kart aidatı aldım. ödeme ekranlarını paylaşıyorum.
    kart aidatının iade kararı bana 11 şubatta geldi 26 şubata kadar bekleyecektim ödemezlerse arayacaktım bugün ödeme gelmiş ama 28 ocak tarihli gelmiş neden geri tarihli ödediler bilemiyorum çok ta umursamıyorum neticede ykb den 250 tl mi geri aldım :)

Hocam süreci kısaca anlatır mısınız, ben de 4 yıllık yapı kredi kullanıcısıyım, ne yapmam gerekiyor.
    Bir de benim ikamet kocaelide gözüküyor ama ben ankaradayım. İlla ki kocaeli kaymakamlığına mı gitmem gerekir?

ilgisiz bir arkadaş. ben 3-4 kere PM attım doğru düzgün cevap verme gereksiniminde bulunmadı.

• Garanti Bankasında, aidat veya hesap kesim ücreti gibi ücretlerin geri iadesi ile ilgili süreçleri bilen var mı aramızda ?
  • Bakın arkadaşlar daha öncede yazdım ,herkez armut piş ağzıma düş modlarında buna hiç gerek yok .Bi okuyun 2-3 sayfa geri gidin okuyun .Ben bu sayfadan takip ettim herşeyi ve başvurdum .

Oldu siz buraya yazın para hesabınıza yatsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercn05

Arkadaşlar bunlarla uğraşmak yerine bundan sonrası için kart aidatı olmayan kredi kartları kullansak daha iyi olur zannımca. Mesela finansbankın FİX CARDı var diğer bankalarında vardır bu kartları yazalım toplayalım biraraya lütfen.

Kart aidatı olmayan kredi kartları

1)FİNANSBANK FİXCARD

2) AXESS FREE
    3) ASYACARD
    4) CARDFİNANS (ÖZEL KULÜPLER)
    5) ZİRAAT MAXİMUM --> YILLIK 15 TL ALIYOR
  • bende bimer yoluyla başvurdum bakalım neler olacak beklemedeyim akbank tan son bir kaç yılın kart aidatı tarafıma puan olarak yansıtıldı ancak hesap işletim ücreti olarak 48 tl gibi abartılı bir rakam kesildi onu alamadım işte onun için başvurdum bakalım geçmiş yıllara ait bişeyler çıkacakmı hatırlamayıpta ödemiş oldugum bişey çıkarsa sevinirim.

Bankaya mail ile ulaştım bana iade edemeyeceklerini bir şekilde cevap vermişler bakalım bimere ne cevap verecekler cevap gelince buradan herkese bilgi vereceğim
  • Arkadaşlar aklıma takılan tek bir soru var :

---- benim ikamet adresim kocaelide görünüyor ama ben ankaradayım, burdaki kaymakamlığa başvursam olur mı ??? -----
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.